OYUNU İNDİRMEK İSTEYEN BENLE İRTİBATA GEÇEBİLİR AMA SÖLİYİM İNDİRMEKLE BİTMİO KURMAKTA Bİ DERT
off oyun süpermiş ben bunu daha önce bi sitede gördüm ordan indiricem bu arada kardeşinden senin msn adresini alsam bana yardım edebilir misin kurulum için??
crazy_knight@w.cn ama söliyim oyunu indirdikten sonra emu da dahil torrent çok uzun sürüyo inmesi
ya ne hayallerle siteye girdim fakat ; oyun torrenr, torrent oyunları çalıştırabilmek için acaiyip karman çorman işler yapmak lazımmış+oyun 1.5 gb+ bi de çalıştırabilmek için doğru emuyu bulup doğru ayarları yapmak lazım ulan bunu yapacağıma gider gamecube alırım bee
1. soru: pokemon un digimonla ne alakası var 2. soru: bunları pokemon crater bölümüne değilde digimon bolumune yazion 3. soru: 1. ve 2. sorunun cevabı nedir
bütün sorularıma yanıt istiyorum
pokemontv=insanlık nedir bilmeyen tek hücreli terliksi hayvan
quote:
Orjinalden alıntı: salih_763
pokemontv=insanlık nedir bilmeyen tek hücreli terliksi hayvan
bu oyun şimdi 1.5gbmi.....
he.................
demekki içi tıkabasa virüs dolu...........
bu oyun 1.5gbsa benimde adım furkan değil
pokemontv zaten poke union oyunundada ve bn digiyi yüklediğimde 3 ayrı pacth verdi bunlarden 1 i çalıştı geri kalan 2 si TROJAN çıktı yanı bu adam allah 1 dese yinede bn inanmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme