Şimdi Ara

Pokemon X&Y Alacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyunun çıkmasına artık çok kısa bir süre kaldı.Siz hangi oyunu ve nerden almayı düşünüyorsunuz?

Pokemon X&Y Alacaklar

Pokemon X&Y Alacaklar

Ben bugün Pokemon X aldım n11den.n11 den 200 tlye 100 tl hediye çekim vardı.Pokemon x 169,90.

2 tane müzik cdsi alıp 200 tlye tamamladım.Avantajix 7 TL geri ödeme ve Enpara kartımı kullanarak %20 iade alıcam.Toplam 100 TL ödedim 15-15 müzik cdleri,20 TL enpara geri ödemesi ve avantajıx 7 TL kullanarak 47 TL ye aldım diyebilirim

• Yalnız çok pahalı değil mi ya. Orijinal alayım çıktığı gibi diyordum ama o fiyat ürküttü. Yine de X alacağım, net.
  • X'teki mega haller ne kadar güzel olsa da Y alacağım.Oyunu isteyenler varsa uygun fiyata getirtirim.
  • X alacağım
  • shopto'dan Y ön siparişi verdim. Playasia daha uygun gibiydi ama 2 aydır hong kong ve çin'den ne aldıysam sorunlu geldi.
  • Efsaneleri dışında fark var mı aralarında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Efsaneleri dışında fark var mı aralarında?

mega evrimlerde farklılıklar var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    çeki nerden alıyoruz :D
  • x alıcağım ama şubata doğru
  • mega hallere nasıl geliniyor x de ben pokemon black oynuyorum günlerdir megaa evrim geçirmedim
  • @gokhan5005: Mega Evrim, Pokémon X/Y oyunlarında ortaya çıkan bir özellik. Pokémon Black'de Mega Evrim söz konusu değil. Oyun içerisinde ise bazı gereklilikleri sağladığınızda Mega Evrim yapabiliyorsunuz.

1)Mega Ring denilen eşya. Yanlış hatırlamıyorsam 3. Gym lideri bize bu eşyayı veriyor. Serena isimli Rival'i yenmemiz gerekiyor tabii ki bunun için.
    2)Mega Evrim alabilen bir Pokémonumuz olmalı. (Blaziken, Lucario, Gardevoir vb.)
    3)Pokémon'a ait Mega Stone. Gardevoir için Gardevoirite isimli item örneğin. Pokémon'a verdiğimiz zaman saldırı seçme ekranının altında Mega Evolotuion butonu belirecektir. Basıldığı zaman herhangi bir tur kaybı olmadan (mesela Potion basıldığında 1 tur kaybeder, saldırı yapamayız) Mega Evrim'i geçirtip saldırmaya devam ederiz.
  • açıklama için teşşkler en yakın zamanda pokemon x geliyor...oynamak için sabırsızlanıyorummm...:)
  • Anadolu yakasında alınabilincek yer var mı acaba? Hadi anadoluyuda geçtim avrupadada var mı ? 0 olsunda ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.