Şimdi Ara

pokemonlar gerçekmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Güçlü Burak

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Güney Amerika taraflarında çok var ama gümrükte sorun çıkarıyorlar getirirken.

sükortıl falanda olur abi ufacık kargodan geçmezmi gelişir sonra zaten

Magikarp olabilir belki, Splash'te başka atak bilmediği için, belki silah katagorisine girmez.Kargoyla göndermeden her hangi uygun TM'yi öğretirler, tabii bunu gümrük görevlileri bilemiyeceği için sorun ortadan kalkabilir.Böylece atakta kullanabilir ve Gyarados'a geliştirirsin.
  • Arkadaşlar charizardım satılıktır alkol ve sigara kullanmaz en çok sevdiği besin köpek mamasıdır isteyenler pm atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Magikarp olabilir belki, Splash'te başka atak bilmediği için, belki silah katagorisine girmez.Kargoyla göndermeden her hangi uygun TM'yi öğretirler, tabii bunu gümrük görevlileri bilemiyeceği için sorun ortadan kalkabilir.Böylece atakta kullanabilir ve Gyarados'a geliştirirsin.

nasıl sipariş vercemki çok mantıklı yaz geliyor birde xd

• Alınık Bulbasaur pm

• Pilav üstü zyduck isteyn var mı

• Ben yorulmayayım diye squirtle yakaladım onun ağzına işiyorum odada. Çok yararlı oldu benim için squirtle.
  • çok iyi geyik dönmüş burada
  • Celebi satılır. Takas olur. PM

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Almanya'da kuzenim var bana Charmender getirdi.

• Beyler geçenlerde Charmeleon'um Charizard'a evrildi, ama şimdi hiç sözümü dinlemiyor, ıslak odunla dövsem bi yerine bişey olur mu ? Birde buna sözümü nasıl geçirebilirim
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam Abra ticareti en iyisi şu aralar. Teleport çaktırıyorsun hooop elinde. Müthiş hızlı. Tabii bayağı pahalılar. Ki zaten Kadabra'yı geliştirmek için de trade lazım biliyorsunuz. Herkesin yararına olduğundan dolayı sorun olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

pikaçu var bende çok yaramaz satılık teklifler pm

evcil mi hocam ne kadara satarsiniz bi de bunlar çok ses yapar mi

Bende var hocam çok arıza yapıyolar, çok masraflı ayrıca. Fiyat/Performans arıyorsanız Squirtle öneririm.Yanında gözlük de hediye ediyolar
  • Pokemon bi yaşam tarzıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

quote:

quote:

Bende var hocam çok arıza yapıyolar, çok masraflı ayrıca. Fiyat/Performans arıyorsanız Squirtle öneririm.Yanında gözlük de hediye ediyolar

hocam ben su pokemonlarını sevmiyorum sulu şakalar falan hiç hoş olmuyoe ateş olabilir toprak olabilir bilemiyorum su an düşünme aşamasındayım fiyatın o kadar da önemi yok

• Denizli taraflarında Ho-oh görmüşler bütün pokemon ustaları oraya gitmeye başladı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

quote:

quote:

hocam ben su pokemonlarını sevmiyorum sulu şakalar falan hiç hoş olmuyoe ateş olabilir toprak olabilir bilemiyorum su an düşünme aşamasındayım fiyatın o kadar da önemi yok

Haftaya eminönüye gidicem. O zamana kadar karar ver ayarlarım sana en kalitelisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 21 Mart 2014; 16:52:50 >

• Level 100 Nidoking satılır perfect iv

• cigulüpuff var bende sabah akşam "çalgıcı pokemon binnaz,esnaf pokemon binnaz " diye şarkı söylüyo komşulardan şikayet var müstakil evi olana gönderebilirim
    pm
  • Arceus'a binip üniversiteye arabayla gelenlere hava atıyordum.Ne günlerdi be.
    SS eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.