quote:Orijinalden alıntı: The Beatles o kadar kötümü ilk çalışmansa yhani %10 güzel ilk çalışman degilse anlatmaaya söz yetmio yhaa
quote:Orijinalden alıntı: ahmetcevik quote:Orijinalden alıntı: The Beatles o kadar kötümü ilk çalışmansa yhani %10 güzel ilk çalışman degilse anlatmaaya söz yetmio yhaa ya diğer arkadaşlar sanki paint kullanmıyo.Ben paintten yaptım da tonlar kalite vs. uyuşmuyor diğer resimler ile Siz neyden yapıyorsunuz ?
Bitane Yaptım Moltres Egg POKEMER'in Moltres Egg i mi Yoksa Benimkimi Aslında Yumurtada Ayak Olmaması Gerekiyo Bence Çatlamış Yumurtada Ayak Olur Bence
quote:Orijinalden alıntı: BlackRap Bitane Yaptım Moltres Egg POKEMER'in Moltres Egg i mi Yoksa Benimkimi Aslında Yumurtada Ayak Olmaması Gerekiyo Bence Çatlamış Yumurtada Ayak Olur Bence Yumurtada ayak olmaz ama biz olaya biraz farklılık getirdik. İlk mesaja bakarsan normal yumurtadan farklı yumurta görebilirsin. Bu arada neden gelen geçen benim pokemon yumurtalarına sürekli laf atıyor, allah allah yaa
quote:Orijinalden alıntı: BlackRap Bitane Yaptım Moltres Egg POKEMER'in Moltres Egg i mi Yoksa Benimkimi Aslında Yumurtada Ayak Olmaması Gerekiyo Bence Çatlamış Yumurtada Ayak Olur Bence Aradan 11 gün geçmiş ama olsun söylüyorum. POKEMER'inki senin yaptığına 1000 basar.
@pokeburn uğraşıyorum, yuvarlak çizmiyorum exeggcute'den bir parça alıyorum onun üstüne yapıyorum. @mr_trainer teşekkür ederim.
quote:Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\ Bana shiny machamp denk geldi yihaaPOKEMER blaziken egg yapsana Mherty pokemonvadisi yumurtanı ve linkini pokemonvadisi konusuna yaz, linkini ekleyeyim,sonra herkes tıklar. Buyur Blaziken Egg:
http://img193.imageshack.us/img193/1472/sentretyumurta.jpg bu da benim kardeşimin ilk denemesi çok emek verdi ..
Yakinda forumun hali çok kötü olucak Forum.Donanimhaber ilerde Forum.ÇocukHaber olcak 1 senelik konuyu hortlatmışsın