Şimdi Ara

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]### (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
3
Favori
25.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Öyle çok bir şeye htiyacı olan bir takım değil gibi. Her pokemonla istediğin tarzda tamamlayabilirsin takımı. Proygon2 @Eviolite olabilir her saldırıyı karşılayacak bir pokemon olarak mesela. Bende bol bol porygon var istersen. Belki hızlı bir pokemon daha isteyebilirsin Noivern olabilir ejderha olarak. Ya da Mamoswine da kullanılabilir hem toprak pokemonun yok elektrik saldırılarını savurmak için. Bulabilirsen Prankster Sableye olabilir Will-o-Wisp ve Knock Off kullanmak için.

Levitate li hydregion? Saglam sm atk var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hydregion'unun o kadar gerekli olacağını düşünmüyorum. Levitate'li bir pokemonun var ayrıca Noivern veya herhangi bir uçan pokemon Levitate'ten daha güvenli olur çünkü Mold Breakerlar yine de sana vurabilecek. Gerçi Hydregion için Levitate fark etmiyor pek toprak saldırılarını karşılayabilecek bir pokemon. 4x Fairy zayıflığı var ama yine de. 6. nesilde revaçta olan bir saldırı tipi Fairy. Onun yerine Infiltrator Noivern daha sağlam olur bana kalırsa. 123 speed ile kaçmak sıkıntı olmaz buz saldırılarından (U-turn). Draco Meteor, Boomburst, Hurricane gibi saldırıları taşımak için ideal pokemon. Choice Specs ile de her türlü kullanırsın. Hydregion da güzel pokemon ama her konuda biraz ortada kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Hydregion'unun o kadar gerekli olacağını düşünmüyorum. Levitate'li bir pokemonun var ayrıca Noivern veya herhangi bir uçan pokemon Levitate'ten daha güvenli olur çünkü Mold Breakerlar yine de sana vurabilecek. Gerçi Hydregion için Levitate fark etmiyor pek toprak saldırılarını karşılayabilecek bir pokemon. 4x Fairy zayıflığı var ama yine de. 6. nesilde revaçta olan bir saldırı tipi Fairy. Onun yerine Infiltrator Noivern daha sağlam olur bana kalırsa. 123 speed ile kaçmak sıkıntı olmaz buz saldırılarından (U-turn). Draco Meteor, Boomburst, Hurricane gibi saldırıları taşımak için ideal pokemon. Choice Specs ile de her türlü kullanırsın. Hydregion da güzel pokemon ama her konuda biraz ortada kalıyor.

Crobat koyayim fairye de Çakar

• Merhabalar arkadaşlar
    Kanalımda Pokemon XY serisi çekmeye karar verdim ve oyunu çok eğlenerek oynadığım için her gün yeni bir video ile oyunu bitirmeye karar verdim. Sizler de benim gibi Pokemon'la büyüdüyseniz sizden ricam kanalıma bir göz atar mısınız? Su an için tek video var ama oyunu bitireceğimden emin olabilirsiniz :) Desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, lütfen kanala abone olun. Şimdiden hepinize çok teşekkürler ve Pokemon dolu günler!
    Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar. :)

www.youtube.com/servankonyar
  • Gittigidiyor'dan Pokemon Y siparişi verdim ama sıkıntılı satıcı Pokemon X göndermiş. Geri gönderme ve yeniden bekleme zahmetine değer mi X-Y farkı? Yoksa uğraşmayıp X'ten başlayayım mı direkt?
  • Ñolofinwë kullanıcısına yanıt
    Bende X almistim Y gelmisti. Bir fark yok nerdeyse. Simdi X'deki butun pokemonlar bende de var. O kadar onemli degil, basla oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Bitki pokémonu Oshawott'u andırdı.X'i beğenmedim ama Y güzelmiş.
    Abi o grafikler ne öyle ya, hayran kaldım.

Evet Oshawotta çok benziyor.Ama ben alırsam kesinlikle x alacağım.Xde charizard çok stil oluyor bak istersen.Ama mega mewtwo yde güzel oluyor.Senin kararın
     ###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]###

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Bende X almistim Y gelmisti. Bir fark yok nerdeyse. Simdi X'deki butun pokemonlar bende de var. O kadar onemli degil, basla oyuna.

Satıcı sorunlu çıktı. Dedi, Y'yi göndereceğim, X'i gelen kuryeye geri teslim edersiniz. Adamdan ses çıkmadı kaç gün, dedim n'oldu kargo, elimizde Y yok, stoğa girmesini bekliyoruz. Bir güzel giydirdim, Y'yi stoğa girince kargolarız, X de hediyemiz olur dedi. Ortada Y yok gene. Elindeki ürünü kakaladı alenen. X-Y farkından çok satıcının şeref yoksunluğu canımı sıktı.

Oyunu birkaç saat oynadım henüz. 2. rozeti kazanmadım bile. Braixen'imi kasmakla meşgulüm. Affection'ı 5te 5 yapması bayağı uzun sürüyormuş...

Hikayeyi bitirip 100. seviyelere kasayım, internetteki rekabetçi müsabakalara gireceğim. Aklımdan geçen takım için, ne dersiniz?
    - Delphox; Mystical Fire / Flamethrower / Psyshock / Grass Knot(tm)
    - Blastoise; Water Pulse / Bite / Flash Cannon(tm) / Ice Beam(tm) [(Mega) [Squirtle seçip Wartortle yaptım bile.]]
    - Gardevoir; Psychic / Moonblast / Energy Ball(tm) / XXX [(Mega) [Diantha'nın vereceği Ralts'tan işte.]]
    - Garchomp; Dragon Claw / Dig / Crunch / Brick Break(tm) [(yüksek IV, Adamant nature) [hatta taşını bulabilirsem, Mega.]]
    - Ampharos; Discharge / Signal Beam / Power Gem / Dragon Pulse
    - Drapion; Cross Poison / Crunch / Bug Bite / XXX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 30 Mart 2014; 9:52:05 >

• Oyunda nasil electrabuzz eventini alcaz?

• Mega sceptile ve swampert geldi hayirili olsun

• pokemon takas yapılır
    Eksiksiz tüm efsane pokemonu aldım
    Bazılarını takas ettim i
    Şu AN YAKLAŞIK 40 TANE VAR

poekdexim 568

takas yapabilirim

Fc: 3239 3400 4480
  • DARKRAİ VE ARCEUS BULUNUR
    MEW DEOXYS JİRACHİ GİBİ ADİR EFSANELER BULUNUR AMA TAKAS YAPILMAZ
  • BU ARADA en kolay shiny yolunu kaçırdıız artık

R4 kart ta şifreler oluyodu hani
    Orada shiny hilesi vardı
    O hile ile shiny olan pokemonları önce orjinal white ya ordanda pokebanka aktarınca oluyodu
    .Bir sorun çıkmıyordu
  • 4. Jenerasyondan direk aktarım varmı?

Mega evolv güzelmi daha almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

4. Jenerasyondan direk aktarım varmı?

Aktarımı bilmiyorum mega evrimin bir dezavantajı yok çoğu türde güçlenme sağlıyor
  • Önümüzdeki ay X ya da Y'den birini alacağım ama hangisini seçeceğime karar veremiyorum. Herhangi bir tavsiyeniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

4. Jenerasyondan direk aktarım varmı?

Aktarımı bilmiyorum mega evrimin bir dezavantajı yok çoğu türde güçlenme sağlıyor

Aggron steel rock ken saf steel oluyor ama ben onu sormuyorum zevkli güzel bi özellik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

http://pokemonmaster.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=2516

Pokemon X / Y turnuvası...

forumun üye sayısı çok mı ki?
  • Kimse yok ama görmeyen varsa Mega Salamence geldi çok şekil duruyor bana kalırsa. Ayrıca Mega Altaria (Dragon/Fairy ) ve Mega Lopunny var.
    Mega Metagross'da geçen ay çıkmıştı, bahsi geçmediyse onu da söyleyeyim Shiny formu da gözüktü Mega Metagross'un. Ayrıca oyunda bir contesti kazanınca Shiny Beldum ve Metagrossite verilecekmiş.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.