Şimdi Ara

Pokemonun Yayınlandığı kanal (D&P BATTLE DIMENSION)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar biraz zorlandım bulurken ama değişik frekansları yükleye yükleye buldum.

Kanalın ismi K2

Frekansı : 12303 27500 / Yatay

Uydu : Hotbird

Saat 18:40'dan 19:30'a kadar 2 bölüm koyuyorlar

Kanalın dili : ispanyolca yada italyanca yada öyle bişi işte :D

Not:Başkası bu haberi yayınladıysa şimdiden özür diliyorum DH pokemon bölümünde çok sayfa vardı bakamadım çünkü bu haberi vermek için sabırsızlandım.

Not2:Aynı zamanda bu kanalda PowerRanger'da yayınlanmakta (WILD FORCE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 2 Haziran 2009; 15:29:16 >

• hotbird ne oluyo biz türksattayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheva_33

hotbird ne oluyo biz türksattayız?
    ispanyolca yada italyancami ??

animefreak.tv den izle galiba ing. idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDi3

Alıntıları Göster
    animefreak te d&p var ama battle dimension yok diye hatirliyorum

ayrica ispanyolca veya italyancaysa bize ne hangi kanalda yayinlandigi...

• quote:

Orijinalden alıntı: NER0

animefreak te d&p var ama battle dimension yok diye hatirliyorum

ayrica ispanyolca veya italyancaysa bize ne hangi kanalda yayinlandigi...

Alıntıları Göster
    Benim bildigim pokemon hayranları izlemek için ne olursa olsun katlanırlar siz niye böyle yapıyorsunuz?Bişi anlamadım bu işten ben sevinirsiniz diye bekliyodum bi dayak atmadıgınız kaldı vallaha madem bu kadar kızdınız kaldırıyım bu haberi ayrıca şu anda izliyebiliyormusunuz pokemonun en son çıkan bölümlerini ? Eger izliyorsanız ingilizceyse ve kilitli bir kanal degilse bizede verin frekansını bizde izleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 29 Mayıs 2009; 20:45:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sheva_33

hotbird ne oluyo biz türksattayız?
    Jetix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minekop

Jetix

Alıntıları Göster
    İyi ama o kitli ne yapım gidiyim olmayan parayla digiturkmu alıyım(zaten arastırdım o kanalda oldugunu biliyorum offcial eng olan CartoonNetwork Eng 'de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 29 Mayıs 2009; 20:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31cagdas87

İyi ama o kitli ne yapım gidiyim olmayan parayla digiturkmu alıyım(zaten arastırdım o kanalda oldugunu biliyorum offcial eng olan CartoonNetwork Eng 'de)

Alıntıları Göster
    Freedi3 teşekkürler bi bakcam frekansı varsa iyi olur hiç aramama gerek kalmaz ha bide bu kanal kilitlimi?1dkka bu tv kanalı degilse ben nasıl izlerim benim internet kotalı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 29 Mayıs 2009; 20:49:53 >
  • quote:

Freedi3 teşekkürler bi bakcam frekansı varsa iyi olur hiç aramama gerek kalmaz ha bide bu kanal kilitlimi?1dkka bu tv kanalı degilse ben nasıl izlerim benim internet kotalı!

Alıntıları Göster
    en fazla 50mb dir 1 bolum kota limitin kacki?
  • quote:

en fazla 50mb dir 1 bolum kota limitin kacki?

Alıntıları Göster
    Ah dedigin gibi olsa belli olmuyoki ne kadar gidecegi 2 film izliyom 2 ila 3 GB arası oluyo lanet olsun bu kotaya!
  • quote:

Ah dedigin gibi olsa belli olmuyoki ne kadar gidecegi 2 film izliyom 2 ila 3 GB arası oluyo lanet olsun bu kotaya!

Alıntıları Göster
    Bildigin tv kanalı varsa birde Pokemonun bölümleri ingilizceyse güzel olur ha bide kitli degilse süper bu kanalı bulana kadar canım çıktı bide haber saatine denk geliyo aileyi zor ikna ettim ingilizeli bölüm olsada bari az çok anlasak ama nerdeeee
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FreeDi3

Süper siteymiş.

• quote:

Alıntıları Göster
    http://animefreak.tv/ burda animelerun boyutu maximum 70 filandir 2 ila 3gb arasi film hd 720p dir ama bu sitedekiler kucuk bir kare icerisinde kalitesizdir o yuzden endiselenmene gerek yok xD

• quote:

http://animefreak.tv/ burda animelerun boyutu maximum 70 filandir 2 ila 3gb arasi film hd 720p dir ama bu sitedekiler kucuk bir kare icerisinde kalitesizdir o yuzden endiselenmene gerek yok xD

Alıntıları Göster
    Çok saol Haziranın 1'ine gelince denerim kota full oldu :D zaten geçen ay 59 TL geldi netin faturası :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 29 Mayıs 2009; 21:05:02 >

• quote:

Çok saol Haziranın 1'ine gelince denerim kota full oldu :D zaten geçen ay 59 TL geldi netin faturası :(

Alıntıları Göster

goruntu kalitesi ve boyutu budur

ayrica ss 51. bolumun basidana ash adini unuttugum rival ile dovusurken alinmistir

• quote:

ayrica ss 51. bolumun basidana ash adini unuttugum rival ile dovusurken alinmistir

Alıntıları Göster
    Niye kasıyosunuz.

http://www.anime4f.com/2007/09/pokemon-episodes.html

Girin İngilizce olarak istediğinizi izleyin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet bu bölümü şimdi izledim ama senin dedigin gibi ekran küçük olmakla kalmıyor büyüte biliyorsun her şeyi güzelde inşallah kotamı mahvetmemiştir bu riske girdim ama insallah deger şu anda 3GB kotam yarın bakcam kaçolmuş insallah bisi olmamıştır
    Ama söylemem gereken şu ki ne kadar küçük olursa olsun dkkasına göre mb yiyo bilirsin herhalde flashvideo indirirken düşük iner ama diger formatlar olunca yüksek iner ya bu seferki umarım flashdır.Eğer ingilizce pokemon yayınlayan tv kanalı bulursan benimle ve diger uyelerle paylaşmanı isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 29 Mayıs 2009; 21:30:18 >

• quote:

Evet bu bölümü şimdi izledim ama senin dedigin gibi ekran küçük olmakla kalmıyor büyüte biliyorsun her şeyi güzelde inşallah kotamı mahvetmemiştir bu riske girdim ama insallah deger şu anda 3GB kotam yarın bakcam kaçolmuş insallah bisi olmamıştır
    Ama söylemem gereken şu ki ne kadar küçük olursa olsun dkkasına göre mb yiyo bilirsin herhalde flashvideo indirirken düşük iner ama diger formatlar olunca yüksek iner ya bu seferki umarım flashdır.Eğer ingilizce pokemon yayınlayan tv kanalı bulursan benimle ve diger uyelerle paylaşmanı isterim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 31cagdas87

buyuyunnce fark etmiyor vedikkat eddiysen kucukken o alana gore cok daha kaliteli buyuyunce kalite giderek kaybolu ayrica dakika basi diyorsunda zaten bolumun toplam bir boyutu var ve sana garanti veriyoruyum(bence 50civari ama neyse) maximum 100 civarindadir istersen bir tanesini pcye indirip sana boyutunu gosteririm

suan 51. bolumu indiriyorum tam oarak 64.5 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 29 Mayıs 2009; 21:43:30 >

• quote:

Alıntıları Göster
    eğer kotayı aşarsan faturayı ner0 ya gonder

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FreeDi3

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.