Şimdi Ara

Pokemon World Yükleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Kaanca

NOD32 Ve AVG Free'ye tarattım oyunu.Hiç bir trojen çıkmadı.Ayrıca Sinanbozanın verdiği linkteki dosyayı yükledikten sonra oyun açıldı.Ama Offline'mış şu an oyun..Ya girmek istiyorum ne zaman Online olur bu oyun??

18:30 OLMASI LAZIM.BEKLE O ZAMAN AÇ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaanca

NOD32 Ve AVG Free'ye tarattım oyunu.Hiç bir trojen çıkmadı.Ayrıca Sinanbozanın verdiği linkteki dosyayı yükledikten sonra oyun açıldı.Ama Offline'mış şu an oyun..Ya girmek istiyorum ne zaman Online olur bu oyun??

oyunun severini açabilecek kişiyle (oyundaki adıyla kurubiyle) iltibat kurarsam açtıracam servisi
  • Ya ne biçim oyun bu hala Offline Online olmuyor ki!!!
  • Cevap yok mu?Ne zaman Online olcak ve açılıcak bu oyun!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: éfsane hacker

quote:

Orjinalden alıntı: Matrakan

quote:

Orjinalden alıntı: Sinanboza

quote:

Orjinalden alıntı: Matrakan

quote:

Orjinalden alıntı: _SovaLyeLer_

quote:

Pokemon World Yükleme

Bu çıkıyo

Yardım Edersen Sevinirim..

Klasik Bir Gizlenmiş Trojen Vakasıı

alakası yok
    googledan orda yazan dosyayı arat ve bul(veya foruma yaz sana verirler)
    System32 nin içine at(C:\WINDOWS\system32) ve sorun düzelecektir (belkide başka dosya ister ozamnda o dosyayı arat ve aynılarını uygula)

Bende Hackerım ve Bi Trojen hatasını Anlarım

yaw bebe ya
    kaç site hackledin? zone-hacklerini gösterilmisin?
    daha trojan hatasını bile biljmiyosun bebe
    1- online oyunlarda %90 virüs hatası verir çünkü oyun izinsiz olarak pc den çıkış yapmayı dener ve bilgileri kaydeder bu yüzden keylogger veya trojan der ama yersiz bi uyarıdır
    2- bu lazım o bebeye: ben hackerım ve sizin gibi lamerler bu işin adını mahvetti
    3- o bi trojan değil sistemin dll yani bazı işler için gerekli dosyalarından biridir onu heryerde bulabilirsiniz windows gereksiz görüp bunu genelde yüklemez sonuçta herkez oyun oynamıyor
    4- internetten bulunabilir
    5- kaç site hackledin zonehack göster

adam noktayı koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Villager_Xx -- 21 Mayıs 2007; 22:03:02 >

• pmlere ve diğer şeylere bi açıklık getiriyim

1- benim adıl nickim a. idi elveda dh :)
    2- oyunu yüklemeyin bence virüs yok ama server diye bişeyde yok örneğin 80 gb bi pc yi server yapmıştır adam türkiyede 1024 gb üstü pc lerin ÇOK ÇOK AZ olduğunu düşünürsek 512mb ram ve 80 gb hd ye güven olmaz
    3- bu adam msn ini her yerde dağıtıyor yani ben istesem bu adamı XSS açığı yolu ile hacklerim adamın pc gider server merver kalmaz oyun çöp olur format atar sizin hacklenmiş hesaplarda gider
    4- yarın birgün bu adamın sınavı öss si üniversitesi
    hadi ben üniv deyim 1 yıl kapalı bugün sınav var açmıcam filan
    internet hızı ise vahim türkiyede
    5- ha bu aylık 5000$ üstü fiyatalara server KİRALADIM dersede yemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfsane hacker two -- 21 Mayıs 2007; 23:36:12 >
  • 6- kısaca bu adam evindeki pc yi yapmış server hd sini sömürüyo siz kayıt olunca poke yakalayınca zart zurt curt cart derken bu adamın harddisk dolcak o olmadan önce %100 ramler yanar o ayrı pc göçer
    7- EY KOTALI VATANDAŞ oyunun sahibi kotana zarar 10 kişi oynasa aynı pc den 10 kişi karşılıklı küçük veriler ile upload-download yapıyor olcak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.