Şimdi Ara

Pokemonu normal kasmak ile Rare Candy ile kasmak arasında bir fark var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela normal geliştirirken gelen bir saldırının rare candy ile gelmemesi gibi ?

• Saldırı açısından bir fark yok ama EV olarak fark oluyor. Mesela sen wild pokemonları keserek kastığın zaman senin statların yükseliyor fakat rare candy direk level atlatıyor yani statları geliştirmiyor diye biliyorum. Yani normal kastığın bir pokemon rare candy ile kastığından daha güçlüdür her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Saldırı açısından bir fark yok ama EV olarak fark oluyor. Mesela sen wild pokemonları keserek kastığın zaman senin statların yükseliyor fakat rare candy direk level atlatıyor yani statları geliştirmiyor diye biliyorum. Yani normal kastığın bir pokemon rare candy ile kastığından daha güçlüdür her zaman.

Edit: Adam hızlı yav.
    Aynısını yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Ağustos 2013; 13:25:21 >
  • forum.donanimhaber.com/m_78496272/tm.htm
    EVs 101 ve 102'yi okuyabilirsin.
  • Rare candy verince de statlar yükselmiyor muydu ?
  • Doğa Can kullanıcısına yanıt
    Sadece level atladığı için yükselir, ama EVleri artmayacağından zayıf olur. EVlerin artması için savaş yapması gerekir, 100lvl olduktan sonra da savaşarak EV kasılabilir tabi. Pokemon 100 lvl olmasına rağmen savaştıkça statları yükselir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

Rare candy verince de statlar yükselmiyor muydu ?

Yükselir ama normal level atlamaktan daha az yükselir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir farkı olmuyor gene level atlayacağındaki aynı statları alır evleride ayrıyetten kasınca dengelenir zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.