Şimdi Ara

Pokemon World Online (Sapphire) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.833
Cevap
16
Favori
141.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende mankey var ama oda işe yaramıyo kaç lvl yapcam mankeyi bide 5. rozeti almadan para yardımı yapabiliyomu bşrş bana ?
  • ya bu nasıl bir oyundur arkadaş oyunu boynamak için sabah 7 de kalkıyom sabah 7 den 12 ye kadar oynuyom 12 den sora bi gidiyo dahada gelmiyo bu oyun :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

açarken rom hatası verdi

Hatanın resmini paylaşabilirsen daha rahat yardımcı olabilirim. Zira ilk defa rom hatası duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecikli

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

açarken rom hatası verdi

Hatanın resmini paylaşabilirsen daha rahat yardımcı olabilirim. Zira ilk defa rom hatası duydum.

googledan rom indirip girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monkeyi nerden buluyosunuz yaa ben bulamıyorum
  • Tamamdır buldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eisenheim

Pokemonlarımın büyük çoğunluğunu burada dağıtmıştım. İsteyen arkadaşlar olursa pokemon ve para yardımı yapabilirim

Ben Ben Ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Pokemonlarımın büyük çoğunluğunu burada dağıtmıştım. İsteyen arkadaşlar olursa pokemon ve para yardımı yapabilirim

Sana vermiştim diye hatırlıyorum

5 rozeti olan trade yapabilen arkadaşlar pm atsın ihtiyacı olanlar.
  • quote:

quote:

quote:

Sana vermiştim diye hatırlıyorum

5 rozeti olan trade yapabilen arkadaşlar pm atsın ihtiyacı olanlar.

Oyundayım Gel bana kötü pokeler kalmıştı :(

• Uzun bi aradan sonra oyuna tekrar döneyim demiştim ancak 1m paramın ve dragonite - .... gibi pokemonlarımın ve birkaç shiny pokemonumun gitmesinden dolayı oyunu bırakıyorum Oynayan herkese kolay gelsin .
  • Hayırdır nasıl gidiyor paran pokemonların ? Yardımcı olayım döneceksen kardeş ayıpsın :)
  • ya tam brockla maç yapıyodum net gitti şimdide oyuna giremiyom :S ya o dilde bişi sorcam bu pokemon world de gym lideri gibi bişey olabiliyozmu ? yani 5 rozet aldıktan sora belli bi amacımız kalıyomu yoksa mal mal takılıcazmı ?
  • Kanto haritasını bitirdikten sonra Johto haritasına gidiyosuun ordada gym leri yeniceksin daaha
  • quote:

Hayırdır nasıl gidiyor paran pokemonların ? Yardımcı olayım döneceksen kardeş ayıpsın :)

6.5m para verebileceksen Dönerim kardeş :D
  • ya bu oyun vallaha dalga geçiyo benle bi geliyo 2 dk sora gene gidiyo :D
  • quote:

quote:

Hayırdır nasıl gidiyor paran pokemonların ? Yardımcı olayım döneceksen kardeş ayıpsın :)

6.5m para verebileceksen Dönerim kardeş :D

Vur dedik öldürdün yahu sende :)
  • beler oyun çıldırdı galiba web sitesi bile çöktü bi çöküyo bi geliyo yapılanmamı var bi bilgisi olan varmı ?
  • arkadaslar ingilizcesi iyi olan biri şu twitter adresinden pokemon word onlineye nolmuş bi baksın beenim google translateden çevirebildiği kadarıyla sanırım oyunda bazı sorunlar yaşanmış düzeltilene kadar kapalı falan diyo galiba bide siz bakin ?

https://twitter.com/PWO_
  • quote:

Orijinalden alıntı: crykaos

arkadaslar ingilizcesi iyi olan biri şu twitter adresinden pokemon word onlineye nolmuş bi baksın beenim google translateden çevirebildiği kadarıyla sanırım oyunda bazı sorunlar yaşanmış düzeltilene kadar kapalı falan diyo galiba bide siz bakin ?

Acaba bana olanlarımı düzeltiyolar :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crykaos

arkadaslar ingilizcesi iyi olan biri şu twitter adresinden pokemon word onlineye nolmuş bi baksın beenim google translateden çevirebildiği kadarıyla sanırım oyunda bazı sorunlar yaşanmış düzeltilene kadar kapalı falan diyo galiba bide siz bakin ?

Acaba bana olanlarımı düzeltiyolar :D

noldu sana :D neyaptınlan oyuna :D :D :D

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.