Şimdi Ara

pokemonların farklı modları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pokedoxta deoxys nin ve castforumun farklı halleri olcak deoxsyi yazıorum

en üstteki atak modu
    ortadaki defans modu
    en alttaki hız modu

• Niye sadece 2si ?

Birde kaynak ?
  • deoxys bunların istediğine dönüşebilir normalde castfromda güneş durumu buz durumu gibi oluo
  • castformun halleri

en üstteki dolu yağma hali
    ortadaki güneş hali
    alttaki de yağmur hali

• ben pokemon sapphirede castfrom buldum istediği şeye dönüşüo ama sadece bir atağı var o da buz atağı
  • Castform'u Sevdim..

Craterde İken Beğenmezdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuugberk

ben pokemon sapphirede castfrom buldum istediği şeye dönüşüo ama sadece bir atağı var o da buz atağı

Bende Sapphire oynuyorum ama castfrom bulamadım .Sadece Battlelerde görüyorum .

Not : GameBoy' da oynuyorum .Bilgisayrda oynasam hileleri var 2 dk da yazar çıkartırım ama GameBoy'un GameShark yazma aleti nerdeyse 1 GameBoy fiyatı kadar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heralde şey yaparlar ilk hallerinde yakalanılır biz istediğimize dönüştürürüz ( Evee gibi)
  • yok ya 4. gymin olduğu mu o cityde kız verio night

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuugberk -- 27 Ocak 2008; 21:32:58 >
  • Alping Bunun İçin Konu Açmana Gerek Yoktu Ki Pokedox Hakkında Herşey Adlı Konuda Paylaşabiirdin Bunu
  • o konuya hiç bakılmıodu bende bakılmasını istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alping

o konuya hiç bakılmıodu bende bakılmasını istedim

Bakılmayan Konuda 543 Mesaj Olursa Bakılan Konuda Kaç Mesaj Olur Blmiyorum Artık
  • bu aralar bakılmıo
  • Konu Aşağılara Sarktığından Bakılmıo Hem Bakılacak Yeni Konu Kalmadı Ki Pokédox Hakkında Bütün Paylaşımlar Yapıldı.

Oraya Mesaj Atsaydın Herkes Bakardı Ama...
  • oraya da atsam burayada atsam ne far ederki post olmaz zaten oraya atacağım mesajlar buraya attıklarım daha niye banlıosun ki
  • Boş Beleş İşlere Konu Açıosunda Ondan lıyorum
  • boş beleş diil ben sadece paylaşım ve bilgilendirme amacıyla açtım konuyu
  • Toplam 3-5 Resim İçin Mi?
  • keşke ditto pokedox ta tüm pokelere dönüşşe firered te dönüşüyodu ne güzel okur
  • bişe sorcam craterde denemeye şansım olmadıda hiç eveeye leaf storm verdik Leafon oldu Leafonken ateş taşı versek Falareon olur mu eğer olursa ditto içinde aynısını yaparlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.