Şimdi Ara

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]### (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
3
Favori
25.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zapdos'u nasıl yakalıcam ya yolda yürürken birden belirip karşıma çıkıyor hiç bişey yapamadan alandan ayrılıyor olması gereken spirits den mağarasına gidiyorum ordada yok nasıl yakalancak bu meret ?
  • Ekleyin arkadaşlar.

1977 1477 2708
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Ekleyin arkadaşlar.

1977 1477 2708

ekledim sizde ekleyin imzamda yazıyor.
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    Onu vahşi olarak 10-11 kere görmen gerekiyor. Ondan sonra mağaraya gidecek. Takip etmek için pokedex'i kullanabilirsin. Pokedex o an nerede olduğunu gösteriyor. Ama Fly kullanınca veya routelar arasında gidip gelirken yer değiştirebiliyor. Farklı yöntemler var. Bir tanesi repel kullanarak Lumiose ile Day-Care arası yolda sürekli çimlerden giderek gidip gelmek. Zapdos oradan geçerse çimlerde denk gelirsin. Ama bence Santalune City'de durup sürekli aynı şehre uçarak (veya teleport ile) bu sırada pokedexten Zapdos'u kontrol etmek daha kesin ve daha az yorucu. Zapdos çevre Route'lardan birindeyse hemen gidip görebilirsin. Değilse tekrar Fly.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Onu vahşi olarak 10-11 kere görmen gerekiyor. Ondan sonra mağaraya gidecek. Takip etmek için pokedex'i kullanabilirsin. Pokedex o an nerede olduğunu gösteriyor. Ama Fly kullanınca veya routelar arasında gidip gelirken yer değiştirebiliyor. Farklı yöntemler var. Bir tanesi repel kullanarak Lumiose ile Day-Care arası yolda sürekli çimlerden giderek gidip gelmek. Zapdos oradan geçerse çimlerde denk gelirsin. Ama bence Santalune City'de durup sürekli aynı şehre uçarak (veya teleport ile) bu sırada pokedexten Zapdos'u kontrol etmek daha kesin ve daha az yorucu. Zapdos çevre Route'lardan birindeyse hemen gidip görebilirsin. Değilse tekrar Fly.

anladım hocam teşekkürler bide şunu sorayım safari olayının amacı nedir ?
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    Safaride farklı farklı pokemonlar var. Oyunda normal şekilde bulması zor olan pokemonlar oluyor. Ayrıca çıkan pokemonların 2 IVsi 31 olarak çıkıyor. Genelde vahşi olarak yakalayabileceğin hallerinden daha iyiler yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 3 Şubat 2014; 22:31:36 >
  • PokeBank ve PokeTransporter Nintendo eShop'a eklendi.

http://pokemonmaster.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=2467
  • PokeBank açılmış Ayrıca beleş Celebi veriyorlar kaçırmayın. Eski oyunlara gerek yok sadece PokeBank'a girin, ilk önce size hediye 100 PokeMiles veya 10BP verecek. İstediğinizi alın. PokeBanka rasgele bir pokemon koyup çıkın. Oyundan ilk hediyenizi alın. Tekrar PokeBank'a girdiğinizde bu sefer size Celebi gönderecek. Ama ne yazıkki soft reset çalışmıyor. Ne alırsanız o yani.

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 4 Şubat 2014; 17:44:11 >

• PokeBank yukleme vakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PokeBank ve Poke Transporter gerçekten çok iyi olmuş. Beklememe değdi. Arkadaşlar bana Magician ability li Fennekin ( Beaixen de olur) verebilecek biri var mı? Friend Safari türü ateş olup Braixen'i olan da olur.
  • yeni pokemonlar gelmeyecekti abi çok bozdu pokemon
  • Dialga kaptım GTS'den. Sırada Palkia var
  • quote:

Orijinalden alıntı: iBlue

yeni pokemonlar gelmeyecekti abi çok bozdu pokemon

Doğru, ilk nesil pokemonlarla 20 sene farklı oyun yapacaklardı öyle mi?
  • Dun gece shiny frogadierimi yakaladim sonunda proteanli rash nature
    takimda kullanacagim sanirim

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]###

• Sırf şu oyun için 3DS almayı düşünür hale geldim ya...
    Pokemon'un sadece animeyi izliyordum, oyunlara birkaç ay önce emülatörden Soul Silver ile başladım. Onu da yarım bıraktım, çok noob'ça oynadığım için. Kanto'da 4. rozeti aldığımda takımda 4 tane 90+ level Dragonite'la geziyordum. Sonra da baştan açmaya üşendim.

Gym leader'ların durumunu tam bilmiyorum ama starter'ların en iyisi kağıt üstünde Greninja gibi görünüyor. Yüksek hız, ve atak puanları ile tam rakibi süpürecek eleman gibi. Üstelik Protean çok kullanışlı olabilecek bir özellik. Gerçi başlarken Fennekin'i seçerim yine de sanırım, en işe yaramaz gizli kabiliyet onda olsa da. İlk kez de çimen tipi başlangıç Pokemon'unu beğenmedim. O da ilginç oldu.

Esas bu konuya gelme amacıma dönersem de;
    XY'nin anime konusu yok mudur forumda?
    Çok güzel başladılar seriye. Çok tatlı karakterler eklemişler.

• Burasi oyun bolumu olduğu icin burda zor. Ama anime manga bolumunde acilmis olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

Burasi oyun bolumu olduğu icin burda zor. Ama anime manga bolumunde acilmis olabilir

O bölümde konusu yok da, o yüzden bu diyarlara gelmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

Burasi oyun bolumu olduğu icin burda zor. Ama anime manga bolumunde acilmis olabilir

O bölümde konusu yok da, o yüzden bu diyarlara gelmiştim.

Sen aç konu veya ben de acabilirim istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Bekliyorum taslağı elimden gelen yardımı ederim ben de. Pokemon filan gerekirse trade atarız. Hem pokedex doldururuz benim de 400+ seen 250+ caught oldu ama daha yol uzun.

hocam bana bir takım yapalım
    greninja
    volcarona
    tyrinatar
    eelekross
    gardevoir
    son poke lazım
  • Öyle çok bir şeye htiyacı olan bir takım değil gibi. Her pokemonla istediğin tarzda tamamlayabilirsin takımı. Proygon2 @Eviolite olabilir her saldırıyı karşılayacak bir pokemon olarak mesela. Bende bol bol porygon var istersen. Belki hızlı bir pokemon daha isteyebilirsin Noivern olabilir ejderha olarak. Ya da Mamoswine da kullanılabilir hem toprak pokemonun yok elektrik saldırılarını savurmak için. Bulabilirsen Prankster Sableye olabilir Will-o-Wisp ve Knock Off kullanmak için.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.