Şimdi Ara

Pokemon World Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://rapidshare.com/files/32232128/Pokemon_World_0.3_Test_Version.rar.html]http://rapidshare.com/files/32232128/Pokemon_World_0.3_Test_Version.rar.html

Oyunu Yükle Diamond.exe yi aç ip confige gir ip yi lastvillage.servegame.com yap ve oyunun içinden new accounta girerek üyelik al OYUNA BAŞLA

Oyun Çoğu Bilgisayarda Küçük Eklentiler ister Eğer Oyun Hata Verirse Hatayı Problemler Bölümüne Yazınız Hatanın çözümünü hemen size yazalım

www.pokemonworldrpg.co.nr

Oyun Açılış normalde 14:00 dır Kapanışta 21:00 dır ancak bugün özel olarak oyun erken açılmıştır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pankil -- 20 Mayıs 2007; 11:47:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pankil

Yükleme Adresi / Download Adress

http://****.com/files/32232128/Pokemon_World_0.3_Test_Version.rar.html]http://****.com/files/32232128/Pokemon_World_0.3_Test_Version.rar.html

Oyunu Yükle Diamond.exe yi aç ip confige gir ip yi lastvillage.servegame.com yap ve oyunun içinden new accounta girerek üyelik al OYUNA BAŞLA

Oyun Çoğu Bilgisayarda Küçük Eklentiler ister Eğer Oyun Hata Verirse Hatayı Problemler Bölümüne Yazınız Hatanın çözümünü hemen size yazalım

www.pokemonworldrpg.co.nr

Oyun Açılış normalde 14:00 dır Kapanışta 21:00 dır ancak bugün özel olarak oyun erken açılmıştır :D
    ,

**** KarakterLeri yerine neLer geLmesi gerektiğini yaz da herkes indirsin . R A P İ D S H A R E yazması gerekiyo gaLiba ama forum yönetimi izin vermiyo

• www.pokemonworldrpg.co.nr

YÜKLEME BÖLÜMÜNDE VAR ADRES :D

Yükleyince Forumada Üye Olunki RuN Time Sorunlarınızı YazıN Bizde Çözelim :D
  • Ben Senin Kim OLduqunu BiLiyorum Sanki
  • atak yapamıom nası yapcam
  • Tuş Kontrolleri Foruma Yazılacaktır.

Şimdilik !

Koşma = Shift

Atak = Ctrl

Oyunda Türkçe Karakter Kullanmayınız Yoksa Atar . ( şçığü)
  • Ya kardeş Diamond.exe yi açıyorum SürekLi Evet diyorum Hiçbişey oLmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SovaLyeLer_

Ben Senin Kim OLduqunu BiLiyorum Sanki
    />

PokemonTv oLmasın bu !!
  • Ayrıca Oyunla ilgili forumlarınızı oyunun forumuna sorun eğer cevap almak isterseniz :D,

PokemonTv yim Zaten :D ne sandınız :D hem ne kötülümü gördünüzkü hep hizmet ettim size :D
  • walla oyun güzele benziyo ama oynayıp oynamamakta kararsız kaldım ben makoli.
  • gir dene beğenirsen oynA :D 14mb bişi çokmu zoR :D
  •  Pokemon World Yükleme

Bu çıkıyo
  • ewt sovalyeler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pankil

Ayrıca Oyunla ilgili forumlarınızı oyunun forumuna sorun eğer cevap almak isterseniz :D,

PokemonTv yim Zaten :D ne sandınız :D hem ne kötülümü gördünüzkü hep hizmet ettim size :D

Sen ortağıma küfür etmiştin adi herif O senin yüzünden 14 günlük ceza aLdı ve oyunundan da Trojan çıktı
  • quote:

Pokemon World Yükleme

Bu çıkıyo

Yardım Edersen Sevinirim..
  • bunun çözümü kolay ama kurubi yapıyor onu 1 saniyede buraya degil oyunun forumuna yazarsan bu sorunu anından kurubi çözer sorun bile degil bu problemler bölümüne yaz yapsın hemen :D
  • zaten oynicaksaniz o foruma mutlaka üye olun çünkü oyun sık güncellenen yeni bir oyun vede sosyal açıdan içeriği fazla etkinlikler fln hep ordn söleniyor

bide problemlerde bi başlıkta var zaten o sorun çözümüde yazmış kurubi
  • oyuında trojen yok ben oynuyom oyunda olan tek şey lag oda daha yeni olmasından
  • bir turlu olmuyor cratere devam
  • ben oyunu indirdim kaspersky ile taradım virüs trojan filan yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.