Şimdi Ara

Pokemonvortex satılık Mystic Charmander(3,617,740 expli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Level: 100
    Experience: 3,617,740

İlgilenen varsa D-S-M-A Efsaneler ile takas olur. en iyi teklifi verenle takas edeceğim.

• Ben oyuna yeni başladım daha dün 4 tane 100 level yaptım toplam yani en fazla raichu var 100 level 81,233 xpsi var çoğalınca noluyor anlatırmısın ? bide bütün rozetleri yaptım ve bütün elitleri yendim en iyi nerde efsanevi pokemon çıkıyor biri söyleyebilir mi ?
  • Belki Ancient Efsane verirler sana onun karşılığında. Daha çok kasmalısın dostum
  • başladım zaten şimdi ancient dialga kasıyorum 19 m exp var
  • Boşuna oynuyorsunuz oyunda hile var ben yanlışlıkla bir pokemi 30k dan 50m mi ne yapmıştım 3 saniyede.
  • O mantıkla düşünürsek tüm oyunlarda
  • efsane yakalansa başlardım oyuna.
  • darts dediğin bana mantıklı gelmiyor. 3 saniyede 50 m exp kasmak imkansız yada herhangi bir açık olamaz. kendi kendini kandırmaya devam edebilirsin.

chidoo haklısın hangi oyunda hile yokki. iş sadece exple değil bu iş. pokedex'i tamamla expten zevk alamıyorsan.

berat9999 bence oyunun zevki orda. kolay olmaması benim için bu oyunu çekici kılan şey. delugedede hesabım var ama orda çok çabuk poke çıkıyor. oyunla gerçekten ilgilenenler vortexte belli oluyor.
  • @SertHızlıSessiz sen yine buralarda olursan birkaç hafta daha, sana Vortex'te belki birşeyler kazandırabilirim
  • buralardayız dostum. herhangi bir bilgim olsa bu html yada veb tabanlı oyunlar hakkında birşeyler yapmaya çalışırımda hiç bi bilgim yokki o yüzden normal oynuyoz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.