Şimdi Ara

Polar (2019) | Mads Mikkelsen - Katheryn Winnick | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polar (2019) | Mads Mikkelsen - Katheryn Winnick | Netflix

IMDb

Fragman

Dünyanın bir numaralı suikastçısı Duncan Vizla, namıdiğer Kara Kayser (Mads Mikkelsen) emekliliğe alışmaya çalışırken, onu şirkete karşı bir tehdit olarak gören eski patronu tarafından mimlenir. İstemeden de olsa mesleğe geri dönen Kara Kayser, onu susturmak için her şeyi yapmaya hazır, daha genç, daha hızlı ve acımasız katiller ordusuyla kıyasıya bir mücadeleye girişir.

Yönetmenliğini Jonas Åkerlund’ın üstlendiği Polar’ın senaryosu Jayson Rothwell’a ait. Prodüksiyonda ise Jeremy Bolt, Robert Kulzer ve Hartley Gorenstein imzası var. Filmin oyuncu kadrosunda Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Ruby O. Fee, Fei Ren, Anthony Grant, Josh Cruddas, Robert Maillet, Julian Richings, Johnny Knoxville ve Richard Dreyfuss yer alıyor. Netflix orijinal filmi, Victor Santos’un Dark Horse basımı çizgi roman serisi “Polar: Came from the Cold”dan uyarlandı.
    http://www.otekisinema.com/polar-25-aralikta-yayinda/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Polar (2019): Mads Mikkelsen ve Katheryn Winnick'in Başrolünde Bir Netflix Gerilim Filmi

"Polar" (2019), Netflix'te yayınlanan ve Mads Mikkelsen ve Katheryn Winnick'in başrolünde yer aldığı bir gerilim filmidir. Niels Arden Oplev'in yönettiği film, Victor Santos'un aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır.

Film, emekli bir suikastçı olan Duncan Vizla'nın (Mads Mikkelsen) hikayesini anlatıyor. Vizla, emekliliğinin tadını çıkarmak için huzurlu bir hayat sürmektedir. Ancak eski işverenleri, 15 milyon dolarlık bir ödül karşılığında onu öldürmek için genç ve acımasız suikastçılar gönderir.

Vizla, kendisini hedef alan suikastçılara karşı savaşırken, eski meslektaşı Camille (Katheryn Winnick) ve genç bir kadın olan Vanessa (Vanessa Hudgens) ile müttefik olur. Film, kanlı aksiyon sahneleri, sürükleyici bir hikaye ve Mikkelsen'in mükemmel performansı ile öne çıkıyor.

"Polar" (2019), aksiyon ve gerilim türlerini seven izleyiciler için sürükleyici ve heyecan verici bir sinema deneyimi sunuyor. Filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu, ilgi çekici konusuyla dikkat çekiyor ve Netflix'te izlenebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sigaracı kız güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başrolü Erdal Beşikçioğlu oynuyo sandım
  • Çok tanıdık bir senaryo olmasına rağmen iyi işlenirse zevkle izlenebilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta sızmıştı bugün Netflix de filmi yayınladı malum sitelere kaliteli sürümler düşmeye başlar.
  • sıraya aldım fena bir şeye benzemiyor
  • Müziklerini deadmau5'un yaptığı john wick esintileri içeren hoş bir film. Netflix yapımlarının genelde tam film hissiyatını veremediği kanısındayım ancak filmi başarılı buluyorum ve sonuna bakarsak devam filminin geleceğinden kuşkum yok.

Bu tarz hitman filmlerinde baş karakterin cyborg gibi takılması haricinde her şey güzeldi.

6.5/10 izlenmesini tavsiye ediyorum.

kötü adamı beğenmedim filme yakışmamış. a-takımı olarak nitelendirilen grup iyiydi fakat ölmeselerdi iyiydi :D gereksiz şekildeki seks sahneleri var, yani.. saçmaydı filmin akışını bozuyor bana kalırsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim hoşuma gitti aksiyonu iyiydi değişik bir havası vardı.
  • Çok iyi bi yapım olmuş. Ben beğendim. Bazı sahnelerde mantık hatası ve gereksizlik olsa da izletiyor kendini. Bir çırpıda izletiyor sıkıcı sahneler yok, neyse onu koyuyor film önünüze.

Mads Mikkelsen nasıl karizma bir adamdır, Katheryn Winnick ne seksi bir kadındır ya ? İkisini bir arada görmek mutlu etti beni. Vanessa'cığım da çıtı pıtı kız olmuş 😂😂

Filmi John Wick ile kıyaslamamak gerekli bence. John Wick'teki aksiyon dozajını burda bulamadım. Seri Katil/Tetikçi filmlerine nazaran o yönden sönük kalmış.

John Wick ve Leon karışımı bir şey olmuş gibin.

7.5/10 diyorum izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 27 Ocak 2019; 20:48:50 >
  • bir john wick olmasa da güzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş da çıkıp demesin ya senaryo tanıdık geliyor kulağımı kesicem ben şahsen fragmanı çok beğendim Bence güzel bir film olacak.

• Filmin konusunu açan ben ancak bugün izleme fırsatı bulabildim. Yorumlarda John Wick kıyaslamasını ve hatta onun kadar olmayışını okuyunca beklentimi diplere çekmiştim. Çünkü Keanu Reeves'e rağmen John Wick serisini bir türlü sevememiş daha doğrusu filmi güzel bulamamıştım bana, sıradan aksiyon filmlerinden bir tık üstte gibi gelmişti. Hal böyle olunca dedim vasat masat Mads Mikkelsen ve Katheryn Winnick hatırlarına katlanacağız artık dedim ve filmi izlemeye koyulduk.
    Ama filmi izleyince gördüm ki seyir zevki beklentilerimin üzerinde olmuş. Şahsen John Wick'ten daha çok sevdim. Ha yapmacık tipler var mıydı vardı ama bunların da seyir zevkini arttırdığını düşünüyorum. Misal şu
    sarı-beyaz saçlı, şişko, tam böyle dayaklık bir villian var ya hani işte o karakter yapmacık ama bir o kadar da kendini izletiyor.

Filmde beğenmediğim noktalar çok fazla cinsel içeriğin mevcut olması. Sahneler çat diye giriyor. Ve birkaç cinsellik-çıplaklık sahnesini tam da aksiyon sahneleriyle iç içe geçirmişler. İlerletsen bir türlü, ilerletmesen bir türlü. Bir de Netflix klasiği olarak küfürler hem çok hem de dublaj olunca olabildiğince dibine vuruyorlar küfürün. Rahatsız edici hale gelebiliyor fazlası. Ama dublajda bazı yerlerdeki küfür ve argolar komikti.
    Aksiyon sahneleri başarılıydı. Ama
    işkence sahnelerinde ben daha fazlasını beklerdim. Misal tırnal çekmek, tırnak kaldırmak, tırnağın arasına bıçak sokmak, parmakları kesmek veya kırmak gibi daha insanlık dışı şeyler bekledim. Zira o kadar vahşice ölümlerden sonra insan daha fazlasını bekliyor. Neyse.

Son dönem filmleriyle filan ilişki kurmak ve referans vermek gerekirse film sonu itibariyle biraz Leon ama genel olarak John Wick tadında. Belki John Wick kadar kafaya sıkma sahnesi yoktur ama sizi temin ederim ki epey var ve epey vahşet var.

Mesajıma düzenleme yaparken spoiler butonunun çalışmadığını fark ettim. Üstü kapalı şekilde yazacak olursam Duncan'ın gittiği ülkeler ve insanlarıyla ilgili bilgi verdiği kısma koptum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Ocak 2019; 9:30:10 >

• Yüksek bir beklenti içerisinde olmayışım bile kurtarmadı. Aksiyon severler için klasik ve her zaman ilgi çekici bir konu olsa da işleniş vasat altı geldi bana. Baş kötünün aşırı iticiliği , ilgi artırmak için bel altı sahnelerin (nefret ettiğim) aşırı kullanılması , A takımı diye 3-5 tane şebeğin sunulması , saçma aksiyon kurgusu vs. Devam filmi için verilen sinyal de benim için bir şey ifade etmiyor çünkü asla devamı için vakit harcamam.
  • Netflixin filmlerini bir sevemedim arkadaş. Bu filmde bence çok kötüydü
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Bir tek ben böyle düşünüyorum zannediyordum.Benimle aynı fikirde birisini bulunca mutlu oldum.Netflix filmlerini izleyesim gelmiyor izlediğim zaman ise pişman oluyorum.Film hakkında yorumum ise:Mads mikkelsen bile bu filmi kurtaramamış.Ana kötü karakter ve a timindeki kötü karakterlerin oyunculuğu berbat.Hiç gerçekçi gelmiyor.Filmin hikayesi ise sıradan.Devam filmini de merak etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrlckhlmss -- 29 Ocak 2019; 21:47:32 >
  • John Wick tarzı bir şey yapılmaya çalışılmış ama garip ve abartılı buldum. Beğenmedim açıkçası.
  • Normalde bu tarz filmlerde mantık aramam. Ama bazı yerler o kadar saçmaydı ki, mantık aramadan duramadım. Ama şunu rahat söyleyebilirim; Henry Cavill yerine Mads Mikkelsen mükemmel Geralt olurdu. Özellikle A Takımı sahnesinde üzerine giydiği postlu kıyafet, bana feci şekilde Geralt'ı anımsattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Normalde bu tarz filmlerde mantık aramam. Ama bazı yerler o kadar saçmaydı ki, mantık aramadan duramadım. Ama şunu rahat söyleyebilirim; Henry Cavill yerine Mads Mikkelsen mükemmel Geralt olurdu. Özellikle A Takımı sahnesinde üzerine giydiği postlu kıyafet, bana feci şekilde Geralt'ı anımsattı.
    Fragmana baktım ama Henry Cavill i göremedim. Farklı bir film daha mı var?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.