Şimdi Ara

Poker Stratejileri Kitabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum poker (oynayan) çoğu insanın hoşlandığı bir oyun. Facebookta Holdem pokerin yaygınlaşmasıyla daha da çok insan oynamaya başladı. Konuyu fazla uzatmayayım, bildiğiniz ve önerebileceğiniz poker üzerine yazılmış kitap var mı? Kendimizi bu konuda biraz da olsa geliştirebilmek adına...

• Hadi benim kumarbaz arkadaşlarım bir el atın şu konuya :)
  • pokerde okuyarak strateji geliştirilebileceğini zannetmiyorum ama tavsiye edilen bi kitap olursa eğer poker seven biri olarak bende merakla bekliyorum :)
  • takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anasının kızı

pokerde okuyarak strateji geliştirilebileceğini zannetmiyorum ama tavsiye edilen bi kitap olursa eğer poker seven biri olarak bende merakla bekliyorum :)

daha cok tecrube ile öğrenileceğini düşünüyorum fakat kitaplarla işin incelikleri ortaya çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

Arkadaşlar malum poker (oynayan) çoğu insanın hoşlandığı bir oyun. Facebookta Holdem pokerin yaygınlaşmasıyla daha da çok insan oynamaya başladı. Konuyu fazla uzatmayayım, bildiğiniz ve önerebileceğiniz poker üzerine yazılmış kitap var mı? Kendimizi bu konuda biraz da olsa geliştirebilmek adına...

Henüz kitabım çıkmadı çıkınca bir tanesini size yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

Arkadaşlar malum poker (oynayan) çoğu insanın hoşlandığı bir oyun. Facebookta Holdem pokerin yaygınlaşmasıyla daha da çok insan oynamaya başladı. Konuyu fazla uzatmayayım, bildiğiniz ve önerebileceğiniz poker üzerine yazılmış kitap var mı? Kendimizi bu konuda biraz da olsa geliştirebilmek adına...

Henüz kitabım çıkmadı çıkınca bir tanesini size yollarım

banadaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • Doyle Brunson un 1974'te(yanlış hatırlamıyorsam) yazdığı Super System adlı bi strateji kitabı var. Yaklaşık 30 yıl sonra Super System 2 çıktı. Yeni, modern ve zamanla değişen oyun tarzlarına göre uyarlandı kitap. Ama bildiğim kadarıyla türkçesi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.