Şimdi Ara

Polar (2019) | Mads Mikkelsen - Katheryn Winnick | Netflix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence senaryo ne kadar klişe olsada Mads Mikkelsen abimizi böyle yapımlarda görmeyince insanın içinde bir açlık oluşuyor. Tüm olumsuzluklara rağmen kendini izlettirdi. bu arada hayatımda görmeyeceğim tarzda seks pozisyonları da gördüm ona da + veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Fragmana baktım ama Henry Cavill i göremedim. Farklı bir film daha mı var?

Alıntıları Göster
    Başka bir konuya bağladım hocam. Henry Cavill Polar'da yok. Witcher dizisinde başrol oynayacak da, Mads Mikkelsen'in onun yerine daha iyi Geralt (başrol) olabileceğini söyledim.
  • saçma sapan bir film. keşke en başında kötü olduğunu anladığım an kapatsaydım. malesef sonuna kadar izledim. tamamen vakit kaybı. netflix filmleri hep böyle
  • Film her şeyi dorukta yaşatan, mantık aramadan izleyenlerin beğeneceği bir yapım olmuş. Filmde her şeyde aşırıya kaçılmış buda sıradan bir film olmaktan sıyrılmasını sağlıyor. Beklentiyi yüksek tutmadığım için beğendiğim. Başroldeki adam witcher dizisinde henry cavil yerine daha iyi olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi şimdi izledim ben bu netflix filmlerini hiç sevemiyecem galiba. SJW lara film yaptırmasınlar bence bir daha.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.