Şimdi Ara

PokemonWorld Rpg'den Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunumuzun testi tamamlanmıştı 1 hafta içindede tüm versiyon çıkacak :D

Ben Kurubi - Pokemontv :D

İşte FULL Versiyondan Bir Video

http://www.youtube.com/watch?v=su_svQW8mZc

• bence berbat bı oyun olmus
  • saol :D Düşmanlık için üyelik açan bir zavallı olduğun mesaj sayından belli yivrum
  • Bu ne be 2D...
    Bence bu oyun pokemonu asagliyor...
  • garip bi oyun olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Bu ne be 2D...
    Bence bu oyun pokemonu asagliyor...

Affet Ama Şimdi Seni Hem Kendine Hemde Herkese Rezil Edeceğim Umarım Bir daha pokemondan anlıyorum diye ortaya çıkmazsın

1 - Oyunda Tamamen Pokemonun Kendi Çıkardığı GameBoy Oyunlardan Derlenen Grafikler Kullanılmıştır. Buda Demek Oluyorki Bu Grafikler Eğer pokemonu Aşağılıyorsa pokemon bu gameboy oyunlarını kendini aşağılamak içinmi yapıyor ?

Sen Öyle Düşünüyorsun yani sana göre pokemon kendi gameboy oyunlarıyla kendini aşağılıyor.

2 - Oyun 2D değil nerden çıkardın 2D yi burdada oyundan anlamadığın belli oluyor yukardada pokemondan anlamadığın belliydi buda demek oluyorki sen HİÇBİR HALTTAN ANLAMIYORSUN :D
    Bu Oyun isometric anime styledir :) Bir Çok Büyük Japon Oyununun grafikleri böyledir bilmezsin ama anime japon kültürünün parçasıdır , ve pokemonunda büyük bölümünü japonlar almıştır :)

Biraz daha oturtabilirdim ama değmez kendimi yormaya

• bu kadar koymasamıydım yazık kaçtı hmn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BARON DEMO {PC ANA KONU}
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2D dediğin görüntü şöyledir:

bu oyun 2D değildir ama tam anlamıyla 3D de değildir. istediğin açıdan göremediğin için arkadaşımızın dediği gibi isometrik görüntü yani isometrik boyut denir...

bir de sana gameboy'da en çok oynanan oyun olan pokémon oyunlarının görüntülerini gösteriyim;
    emerald:

ruby/saphirre:

fire red/leaf green:

oyun içindeki svaşların görüntüsü:

bu oyunlar gameboy alanında diğer tüm oyunlara göre çağ açmıştır istediğin siteye girebilirsin en çok beğenilen ilk 5 oyun bunlardır. bence 2 yönden de yanlış düşünüyor ve alaylı konuşursun...

• öff öff yazık abi yeter ağlıodur şimdi annesine fln söler gerek yok bu kadar ezmeyelim laf bilmem ne yaptık çocuğu :D
  • Pokemonun çizgi filmini küçüklüğümden beri çok severdim ama gelmiş geçmiş en saçma oyunlardan biri olmuş.Şu ana kadar Pokemon'un ismine ve şanına yanaşır tek bir oyun bile çıkmadı..Bu kadar saçma bir oyun görmedim.Savaş mekanizmasını göremedim bir kere,tek gördüğüm sap gibi dolaşan Ghostly...Müzik berbat,tema yavan.Grafikler 3D olsa biraz durumu düzeltebilirdi belki.Eğer oyun bunlardan ibaretse yazık o kadar emeğe...Hiç beğenmedim.
  • ses yok çünkü bedava olan hypercam'la çekilmiş yani sesler düzgün verilmiyor 2.si ise PokémonTV neden öyle çekmiş bilmiyorum ama oyunda savaşlar, hatta arenalar bile war hatta ilk arenaya gidiyor girip çıkıyor hiç savaşlara girmemiş... oyunda başka pokémon'larda war ama 4. seri yok sanırım..
  • 1.si bana Bu tarzi ögretme Final Fantasy'yi az oynamadim.
    2.Bu oyun berbat ötesi... Evet doru yanlis yazmisim.2d deil.2d demekle RA2 ye hakaret etmis oluruz.Bu oyun hicbisey.Cagin cok gerisinde kalmis bir bir biiiir zaman kaybi... belki on sene önce olsa oynardim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

Pokemonun çizgi filmini küçüklüğümden beri çok severdim ama gelmiş geçmiş en saçma oyunlardan biri olmuş.Şu ana kadar Pokemon'un ismine ve şanına yanaşır tek bir oyun bile çıkmadı..Bu kadar saçma bir oyun görmedim.Savaş mekanizmasını göremedim bir kere,tek gördüğüm sap gibi dolaşan Ghostly...Müzik berbat,tema yavan.Grafikler 3D olsa biraz durumu düzeltebilirdi belki.Eğer oyun bunlardan ibaretse yazık o kadar emeğe...Hiç beğenmedim.

kanka bi oyun vardı bizim digimon rgp gibi ama onlinesiz aynısına çok benziodu digimon rgpnin ve bu arada bende hiç beyenmedim digimonun grafikleri buna 100000000 basar ama bu oyunu turkler içinde max. 120 kişi falan oynamıştır.bu oyunu max. 40 kişi oynar.
    bu arada ben burnal arın kalkıo banım

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgacantan

quote:

Pokemonun çizgi filmini küçüklüğümden beri çok severdim ama gelmiş geçmiş en saçma oyunlardan biri olmuş.Şu ana kadar Pokemon'un ismine ve şanına yanaşır tek bir oyun bile çıkmadı..Bu kadar saçma bir oyun görmedim.Savaş mekanizmasını göremedim bir kere,tek gördüğüm sap gibi dolaşan Ghostly...Müzik berbat,tema yavan.Grafikler 3D olsa biraz durumu düzeltebilirdi belki.Eğer oyun bunlardan ibaretse yazık o kadar emeğe...Hiç beğenmedim.

kanka bi oyun vardı bizim digimon rgp gibi ama onlinesiz aynısına çok benziodu digimon rgpnin ve bu arada bende hiç beyenmedim digimonun grafikleri buna 100000000 basar ama bu oyunu turkler içinde max. 120 kişi falan oynamıştır.bu oyunu max. 40 kişi oynar.

O oyunun ismini hatırlarsan verir misin ?? Merak ettim.Pokemonun hiç düzgün bir oyununa raslamadım da.PS1 varken ne hayallerle almıştık pokemonu,bi açtık kafalar çıkıyo hızlı şekillerde ve yerine girmeden vurmaya çalışıyosun.Hangi akla mantığa uygun acaba bu tarz bi oyun.Pokemonun ismini lekeliyorlar sürekli.Digimon gibi akıcı senaryosu olan oyunlar yapamıyorlar pokemonun aptal yapımcıları.Kendi kendilerini rezil ediyolar..
    NOT:Hiç sevinme nassa gene ban yersin sen birine kufredip de

• OYUN ÇOK BERBAT POKEMONDA 1 TEK SÜPER OYUN VAR ODA POKEMON DARKNES XD
    OYUNDAN VİDEOLAR...

http://www.youtube.com/watch?v=KZLUu40CNzk
    http://www.youtube.com/watch?v=hjcTc_i5YRs
    http://www.youtube.com/watch?v=XfcjPXs1zVU

OYUNU İNDİRMEK İSTEYEN BENLE İRTİBATA GEÇEBİLİR AMA SÖLİYİM İNDİRMEKLE BİTMİO KURMAKTA Bİ DERT

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tolgacantan

quote:

O oyunun ismini hatırlarsan verir misin ?? Merak ettim.Pokemonun hiç düzgün bir oyununa raslamadım da.PS1 varken ne hayallerle almıştık pokemonu,bi açtık kafalar çıkıyo hızlı şekillerde ve yerine girmeden vurmaya çalışıyosun.Hangi akla mantığa uygun acaba bu tarz bi oyun.Pokemonun ismini lekeliyorlar sürekli.Digimon gibi akıcı senaryosu olan oyunlar yapamıyorlar pokemonun aptal yapımcıları.Kendi kendilerini rezil ediyolar..
    NOT:Hiç sevinme nassa gene ban yersin sen birine kufredip de

görüntüsü digimon'dan biraz daha kötü bir 3D pokémon oyunu wardı. burak'la benimki aynı mı bilmiyorum ama her oyun sitesinde Pokémon 2.00, Pokémon 2, Pokémon 3D 2 olarak bulabilirsin. ben oyunu bitirdim en son rocket takımıyla savaşıon ama oyun her yerde demo, ilgi çekmeyince full'unu yapmamışlar

• quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

OYUN ÇOK BERBAT POKEMONDA 1 TEK SÜPER OYUN VAR ODA POKEMON DARKNES XD
    OYUNDAN VİDEOLAR...

OYUNU İNDİRMEK İSTEYEN BENLE İRTİBATA GEÇEBİLİR AMA SÖLİYİM İNDİRMEKLE BİTMİO KURMAKTA Bİ DERT

off oyun süpermiş ben bunu daha önce bi sitede gördüm ordan indiricem bu arada kardeşinden senin msn adresini alsam bana yardım edebilir misin kurulum için??

• Pokemon TV
    Bir Dediğin Bir Dediğini Tutsa Şaşıracam...
    Bu Oyuna Şimdi 2D Değil Diyorsun Ama

Geçmişten Bir Alıntı

"Oyunu Ben Yaptım. Türk Yapımı Ancak Oyun ingilizce !!! Çünkü Hedef Kitlemiz Aslen Yabancı Oyuncular.

Zaten Adminlerden 3 ü yabancı 2 si türk olacak.

Herşeye Rağmen Haziran 1 De NETTE OLUN !

Oyun Uluslararası çaptada ilk 2D pokemon mmorpgsi olduğu için bu oyunu türkiye sınırları içinde harcayamam hak verirsinizki ben bu oyunu dünyaya açıyorum.

ancak şu an fazla param olmadığından kaliteli bir serverımız olmayacak kısa sürede umarım bir sponsor bulurum. böylece serverımızda kaliteli olur. "
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alone_Bandit

quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

OYUN ÇOK BERBAT POKEMONDA 1 TEK SÜPER OYUN VAR ODA POKEMON DARKNES XD
    OYUNDAN VİDEOLAR...

off oyun süpermiş ben bunu daha önce bi sitede gördüm ordan indiricem bu arada kardeşinden senin msn adresini alsam bana yardım edebilir misin kurulum için??
    crazy_knight@w.cn ama söliyim oyunu indirdikten sonra emu da dahil torrent çok uzun sürüyo inmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 17 Haziran 2007; 2:32:50 >

• Bu Oyun 2D Değil Gerçekten

2D Yanlızca İki KontroL Yapısına Sahip Olur

İleri Geri veya Sağa Sola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 17 Haziran 2007; 14:03:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.