Şimdi Ara

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]### (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
3
Favori
25.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstiyorsan 3 Kutu Var Hocam Protean Abilityli Atabilirim Birini İşe Yaramaz Bir Pokee
  • Sagol hocam ben de edindim proteanli 40 lvl su an ice beam da koydum
    Şaka maka can yakar valla4 tane 100 de 100 vuran saldiri ogretwbilirsen ve ice beam gibi yuksek vuran olursa milleti aglatirsin
    Turleri iyi secmek gerek
    Ice dakr water son tür de steel veya elektrik vurabiliyosa ondan koycam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su aralar Safari islerine girdim. Baya guzel pokemonlar cikardim Gyarados ve Emolga basta olmak uzere. Garchomp kastim 84 lv. su an, mega evolve ile tam bir dozer gercekten. Birde Protean Froakie buldum, kasma firsatim olmadi henuz.
    Ihtiyaci olana verebilecegim 2 Bulbasaur, 2 Torchic, 1 Eevee, 2 Zapdom (Yanlis yazmis olabilirim), 1 Charmander var. Oyundayken pm atarsaniz verebilirim. Squirtle ariyorum, verebilecek varsa cok iyi olur.

Takimin son hali su sekil;
    Sylveon. FAIRY.
    Froakie. WATER/DARK.
    Charizard @CharizarditeY FIRE/FLYING.
    Garchomp. @Garchompite. DRAGON/GROUND.
    Venasaur. @Venasaurite. GRASS/POISON.
    Bir pokemon daha eklenecek ama japonlara karsi her turlu kaybediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Su aralar Safari islerine girdim. Baya guzel pokemonlar cikardim Gyarados ve Emolga basta olmak uzere. Garchomp kastim 84 lv. su an, mega evolve ile tam bir dozer gercekten. Birde Protean Froakie buldum, kasma firsatim olmadi henuz.
    Ihtiyaci olana verebilecegim 2 Bulbasaur, 2 Torchic, 1 Eevee, 2 Zapdom (Yanlis yazmis olabilirim), 1 Charmander var. Oyundayken pm atarsaniz verebilirim. Squirtle ariyorum, verebilecek varsa cok iyi olur.

Sylveon. FAIRY.
    Froakie. WATER/DARK.

Garchomp sıkıntı bence onun yerine ampharos kassan daha iyi olmaz miydi?

• Darui kullanıcısına yanıt
    Kasabilirim ama Garchomp'ta iyi bence?

• quote:

Kasabilirim ama Garchomp'ta iyi bence?

Ice tan 4 yiyodu
    Ground dragon sıkıntı

• Japonlara karşı her türlü kaybedeksin zaten o Allah'ın emri Adamlar iş olarak oynuyor pokemonu, abartıyorlar biraz İzin verirlerse kazanırsın sadece. ChopChop iyidir ya, psedo-legendary sonuçta. 4x yemesi sıkıntı değil yanlış zamanda oynamadığın sürece. Scizor da 4x yiyor ateşten ama yeni nesildeki en iyi pokemonlardan biri heralde şu an.
    Ha pokemon oalrak Scizor alabilirsin. Bullet Punch Ice, Rock, Fairy'e vuruyor takımına uyar.
    3ds bakınıyorum ben de. Bulursam double battleda beraber yeneriz şu caponları

Su Elektrik Ve Çimenden Yer Dark Dövüşten

Su
    Ice
    Ground
    Psyshic

Tipi Movelar İşini Görür Hocam

Hydro Pump
    Ice Beam
    Earthquake
    Psyshic (Böyle Yazılıyordu Herhalde)

Bunları Öğret Hocam Can Yakarsın Hemde Feciiii Yani Steel Ve Darkı Salla Sen Son Dediğim Move Öğrenmiyorsan Extrasensory Öğreniyor Zaten Onu Öğret Earthquake Öğrenmiyorda Olabilir Onun Yerinede U-Turn Öğretebilirsin Bug Type Bir MOve Ve Grass Tipin Canı Fena Yakıyor Demedi Deme

Birde Ben Hala Takım Oluşturamadım Yaw

Charizard
    Gardevoir
    Greninja

Var Pinsiri Çok Sevdim Onu Koymak İstiyorum Ama Ateş Pokesi Çıkarsa Ayvayı Yerim Aklımdakiler Svyleon,Aeegislash,Venusaur,Kangaskhan,Pinsir,Ampharos,Absol,Garchomp,Abomasnow,Goodra,Tyranitar,Aggron da Diyebilirim Ama Mega Stone Yok Bende İşte Bir Sürü Böyle Düşündüğüm Pokemon Var Ya Birde Şu Charizard'ın Y Taşını Bulsam X'i Vermeden Oda Kesin Takımımda Olacak Kangaskhan'ın Megası Çok İyi Earthquake Bile 2 Defa Vuruyor Absol Kasıcam Benim Absol HM'ci Oldu Biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 27 Kasım 2013; 0:49:24 >

• adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Scizor'um var zaten, takima eklerim belki. Bir yandan Ampharos kasiyorum, onu ekleyecegim takima.
    100 saat oldu olacak oynama suresi.

• Scizor iyidir ya. Technician ve STAB sayesinde Bullet Punch 90 power priority saldırısı oluyor hiçbir şey kurmadan, item kullanmadan. Ateş hariç hiçbir saldırı ile de durdurulmuyor zaten. Bir tane Sword Dance kursan, megaya geçsen veya life orb vb. item kullansan alayına gideri var Ama Aegislash'ın Kings' shieldine dikkat etmek lazım. O da güzel pokemon bayağı.

Ampharos fena değil. Mega da alınca stat bkaımından bayağı sağlam oldu. Zaten yavaş sayılırdı biraz daha yavaşlamak o kadar sorun değil. Dragon türü de defanslarına iyi geldi. Ama yüksek Sp. Atk'ı dışında pek bir şeyi yok. Mold Breaker'dan güzel yararlanacak fazla saldırısı yok, Earth Power öğrenebilse filan iyi olurdu. Ayrıca Dragon türü olmasına rağmen Dragon saldırısı yok Cotton Guardı var ama. Light Screen de kurulabilirse Rain Party'de Thunder ile alayına gider o da. Ama bilemiyorum, iyi bir takıma ihtiyacı da var.
    Nice 100 saatlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 27 Kasım 2013; 21:52:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Scizor iyidir ya. Technician ve STAB sayesinde Bullet Punch 90 power priority saldırısı oluyor hiçbir şey kurmadan, item kullanmadan. Ateş hariç hiçbir saldırı ile de durdurulmuyor zaten. Bir tane Sword Dance kursan, megaya geçsen veya life orb vb. item kullansan alayına gideri var Ama Aegislash'ın Kings' shieldine dikkat etmek lazım. O da güzel pokemon bayağı.

Ampharos fena değil. Mega da alınca stat bkaımından bayağı sağlam oldu. Zaten yavaş sayılırdı biraz daha yavaşlamak o kadar sorun değil. Dragon türü de defanslarına iyi geldi. Ama yüksek Sp. Atk'ı dışında pek bir şeyi yok. Mold Breaker'dan güzel yararlanacak fazla saldırısı yok, Earth Power öğrenebilse filan iyi olurdu. Ayrıca Dragon türü olmasına rağmen Dragon saldırısı yok Cotton Guardı var ama. Light Screen de kurulabilirse Rain Party'de Thunder ile alayına gider o da. Ama bilemiyorum, iyi bir takıma ihtiyacı da var.
    Nice 100 saatlere

Abi bi yardım
    Atıyorum bi electabuzz alcam nature olarak ne ommali sp atk yuksek olmasi mi iyi sizce

• Baba Aegislash King Shield'i Öğrenmiyor Ya 53 Lvl Oldu Hala King Shieldi Öğrenmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

Baba Aegislash King Shield'i Öğrenmiyor Ya 53 Lvl Oldu Hala King Shieldi Öğrenmedi

Onu gidip ogrettirecen kanka
    Heart scale ile

Electabuzz değil de Electivire istiyorsanız Adamant olsun. Onun Atağı daha yüksek, eğer Electabuzz olarak kullanacaksanız pek bir saldırı çeşitliği yok. Eviolite ile kullanırsınız heralde, Psychic ve T-bolt var Special olarak. Takıma yardım etmesi için Light Screen filan kurabilirsiniz belki. Hızlı bir pokemon olduğundan eviolite ile bir iki saldırıyı kaldıracaktır. Doğası nasıl kullanacaksanız ona göre seçilmeli.
    Electivire yapacaksanız fiziksel gideceksiniz. Earthquake yanına Wild Charge veya Thunder Punch koyarsınız. Move tutor olsa alında Ice Punch öğrenebilirdi ama Fire Punch koyabilirsiniz yerine. Scizor'dan tek yemezse tek atabilir mesela. Defansı düşük olduğu için uzun süre sahada durması zor bir pokemon. Ona göre takımı düzenlemek gerekebilir.
    Hmmm Tamamdır Swords Dance Night Slash Flash Cannon Sacred Sword Biliyorda Öğretsem mi Acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Scizor iyidir ya. Technician ve STAB sayesinde Bullet Punch 90 power priority saldırısı oluyor hiçbir şey kurmadan, item kullanmadan. Ateş hariç hiçbir saldırı ile de durdurulmuyor zaten. Bir tane Sword Dance kursan, megaya geçsen veya life orb vb. item kullansan alayına gideri var Ama Aegislash'ın Kings' shieldine dikkat etmek lazım. O da güzel pokemon bayağı.

İşte bunu canlı canlı yaşadım. son pokemonlar. bende scizor karşıda aegislash. 4 tur boyunca sword dance yaptı ve atak formuna geçip saldırınca scizor'un yarı can gitti. Scizor bullet punch ile 1/10 kadar can alıyor aegislashtan, def forumda saldırdığında düşen atağıyla. baktım çok uzayacak ve iş crt atmaya bakıyor, çıktım dövüşten.

• quote:

Su aralar Safari islerine girdim. Baya guzel pokemonlar cikardim Gyarados ve Emolga basta olmak uzere. Garchomp kastim 84 lv. su an, mega evolve ile tam bir dozer gercekten. Birde Protean Froakie buldum, kasma firsatim olmadi henuz.

Sylveon. FAIRY.
    Froakie. WATER/DARK.

Takima bir de togekiss ekle derim hocam. Gercekten harika statlari var. Özellikle defanslari cok iyi. Bir de timid veya modest nature bulabilirsen tadindan yenmez valla

• Oyunu resetledim 2 haftaligina sinav nedeni ile
    Kardesim oynayacak 2 hafta
    Ama sonra
    Acayip bir takim kurup gelecem

Donusum muhtesem olacak.

• quote:

Donusum muhtesem olacak.

Aynen
    Umarim friend safaru olayi etkilenmez
    Bu arada oyundan sıkılmış olmam gerekirdi coktan ama sıkılmadım

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.