Şimdi Ara

POKEMON XP Geri Geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Daha Öncede Baya bi Tartışmalı bir Konu idi

Ama projeye geri döndüm Yeni client Nerdeyse bitti. Grafikler Daha Güzel ve Düzgün Olacak. (Tahminim Perşembe veya Cuma Günü Beta Çıkar)

Yapılan Düzenlemeler.
    - Kanto Haritası %75 Tamamlandı
    - Trader NPC'ler Eklendi (PVP NPC Yoktur.)
    - Daha Hızlı Client
    - Daha Güzel ve Şık Grafik Tasarımları
    - Pokemon Takas
    - Yeni Müzikler ve Sesler.
    ---------------------------------------
    Sonra Yapılacak Düzenlemeler.
    - Johto Haritaları
    - Yönetici ve Yardımcı Alımları
    - Forum Açılacak
    - Harita Editörleri Alınacak
    - Sunucu Haber Sistemi.

Arkadaşlar her zaman dediğim gibi Cyrus'un Kullandığı Aynı Motoru Kullanmaktayım. Oyun Bazı Yerleri %40 Yabancı yapımıdır. Tartışmaya Giriş Yapmayacağım

Ayrıca Problem Çıkaranlara Cevap Verilmeyecektir İsteyen Oynar.

YENİ Sürümden BİRKAÇ KARE

Sorunlarınız İçin PM Atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfx_25 -- 15 Mayıs 2011; 19:32:22 >

• Tebrik ediyorum ve inşallah açılır diyorum. Tavsiyede bulunayım, savaş sistemini daha hızlı yapabilirsin. Mesela savaş bittikten sonra o ekran çıkmasın. Yada onu disabled edebileceğimiz bir seçenek getirebilirsin. Cyrus'a benziyor ama oynanır.

Ekleme: Oyunu 5. nesile göre yaparsan çok daha tutulur. 1.nesilin pokemonları çok güçsüz oluyor ve eğlencesiz. 1. nesil pokemonları 5. nesle göre oynamaktan bahsediyorum. Cyrusta şuan o var ve gerçekten çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 15 Mayıs 2011; 19:43:10 >
  • Tamamen Cyrus'un önceki versiyonu.Yeni versiyonunu oynamak varken buna başlamazlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Tebrik ediyorum ve inşallah açılır diyorum. Tavsiyede bulunayım, savaş sistemini daha hızlı yapabilirsin. Mesela savaş bittikten sonra o ekran çıkmasın. Yada onu disabled edebileceğimiz bir seçenek getirebilirsin. Cyrus'a benziyor ama oynanır.

Ekleme: Oyunu 5. nesile göre yaparsan çok daha tutulur. 1.nesilin pokemonları çok güçsüz oluyor ve eğlencesiz. 1. nesil pokemonları 5. nesle göre oynamaktan bahsediyorum. Cyrusta şuan o var ve gerçekten çok iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Tamamen Cyrus'un önceki versiyonu.Yeni versiyonunu oynamak varken buna başlamazlar bence.

1 Nesil Pokeler var haritada ama arşivimizde sanırım 500 küsür pokemon mevcut kolayca ekleyebiliriz oyun açıldıktan sonra ilgilenicek arkadaşları yönetime alıcam. benim pek fazla pokeler hakkında bilgim yok ve savaş sistemi oldukça hızlı animasyonlar vs. geçmiyor sadece o pencere açılıyor ama program yazılırken söylenseydi olabilirdi çünki bi class değiştikmi bütün heryerle yeniden oynamamız gerek. ilerleyen yıllarda olabilir .d

PR0_BJK = Yeni version çok karışık Biz Pokemon World Online gibi yapmak istiyoruz. zaten cyrusun yeni grafikleride hiç hoşuma gitmedi adamın bi gidişi var ne ben göreyim ne sen gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfx_25

quote:

Tebrik ediyorum ve inşallah açılır diyorum. Tavsiyede bulunayım, savaş sistemini daha hızlı yapabilirsin. Mesela savaş bittikten sonra o ekran çıkmasın. Yada onu disabled edebileceğimiz bir seçenek getirebilirsin. Cyrus'a benziyor ama oynanır.

quote:

Tamamen Cyrus'un önceki versiyonu.Yeni versiyonunu oynamak varken buna başlamazlar bence.

1 Nesil Pokeler var haritada ama arşivimizde sanırım 500 küsür pokemon mevcut kolayca ekleyebiliriz oyun açıldıktan sonra ilgilenicek arkadaşları yönetime alıcam. benim pek fazla pokeler hakkında bilgim yok ve savaş sistemi oldukça hızlı animasyonlar vs. geçmiyor sadece o pencere açılıyor ama program yazılırken söylenseydi olabilirdi çünki bi class değiştikmi bütün heryerle yeniden oynamamız gerek. ilerleyen yıllarda olabilir .d

PR0_BJK = Yeni version çok karışık Biz Pokemon World Online gibi yapmak istiyoruz. zaten cyrusun yeni grafikleride hiç hoşuma gitmedi adamın bi gidişi var ne ben göreyim ne sen gör.

5. nesil pokedex'ine göre ayarlayabilirsen oyun tutabilir. Olmaz ise Cyrus karşısında hiç şansın yok kısacası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

5. nesil pokedex'ine göre ayarlayabilirsen oyun tutabilir. Olmaz ise Cyrus karşısında hiç şansın yok kısacası.

Alıntıları Göster
    Savaş sistemi cyrus a çok benzemiş.Bence daha güzel yapabilirdin kendi yaratıcılığınla.

• quote:

Orijinalden alıntı: blckchs

Savaş sistemi cyrus a çok benzemiş.Bence daha güzel yapabilirdin kendi yaratıcılığınla.

Zaten kodlar cyrus yapımcının dağıttığı kodlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

Zaten kodlar cyrus yapımcının dağıttığı kodlar

Alıntıları Göster
    Chat bölümünde kimse yok niye kendi kendine konuşuyon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-861129304

Chat bölümünde kimse yok niye kendi kendine konuşuyon ?

Alıntıları Göster
    Önceliklerin şunlar olmalı.

1. %100 Türkçeleştirilmiş bir oyun.
    2. Hatasız yani Bugsuz bir oyun.
    3. 2 Dil seçeneği olması eğer oluyor ise.

Şimdilik bu kadar oyunu Türkçeleştirmene yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Önceliklerin şunlar olmalı.

1. %100 Türkçeleştirilmiş bir oyun.
    2. Hatasız yani Bugsuz bir oyun.
    3. 2 Dil seçeneği olması eğer oluyor ise.

Şimdilik bu kadar oyunu Türkçeleştirmene yardım edebilirim.

Alıntıları Göster
    7/24 açık mı olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

7/24 açık mı olacak ?

Alıntıları Göster
    Tebrik ederim. Eğer grafikte ve çeviride yardım istersen bana mesaj atabilirsin.
  • quote:

7/24 açık mı olacak ?

Hatalar giderilene kadar 7/24 açık olmayacak yanlız en kısa zamanda 7/24 olacaktır.
  • quote:

quote:

7/24 açık mı olacak ?

Hatalar giderilene kadar 7/24 açık olmayacak yanlız en kısa zamanda 7/24 olacaktır.

Alıntıları Göster
    Ev bilgisayarı ile oyunu açmıyorsundur inşallah.Sabahları girdiğimde açılmayan,geceleri yatmadığımda açılmayan bir server görmez isem ki inşallah,ciddi bir şekilde oynanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechno

Ev bilgisayarı ile oyunu açmıyorsundur inşallah.Sabahları girdiğimde açılmayan,geceleri yatmadığımda açılmayan bir server görmez isem ki inşallah,ciddi bir şekilde oynanılabilir.

Alıntıları Göster
    level atlamak zor mu olacak ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Güzel birşey çıkarsa ortaya bende oynarım
  • quote:

Öldürdüğün Pokemona Göre exp değişir. pwo tabanlı olacak çoğu müzikleri pwonun kullandığı müziklerinden kullandık.
  • quote:

quote:

Öldürdüğün Pokemona Göre exp değişir. pwo tabanlı olacak çoğu müzikleri pwonun kullandığı müziklerinden kullandık.

Alıntıları Göster
    Oyun ne zaman çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: batu578

Oyun ne zaman çıkacak

Bu Cuma idi ama biraz daha uzuyabilir haritaları yetiştirmeye çalışıyorum birde elimizde son nesile kadar pokemon mevcut şuanki çıkacak olan versionda 1 nesil pokeler mevcut.
  • quote:

quote:

Oyun ne zaman çıkacak

Bu Cuma idi ama biraz daha uzuyabilir haritaları yetiştirmeye çalışıyorum birde elimizde son nesile kadar pokemon mevcut şuanki çıkacak olan versionda 1 nesil pokeler mevcut.

5.nesil olsa daha güzel olabilirdi belki.Cuma akşamı gibi bekliyorum oyunu
  • quote:

Oyun ne zaman çıkacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.