Şimdi Ara

POLİS 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNA 4 EL ATEŞ ETTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Polislerin belli bi yerden sonra psikolojisi bozuluyo heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

polisleri hiç sevmiyom

Polis de kendisi için doğuda şehid düşüyor zaten.

Ne kadar polisi, askeri sevmiyorum diyen varsa (polis sevmeyenler genelde solcu oluyorlar) toplayıp terör bölgesine götüreceksin. Bir müddet o kargaşada yaşayacaklar. Hatta oldukları yerden güvenlik birimlerini de çekeceksin. Başıboş kalınca anlayacaklar hocam polisin kıymetini. O yüzden bunlara laf anlatmaya gerek yok

olmayan bişeyi çekemezsin

Şunu yazıyorsan açıklamasını da yapacaksın. Güvenlik birimi yok da ne demek?

@behzat ç.

yukarıda Türk polisi hakkında olur olmadık yazılar yazan arkadaşlarla mücadele etmeye çalışma.onların fikirleri sabitleşmiş.Çünkü polisimiz Amerika standartlarında değil.Yetkisi yok. Babam 1968 yılında göreve başlamış ve 1992 yılında emekli olmuş bir polis memuru. Yani yetkilerin tam olduğu zaman. söylediğine göre memlekette polis dendiği zaman lafa besmeleyle başlarlardı. Hele birde aynı yere jandamanında geldiini düşünürsen tam şenlik oluyordu. Şimdiki polislerde otorite yok.Amerikan polisinden neden it gibi korkuyor amerikan halkı sizce? adamlarda vurma yetkisi var. Bizim polis neden beğenilmiyor? ağzını açmaya kalksa emir gelmesini beklemek zorunda. Yukarıdaki bazı arkadaşları vereceksin amerikan polisinin eline, sonra seyredeceksin cümbüşü bakalım kimin ülkesinin polisi kıymetli oluyor o zaman

+ 167

• bir köpek bir adamı ısırırsa normaldir.
    ama
    bir adam bir köpeği ısırırsa haberdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Adam polis, bütün gün sizin için uğraşıyor, sabahlara kadar nöbet tutup uyumuyorlar, eve gidiyor olay çıkıyor geri çağırıyorlar. Bütün bu stresin, sıkıntının içinde günde 2-3 saat anca uyuyabiliyor. Önce karısıyla şiddetli bir tartışma yaşamış. Adam o kadar olaydan sonra zaten kaldıramıyor. Daha sonra dikkat ederseniz gece nöbetinden geliyor tam yatacak çocukları kavga ediyor gidip onları ayırıyor. Sonra büyük oğluyla tartışmaya giriyor ve çay bardağı fırlatıyor! Bu ne demektir ya biz böyle birşey yapsaydık zamanında komadan çıkamazdık. Adam zaten sinirli, stresli bütün gün çalıştı uykusuz. Bunun üzerine deliye dönüp, cinnet geçirmesi çok normal. Herkesin psikolojisi bunları kaldırabilecek kadar güçlü olamıyor. Adama çok acıdım gerçekten. Her olayı da polisliğe bağlamayın.

Tabiki nöbet tutmak zorunda bedava nöbet tutmuyor ya. Tüm polisler için demiyorum ama, benhavaalanında çalışırken polisler 1 gün çalışır 1 günde izin yapardı(hala öyle). Ohh free.
    Yunus polislerinden boşu boşuna az cop yemedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Adam polis, bütün gün sizin için uğraşıyor, sabahlara kadar nöbet tutup uyumuyorlar, eve gidiyor olay çıkıyor geri çağırıyorlar. Bütün bu stresin, sıkıntının içinde günde 2-3 saat anca uyuyabiliyor. Önce karısıyla şiddetli bir tartışma yaşamış. Adam o kadar olaydan sonra zaten kaldıramıyor. Daha sonra dikkat ederseniz gece nöbetinden geliyor tam yatacak çocukları kavga ediyor gidip onları ayırıyor. Sonra büyük oğluyla tartışmaya giriyor ve çay bardağı fırlatıyor! Bu ne demektir ya biz böyle birşey yapsaydık zamanında komadan çıkamazdık. Adam zaten sinirli, stresli bütün gün çalıştı uykusuz. Bunun üzerine deliye dönüp, cinnet geçirmesi çok normal. Herkesin psikolojisi bunları kaldırabilecek kadar güçlü olamıyor. Adama çok acıdım gerçekten. Her olayı da polisliğe bağlamayın.

polisleri hiç sevmememe rağmen yazdıklarının büyük çogunluguna katılıyorum . çünkü bu olayın polislikle alakası yok uykusuz olan herkes böyle aşırı ,beklenmeyen tepkiler verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

şimdi olayı anlatıym. Bi gün abim bana araba kullanmayı öğretirken gece gece polis geldi. Benim ehliyetim yok. Sonra bize saçma saçma şeyler söyledi. Hiç bulunmadığımız bi yerde hız yaptığımızı milleti rahatsız ettiğimizi söyledi. Sonra abimin ehliyetini aldılar 2 saat bizi beklettiler. Ters ters cevaplar verdiler. Biz bekletirken kendi özel işleriyle uğraştılar. Bende dayanamadım itiraz ettim. Adam bana sen sus ehliyetin yok direksiyona geçmişsin dedi. Ceza yazarım gibi bi tehdit etti. Bu tarz 2. Bi olay daha geçti başımızdan.
    Işini iyi yapanlar da vardır elbet ama bu tarz polislerden dolayı nefret ediyorum polislerden

Ehliyetsiz araba kullanmış gelip ettiği laflara bak ya

Bende anlatayim bir tane hatta iki tane polislerle aramizda geçen olay.2010 yili Bandırma'ya gitmiştik.Babamin tanidığına av köpeği bırakmaya.Gece dönerken çift şeritli yolda önümüzde polis aracı maksimum 30 km hızla gidiyordu.Bizde solladık sonra polisler hızlandi sirenleri çalip sağa çek dediler.Bizde durduk.Gelen polisin bize sorduğu soru:67(zonguldak) plakali aracın burada ne işi var?Böyle bir durdurma sebebi olabilir mi memur bir de.Bir havalarda sanirsin ki emniyet müdürü.Babamda ne oldu sıkı yönetim mi ilan edildi seyahat özgürlüğü yok mu dedi?Adam da beyefendi sakin olun bir şey sorduk vep verin dedi ve babam gezmeye çıktık sorununuz nedir yani dedi.Adamın cevap Ereğli de görev yapmıştım oradan sordum dedi.Ama bi havalarda hala.Babamda tanidiği arkadaşının adıni verdi.Komiser.Sonra bu memur bize kartını çıkardı buralarda bir şeye ihtiyaticiniz olursa telefon edin dedi.Daha sonra adam polis otosuna bindi biz oradan ayrilirken babam camdan adamin verdiği kartı atti.Muhtemelen görmuşlerdir.

Bir diğer olay da geçen ay oldu.İstanbul Fulya'da.İftardan çıktık İZmit'e eve dönerken Fulya'da yolun ortasında polis motorlunun birini durdurmuş yolu işgal ediyor.Bilen bilir Fulyadaki yollarin dar oldugunu.Yol kenarlarina da araçlar park edince yolda 1 araba geçebiliyor.Her neyse durdurmuş motorluya sorular soruyor.Arabayı kuzenim sürüyordu babam yanimda.Kuzenim camdan memur bey bitmiyor mu işiniz dedi.Yola gideceğiz dedi.Adam 1sn dedi.Ama rahat 10-15 dakika durdu.Kuzenim de uzunlari yakti rahatsız etmek için.Adam 1_2 dakika daha durdu rahatsiz oldu herhalde motorluyu birakti bindi arabaya .Motorlu yanimizdan geçerken sorduk ne oldu da iki saat durdun diye.Bilmiyorum abi evraklari da gösterdim alakasiz yere oyaladi dedi.

Tamam bütün polisler kötüdür demiyorum.ŞEhit olanlara da üzülüyorum ama polisleri sevmiyorum.%90ı bi havalardalar.Bunun sebebi de polislerin çoğu isteyerek olmuyor polis.Bi baltaya sap olamiyorlar öss de çakıyorlar polislik sınavlarina giriyorlar ki polislik sinavlari gerçekten kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

şimdi olayı anlatıym. Bi gün abim bana araba kullanmayı öğretirken gece gece polis geldi. Benim ehliyetim yok. Sonra bize saçma saçma şeyler söyledi. Hiç bulunmadığımız bi yerde hız yaptığımızı milleti rahatsız ettiğimizi söyledi. Sonra abimin ehliyetini aldılar 2 saat bizi beklettiler. Ters ters cevaplar verdiler. Biz bekletirken kendi özel işleriyle uğraştılar. Bende dayanamadım itiraz ettim. Adam bana sen sus ehliyetin yok direksiyona geçmişsin dedi. Ceza yazarım gibi bi tehdit etti. Bu tarz 2. Bi olay daha geçti başımızdan.
    Işini iyi yapanlar da vardır elbet ama bu tarz polislerden dolayı nefret ediyorum polislerden

Ehliyetsiz araba kullanmış gelip ettiği laflara bak ya

Bende anlatayim bir tane hatta iki tane polislerle aramizda geçen olay.2010 yili Bandırma'ya gitmiştik.Babamin tanidığına av köpeği bırakmaya.Gece dönerken çift şeritli yolda önümüzde polis aracı maksimum 30 km hızla gidiyordu.Bizde solladık sonra polisler hızlandi sirenleri çalip sağa çek dediler.Bizde durduk.Gelen polisin bize sorduğu soru:67(zonguldak) plakali aracın burada ne işi var?Böyle bir durdurma sebebi olabilir mi memur bir de.Bir havalarda sanirsin ki emniyet müdürü.Babamda ne oldu sıkı yönetim mi ilan edildi seyahat özgürlüğü yok mu dedi?Adam da beyefendi sakin olun bir şey sorduk vep verin dedi ve babam gezmeye çıktık sorununuz nedir yani dedi.Adamın cevap Ereğli de görev yapmıştım oradan sordum dedi.Ama bi havalarda hala.Babamda tanidiği arkadaşının adıni verdi.Komiser.Sonra bu memur bize kartını çıkardı buralarda bir şeye ihtiyaticiniz olursa telefon edin dedi.Daha sonra adam polis otosuna bindi biz oradan ayrilirken babam camdan adamin verdiği kartı atti.Muhtemelen görmuşlerdir.

Bir diğer olay da geçen ay oldu.İstanbul Fulya'da.İftardan çıktık İZmit'e eve dönerken Fulya'da yolun ortasında polis motorlunun birini durdurmuş yolu işgal ediyor.Bilen bilir Fulyadaki yollarin dar oldugunu.Yol kenarlarina da araçlar park edince yolda 1 araba geçebiliyor.Her neyse durdurmuş motorluya sorular soruyor.Arabayı kuzenim sürüyordu babam yanimda.Kuzenim camdan memur bey bitmiyor mu işiniz dedi.Yola gideceğiz dedi.Adam 1sn dedi.Ama rahat 10-15 dakika durdu.Kuzenim de uzunlari yakti rahatsız etmek için.Adam 1_2 dakika daha durdu rahatsiz oldu herhalde motorluyu birakti bindi arabaya .Motorlu yanimizdan geçerken sorduk ne oldu da iki saat durdun diye.Bilmiyorum abi evraklari da gösterdim alakasiz yere oyaladi dedi.

Tamam bütün polisler kötüdür demiyorum.ŞEhit olanlara da üzülüyorum ama polisleri sevmiyorum.%90ı bi havalardalar.Bunun sebebi de polislerin çoğu isteyerek olmuyor polis.Bi baltaya sap olamiyorlar öss de çakıyorlar polislik sınavlarina giriyorlar ki polislik sinavlari gerçekten kolay.

katılıyorum. Ygs den bu sene 280ni geçeni mülakatlara aldılar. Saçma sapan bi mülakattan sonra kafasına eseni geçirdiler. Tabi bu geçenlerin çoğu mağlum cemaate yakın tipler. Sonra dalga geçer gibi basit basit sorular sordular hepsi geçti tabi. O sınavlardan geçmemek için mal olmak lazım. Üstte de dediğim gibi askeriye gibi sıkı bi mülakat olması lazım. Yoksa hep böyle uyuz tipler gelecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

Ne kadar polisi, askeri sevmiyorum diyen varsa (polis sevmeyenler genelde solcu oluyorlar) toplayıp terör bölgesine götüreceksin. Bir müddet o kargaşada yaşayacaklar. Hatta oldukları yerden güvenlik birimlerini de çekeceksin. Başıboş kalınca anlayacaklar hocam polisin kıymetini. O yüzden bunlara laf anlatmaya gerek yok

elimde belgeler var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

elimde belgeler var

La Kemal? Sen misin? Nerelerdeydin, gel mübarek adam, gel!

• orunluluktan sıkmış kafasına
  • quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

ehliyetsiz şekilde arabayı yerinden kımıldatman bile yasak yasak yasak. şahsen o polis ben olsam çok daha sert tavır alırdım size.
    o trafik polisimi dedi git sana araba sür diye?

• quote:

polisleri hiç sevmiyom

ulan 3 kuruşu sizleri kormak için hayatlarını ortaya koyuyolar tm aradan 2 3 çatlak çıkabiliyorda vatanı koruyan polisi sevmemekte noluyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

ehliyetsiz şekilde arabayı yerinden kımıldatman bile yasak yasak yasak. şahsen o polis ben olsam çok daha sert tavır alırdım size.
    o trafik polisimi dedi git sana araba sür diye?

ya arkadaşlar manyak manyak konuşmayın. Ehliyetsiz kullandığımı yazmışsam hatamı biliyorum demektir. Sizden öğrenmicem ben trafik kurallarını. Orda uyuz polisin bizi bekletmesine kızdım. Üstüne bide adam gibi muamele yapmayıp tehditvari konuşması canımı sıktı. Hem severim sevmem size ne lan. Sevmek zorundamıyım. Onlarda askeriye gibi sıkı disiplin getirsinler. Tsk dan başka güveneceğimiz yer kalmadı. Her yerde kadrolaşırsan böyle çatlaklar çıkar tabi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.