Bildirim
pokemonların farklı modları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Niye sadece 2si ?
Birde kaynak ? -
deoxys bunların istediğine dönüşebilir normalde castfromda güneş durumu buz durumu gibi oluo -
castformun halleri
en üstteki dolu yağma hali
ortadaki güneş hali
alttaki de yağmur hali
-
ben pokemon sapphirede castfrom buldum istediği şeye dönüşüo ama sadece bir atağı var o da buz atağı -
Castform'u Sevdim..
Craterde İken Beğenmezdim. -
quote:
Orjinalden alıntı: tuugberk
ben pokemon sapphirede castfrom buldum istediği şeye dönüşüo ama sadece bir atağı var o da buz atağı
Bende Sapphire oynuyorum ama castfrom bulamadım .Sadece Battlelerde görüyorum .
Not : GameBoy' da oynuyorum .Bilgisayrda oynasam hileleri var 2 dk da yazar çıkartırım ama GameBoy'un GameShark yazma aleti nerdeyse 1 GameBoy fiyatı kadar .
-
heralde şey yaparlar ilk hallerinde yakalanılır biz istediğimize dönüştürürüz ( Evee gibi) -
yok ya 4. gymin olduğu mu o cityde kız verio night
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuugberk -- 27 Ocak 2008; 21:32:58 > -
Alping Bunun İçin Konu Açmana Gerek Yoktu Ki Pokedox Hakkında Herşey Adlı Konuda Paylaşabiirdin Bunu -
o konuya hiç bakılmıodu bende bakılmasını istedim -
quote:
Orjinalden alıntı: Alping
o konuya hiç bakılmıodu bende bakılmasını istedim
Bakılmayan Konuda 543 Mesaj Olursa Bakılan Konuda Kaç Mesaj Olur Blmiyorum Artık -
bu aralar bakılmıo -
Konu Aşağılara Sarktığından Bakılmıo Hem Bakılacak Yeni Konu Kalmadı Ki Pokédox Hakkında Bütün Paylaşımlar Yapıldı.
Oraya Mesaj Atsaydın Herkes Bakardı Ama... -
oraya da atsam burayada atsam ne far ederki post olmaz zaten oraya atacağım mesajlar buraya attıklarım daha niye banlıosun ki -
Boş Beleş İşlere Konu Açıosunda Ondan lıyorum -
boş beleş diil ben sadece paylaşım ve bilgilendirme amacıyla açtım konuyu -
Toplam 3-5 Resim İçin Mi? -
keşke ditto pokedox ta tüm pokelere dönüşşe firered te dönüşüyodu ne güzel okur -
bişe sorcam craterde denemeye şansım olmadıda hiç eveeye leaf storm verdik Leafon oldu Leafonken ateş taşı versek Falareon olur mu eğer olursa ditto içinde aynısını yaparlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X