Slm.Foruma yeni üye oldum iddaa bölümünde artık bende paylaşımlar yapacağım. Bugün oynadığım tutan kuponumun resmini koyarak başlıyorum pazar maçlarını sabaha koyacağım. Bol şans
Pazar maçlarına çok bakamadım şimdi acele bi karar veripde senide yanıltmayım sasa_iliç ama 1 tane süpriz arıyosan Lazio maçına en garantisinden belli olmaz 2de olur gibime geliyor ama 0.2 oynayabilirsin 1.70
ben chelse bilbao ve birmingham a oynadım 1 2 maç daha oynayıp kuponu tamamlıcam. lyon maçına 2 düşünüodum kafam karıstı şimdi
Toulouse kendi evinde iyi bir takım zaten Lyonla aralarında çok puan farkıda yok ev sahibi olmanında avantajını kullanarak alır bence maçı
ama sen yinede bildiğin gibi oyna
10 dakika kaldı bakalım denizli atabilcekmi
Sivasın 1 tane atcagını tahmin ettim ama denizlide bi tane sallar diye düşündüm ama atamadı hala
handikaplı berabere oynasam tutardı ama simdi onu oynasam normal berabere bitse neden onu oynamadım dicem o yüzden napalım yapcak bişi yok bakalım belki atar denizli ama
ilk kupon yattı bakalım 2.kupona bakıcaz
Atalantayı bildim ama Milandan yattı neyse
bu arada sasa_ilic sana yukarda tek mac solemısdım inş oynamısındır sanmıyom ya neyse
Lazio 0 - 1 Catania
denizli içine ettin kuponumum
diyarbakırda bildim dedim size fener puan alamıyacak diye sinirlendim şimdi tek maç
salı günü yada salı-çarşamba karışık kuponumu şimdi hazırlamaya baslıyom 2 saate kadar koyarım buraya
süpürüz kupon yaptım hadi bakalım
515 - Preston - Sheffield =0 3.00 528 - Port Vale - Chesterfield =0 2.90 551 - Trabzonspor - Büyükşehir Bld =H1 1.90 563 - Arsenal - Liverpool =0 3.10
Oran:51
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme