Şimdi Ara

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]### (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
3
Favori
25.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aegislash in ev lerini neye vermeliyim sizce?
    Su an atk ve def iyi durumda reset atim atk ve speed kasasim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darui kullanıcısına yanıt
    Moveseti standart gibi olduğu ve 2 priority + sword dance olduğu için en iyisi 252 atk, 252hp gitmek. Speed verme bir anlamı olmuyor. Zaten Shadow Sneak +1, King's shield +1, swords dance için speed önemli değil. Sadece son saldırı için (Sacred sword vs.) speed fark edebilir ama speed fullesen bile 60 base speed ile yine pek kimseyi geçemeyecek. Doğru kullanılınca en mantıklı sistem bu. Item olarak da leftovers iyi gidiyor King's Shield'in de sayesinde ama şart değil tabi. Biraz standart bir pokemon malesef. Alternatif olarak Doublade + Eviolite denenebilir.
  • Hocam Dün Kuzenime verdim ben yemek yerim sen oyna dedim gittim geldim çocuk oyun açılırken bütün tuşlara basmış oyun silinsin mi ekranı gelmiş yes yes demiş gitti 112 Saat
  • Garchomp full atk kastim speedi de fena

• Dostlar merhaba.Ben bu oyun dışında diğer tüm oyunları oynadım.Şimdi sırf bu oyun için 3ds alıcam.Oyunda pokemon bankla birlikte bütün pokemonlar mevcut olacak değil mi?Birde ben bütün konuyu okudum hatcling,atack speed kasma,bilmem ne kasma gibi olayları öğrenebilir miyim çünkü hiçbir şey anlamadım.
  • The Spirit Of Emotions kullanıcısına yanıt
    Off berbat bir şey Öyle bir durumda o çocuğu elmden alamazlar benim. O yüzden kimseye PC, tel vs. oynatmıyorum Napacaksın peki, giden gelmiyor ki oyunda da şu saveleri ayrıca yedekleyebilmek filan lazım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Off berbat bir şey Öyle bir durumda o çocuğu elmden alamazlar benim. O yüzden kimseye PC, tel vs. oynatmıyorum Napacaksın peki, giden gelmiyor ki oyunda da şu saveleri ayrıca yedekleyebilmek filan lazım ya.

aynen o şart
    bu arada friend safarisi ditto olan tanıdığınız?
    Ben de arıyorum bir tane Daha kendiminkini öğrenedim gerçi ben bile olabilir o şahıs
  • quote:

Ben de arıyorum bir tane Daha kendiminkini öğrenedim gerçi ben bile olabilir o şahıs

Sende su var
    Gintokisin dimi
    Bende de ates olmali

Hadi ya su muymuş Froakie, gyarados, azumarill filan olsa bariSu ise. Seninki de Firedı. Ponyta vardı bir tane daha vardı da 3. E4'ü yenince açılacak.
  • quote:

Hadi ya su muymuş Froakie, gyarados, azumarill filan olsa bariSu ise. Seninki de Firedı. Ponyta vardı bir tane daha vardı da 3. E4'ü yenince açılacak.

yendim yanlız yenmesem senin safarini nerden bilcem
    O da doğru senin 3. safarini göremediğimi hatırlıyordum ama yanlış gördüm demekki
    Bu arada ilk 5 perfect IV'li pokemonumu da elde ettim kasıyorum şimdi de Chandelure olacak büyüyünce Litwick'im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 20 Aralık 2013; 15:13:27 >

• Battle link için çok kırılgan. Benim hidden power ice'lı lv100 chandelure'umda spA ve spd kasılı. 4IV yanlış hatırlamıyorsam. hp.spa.spd.speed. grass ball/hpower ice/shadow ball/flamethrower. volcarona ve arcanine'ın hep gerisinde kalıyor. Tabiki 427spa oluyor lv100 de ki benim garip mewtwo'um dan daha yüksek. ama kırılgan ve yavaş. yanında destekleyecek pokemon olmadan oyun kaybettirir.
  • ichise kullanıcısına yanıt
    Sahada pek kalabilecek bir pokemon değil ama oyunu daha dün bitirdiğimden şimdilik ancak bunu kasabildim. Arkadaş lazım bol bol 5IV pokemon kasabilmek için. Belki Choice Scarf ile Sun takımında SolarBeam ve Overheat ile kullanılabilir. HP Ice iyiymiş ya. 5IVlilerde sadece HP Dark ve Dragon denk gelebiliyor, bendeki dragon çıktı. Neutral Shadow Ball'dan biraz daha fazla vursa da hiç kullanışlı değil ya. HP Fightining ya da Ground filan olsa belki bir şeyler yapardı.
  • Ben ne kasayim sizce
    Garchompun yanina takim yapalim bana
    Proteanli greninja da var

• Bu arada nası 5ıv li pokemon yaparım
    şu an 4 IV li eevee var(atk spatk hp speed) bunu nası 5 ıv yaparım?
    Hangi IVyi istiyorsan o IVsi 31 olan uygun bir eş ya da Ditto lazım. Mesela yukarıdaki 4 IV'ye ek olarak DEF istiyorsan. En az DEF'i 31 IV olan uygun başka bir Eevee veya ditto kullanabilirsin. Birine destiny knot diğerine everstone (nature için) verip ürete ürete 5IVliyi denk getirmeye çalışacaksın. Diğer eşin ne kadar IVsi 31 olursa o kadar yükselir şans. Mesela 4 IVli ile 3 IVliyi eşlersen en kötü 10-15 yumurtada filan alabilmen lazım 5IVli bir yavru.
    Tabi Eevee'nin hangi gelişimini istiyorsan ona göre IV bakmak lazım.
    Ben de 4 IVli bir Vulpix -Drought aldım Wonder'dan. Onu 5 yapmaya çalışacağım sanırım. Çok ateş oldu ama önemli değil. Daha onlarca kasmayı düşünüyorum. Takımı bir ara kurarım acelesi de yok yani Ha bir de 2 IVli Ralts almıştım. Ona da bir şeyler bakacağım. Mega Gardenvoir fena sayılmaz.

Bu arada bana da bir dişi Protean Greninja ayarlayabilecek varsa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 20 Aralık 2013; 22:06:38 >

• quote:

Hangi IVyi istiyorsan o IVsi 31 olan uygun bir eş ya da Ditto lazım. Mesela yukarıdaki 4 IV'ye ek olarak DEF istiyorsan. En az DEF'i 31 IV olan uygun başka bir Eevee veya ditto kullanabilirsin. Birine destiny knot diğerine everstone (nature için) verip ürete ürete 5IVliyi denk getirmeye çalışacaksın. Diğer eşin ne kadar IVsi 31 olursa o kadar yükselir şans. Mesela 4 IVli ile 3 IVliyi eşlersen en kötü 10-15 yumurtada filan alabilmen lazım 5IVli bir yavru.
    Tabi Eevee'nin hangi gelişimini istiyorsan ona göre IV bakmak lazım.
    Ben de 4 IVli bir Vulpix -Drought aldım Wonder'dan. Onu 5 yapmaya çalışacağım sanırım. Çok ateş oldu ama önemli değil. Daha onlarca kasmayı düşünüyorum. Takımı bir ara kurarım acelesi de yok yani Ha bir de 2 IVli Ralts almıştım. Ona da bir şeyler bakacağım. Mega Gardenvoir fena sayılmaz.

Bu arada bana da bir dişi Protean Greninja ayarlayabilecek varsa çok iyi olur

jolteon kadroma koyacağım onun için yapıyorum
    bana da wonderdan 4ıv tangela geldi
    bu arada oyuna girince game chat yapalım :D

Jolteon için se Def ve Atk lı bir eş bulman lazım. Modest ya da Timid istersin heralde. Onu da unutma ayarlarken. Varsa Eevee'li bir friend kolay iş. Yoksa Eevee'ye uygun eşlerin listesi burada
    http://pokemondb.net/mechanics/egg-groups/field
    Bunlardan en az Def ve Atk'ı 31 olan bir tane bulman lazım safari vs. den. Ya da ditto tabiki.

Şimdi girdim oyuna. Gelirsen yazışırık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 20 Aralık 2013; 22:17:56 >
  • Okudukça özeniyorum ama ailem almam izin vermiyor :(.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.