pokemonda hayvanlarınızın isimlerini ve levellerini yazın bakalım kiminki daha iyi
1-çok saçma 2-pokelere hayvan demek çok küçük dusurucu onlarında kalbi var:D 3-kimsin sen çık dışarı çıııık
gerkesiz konu
Valla benim bi kaplumbağam var adı Turtwig 7 yıldır benimle (Valla evdeki kaplumbağamın adı Turtwig Penguenim olsa Piplup koyacam. Sonra maymun alırım )
quote:
Orjinalden alıntı: oTaKuRoN
Valla benim bi kaplumbağam var adı Turtwig 7 yıldır benimle (Valla evdeki kaplumbağamın adı Turtwig Penguenim olsa Piplup koyacam. Sonra maymun alırım )
Abi haşat etmesin seni.
pokemon deil sankı pet shop oyunun adı bende evde dialga kurdu besliyorum
bide benım absol adında bir keçim vardı ona acient power organı eklemıştım
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
yazayım bir tane ineğim var 2 tane tavuk tavuğa yumurta saldırısı ekledim + ötüyo
abi bnm 3 öküz 2 beygir bide 100 lvl inek war bi çakıo mnyk