Şimdi Ara

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]### (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
3
Favori
25.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bekliyorum taslağı elimden gelen yardımı ederim ben de. Pokemon filan gerekirse trade atarız. Hem pokedex doldururuz benim de 400+ seen 250+ caught oldu ama daha yol uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Bekliyorum taslağı elimden gelen yardımı ederim ben de. Pokemon filan gerekirse trade atarız. Hem pokedex doldururuz benim de 400+ seen 250+ caught oldu ama daha yol uzun.

protean modest greninja
    blace modest charizard (Y)
    sand veil adamant garchomp

bunlar düşündüklerim jolteon belki hızdan dolayı düşünülebilir .
  • Darui kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar hızlı olsalar da yine de Timid ve Jolly'leri düşünebilirsin belki sana kalmış ama. Ayrıca Choice itemleri ve Life Orb'u mutlaka göz önünde bulundurarak kur takımı. Specs/Band Timid/Jolly Greninja mesela. Garchomp varsa Tyranitar da vs başlangıcında işe yarayabilir belki. Charizard Drought olacağından belki başka Drought/Sunny Day pokemon daha ekleyebilirsin Ninetales vs. SolarBeam şart bunlara tabi. Tyranitar'la hazardları koyar, Garchompla Sand Veil'den yararlanıp saldırır bunlardan sonra da Sun Partye dönebilirsin mesela. Ek olarak partye dövüş/elektrik pokemonu lazım. Zapdos olabilir, yada Rotom formlarından biri, Electrivire, Magnezone vs. Belki Lucario, Scrafty, Hawlucha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 12 Ocak 2014; 1:41:18 >
  • quote:

Her ne kadar hızlı olsalar da yine de Timid ve Jolly'leri düşünebilirsin belki sana kalmış ama. Ayrıca Choice itemleri ve Life Orb'u mutlaka göz önünde bulundurarak kur takımı. Specs/Band Timid/Jolly Greninja mesela. Garchomp varsa Tyranitar da vs başlangıcında işe yarayabilir belki. Charizard Drought olacağından belki başka Drought/Sunny Day pokemon daha ekleyebilirsin Ninetales vs. SolarBeam şart bunlara tabi. Tyranitar'la hazardları koyar, Garchompla Sand Veil'den yararlanıp saldırır bunlardan sonra da Sun Partye dönebilirsin mesela. Ek olarak partye dövüş/elektrik pokemonu lazım. Zapdos olabilir, yada Rotom formlarından biri, Electrivire, Magnezone vs. Belki Lucario, Scrafty, Hawlucha.

hazard koymak derken?
    bir de elektrik olarak electrive fight olarak lucu olur ama 1 boşluk var oraya ne yapılmalı

• İşte Stealh Rock, Spikes, Sticky Web vs. gibi sahaya giren pokemonu etkeleyen saldırılar. Tyranitar ve Prankster Klefki genelde bunun için ideal oluyor. Senin mesela Stealh Rock'a dikkat etmen lazım çünkü Charizard Y direk yarı canını kaybediyor yerde varsa.

T-tar, Garchomp, Charizard Y, Lucario, Electrivire, Greninja

Böyle olabilir biraz defansif olarak zayıf gibi ama. Mesela Azumarill çok dert olabilir takıma. Electivire 2 tur duramaz, Charizard SolarBeam atmadan Aqua Jet yer, Greninja çok etkili olmaz. Belki zehir türü Drapion filan yardımcı olabilir. Playrough tek atamaz hem daha hızlı olacağından Poison Jab vs. işini bitirebilir.

EK: Metagross olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 12 Ocak 2014; 2:01:59 >
  • o zaman şöyle yapılabilir
    blaziken crobat ttar azum metagross electrive(jolteon)
  • Darui kullanıcısına yanıt
    Komple değişmişsin Olur tabi nasıl istersen, ama Charizardı çıkartıyorsan Mega Gengar'ı Crobat yerine koyabilirsin. Mega Blaziken veya T-tar'a gerek yok zaten.
  • quote:

Komple değişmişsin Olur tabi nasıl istersen, ama Charizardı çıkartıyorsan Mega Gengar'ı Crobat yerine koyabilirsin. Mega Blaziken veya T-tar'a gerek yok zaten.

Karışık is valla en iyisi yenile yenile kazanmayi ogrenmek
    Su an karar verdim Charizard greninja jolteon lucu ttar garc kadrosuna artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mesajdan bi yardım edin bana bnde oynamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmil

Beyler mesajdan bi yardım edin bana bnde oynamak istiyorum

Nintendo 3ds ve pokemon oyunu lazim oncelikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Orijinalden alıntı: cesmil

Beyler mesajdan bi yardım edin bana bnde oynamak istiyorum

Nintendo 3ds ve pokemon oyunu lazim oncelikle

Tahmini 500-600 tutar hiç bulaşma bence 3ds yoksa.
  • ne kadar tutarsa tutsun yeni telefon almam yinede o oyunu oynarım arkadaş
  • cesmil C kullanıcısına yanıt
    İkinci el konsol ve oyun almaya çalışabilirsiniz. İkisi beraber 300e satan bulunur. Ben alırken vardı ikinci el bölümünde.
  • buldum bir tane görüşücem kişiyle bu gün bakalım
  • beyle oyun pcde emulator le çalışmıyor mu ??
  • arkadaşlar oyunu eshop'tan almayı planlıyorum kadıköy de ki simsarlara para kaptırmamaya karar verdim bölge olarak avustralya seçili bir sorun olur mu yada hangi bölgeyi seçmeliyim ?
  • Electabuzz'u evo yapmak icin trade yapilacak birisini ariyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Electabuzz'u evo yapmak icin trade yapilacak birisini ariyorum.

1822 0310 6448
    Ben de haunter ımı evrimleştirecem
  • quote:

quote:

1822 0310 6448

Girin oyuna yapalim takasi.

• quote:

quote:

quote:

1822 0310 6448

Girin oyuna yapalim takasi.

oyundayım

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.