Şimdi Ara

Polat; 'Rahat konuşmak için telefonu kripto moduna geçir '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gerçeklik payı var ama vodafone bölümüne açmısın konu uçar.
  • böyle özel telefonlar var,yannız bunları kullanmak yasal değil çünkü devlet istediği herkesi dinlemek istiyor.
  • Aslında konuyu mobil operatörler kısmına açmak istemiştim ama mecburi vodafonu seçmek zorunda kaldım
  • Acaba cripto uygulaması var mı? 5800 , Androidli ve ya iphone vb telefonlara yüklenebilen bir şifreleme uygulaması var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

böyle özel telefonlar var,yannız bunları kullanmak yasal değil çünkü devlet istediği herkesi dinlemek istiyor.

İnceden tık tık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: engink

böyle özel telefonlar var,yannız bunları kullanmak yasal değil çünkü devlet istediği herkesi dinlemek istiyor.

İnceden tık tık.

hayaldi gerçek oldu hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriptolu telefonu sadece tübitak yaptı diye biliyorum. Askerde bizim albayın bu tübitak in yaptığı telefondan vardı. Rahat 300-400 gr. vardı ağırlığı. Arka taraf batarya tarafı çok kalındı. Öyle androide ios a uyacak bi program olduğunu sanmıyorum.

düzenleme : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Predatör. -- 3 Haziran 2011; 21:38:13 >
  • Kripto kullanmak için özel izin alman gerekiyor,
    Tabi kritik bir görevin varsa alabiliyorsun izin (daha doğrusu izin alabiliyordun 9 yıl önce)

Şimdi yukarıda ki arkadaşın dediği gibi herkesi dinlemek için vermiyorlar kolay kolay...
    Ama imkansız diye bir şey yoktur, her türlü şekilde halledebilirsin bu işi
    Diğer soru ise ne gereği var :)
  • var böyle programlar. normal telefon hattını kullanmıyorlar yalnız internet üzerinden yapıyorlar bağlantıyı.

bi de seneler önce 2001 di sanırım, siemens s35 ler için çıkarmıştı. 2 s35 kriptolu konuşabiliyordu normal hat üzerinden. ki s35 küçücük telefondu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Kriptolu telefonu sadece tübitak yaptı diye biliyorum. Askerde bizim albayın bu tübitak in yaptığı telefondan vardı. Rahat 300-400 gr. vardı ağırlığı. Arka taraf batarya tarafı çok kalındı. Öyle androide ios a uyacak bi program olduğunu sanmıyorum.

düzenleme : imla

Evet haklısın,Tubitak destekli yerli proje ile üretilen kritolu bir telefonumuz var.Altta arkadaşın berdi,ği linkte detaylı açıklamaları da var zaten.Hükümetin de tüm dünyada satılacak ve ihracattan ülkemize çok kazanç sağlayacak bir yerli telefon projesi üzerinde çalışması olduğunu duydum.Şu General Mobile ortak çalışmasından farklı bir proje bu.Bakalım hayırlısı,Made in Turkey Made in Türkiye yazan telefonların dünya ülkelerinde özellikle asya ve ortadoğu ülkelerinde kullanımını merakla bekliyorum ben de.

• hangi bölümdeydi bu sahne hatırlayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyar

hangi bölümdeydi bu sahne hatırlayan varmı?

127. bölümde 14:30 dakikasında you tube da izleyin görürsünüz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.