Şimdi Ara

POLİS 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNA 4 EL ATEŞ ETTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

quote:

polisleri hiç sevmiyom

Polis de kendisi için doğuda şehid düşüyor zaten.

şimdi olayı anlatıym. Bi gün abim bana araba kullanmayı öğretirken gece gece polis geldi. Benim ehliyetim yok. Sonra bize saçma saçma şeyler söyledi. Hiç bulunmadığımız bi yerde hız yaptığımızı milleti rahatsız ettiğimizi söyledi. Sonra abimin ehliyetini aldılar 2 saat bizi beklettiler. Ters ters cevaplar verdiler. Biz bekletirken kendi özel işleriyle uğraştılar. Bende dayanamadım itiraz ettim. Adam bana sen sus ehliyetin yok direksiyona geçmişsin dedi. Ceza yazarım gibi bi tehdit etti. Bu tarz 2. Bi olay daha geçti başımızdan.
    Işini iyi yapanlar da vardır elbet ama bu tarz polislerden dolayı nefret ediyorum polislerden

Ehliyetsiz araba kullanmış gelip ettiği laflara bak ya

trafiğe kapalı alandı canım. Orda kimseye bi zararım yokken geldiler. Ayrıca sadece bu olay değil nefret etmemin nedeni

Bikaç tanesinin hareketleri işine gelmedi diye tüm teşkilatı suçlayacak kadar dar zihniyetlimisin ?

Evet öyleyim diyelim. Ne olacak sanki. Onlarda adam gibi işini yapsınlar polis teşkilatına zarar verecek önüne geleni polis yaparlarsa olacağı bu. Konuşmasını bilmeyen adam ygs de 280ni geçti diye polis oluyor.
    Bence polislik içinde askeriye gibi sıkı bi mülakat olmalı. He bide mağlum cemaatin polis teşkilatını içine alma çabası yüzünden de böyle oluyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

şimdi olayı anlatıym. Bi gün abim bana araba kullanmayı öğretirken gece gece polis geldi. Benim ehliyetim yok. Sonra bize saçma saçma şeyler söyledi. Hiç bulunmadığımız bi yerde hız yaptığımızı milleti rahatsız ettiğimizi söyledi. Sonra abimin ehliyetini aldılar 2 saat bizi beklettiler. Ters ters cevaplar verdiler. Biz bekletirken kendi özel işleriyle uğraştılar. Bende dayanamadım itiraz ettim. Adam bana sen sus ehliyetin yok direksiyona geçmişsin dedi. Ceza yazarım gibi bi tehdit etti. Bu tarz 2. Bi olay daha geçti başımızdan.
    Işini iyi yapanlar da vardır elbet ama bu tarz polislerden dolayı nefret ediyorum polislerden

Senin olayın neye benziyor biliyor musun?

Polisin pkk sempatizanlarıyla defalarca karşı karşıya geldikten sonra bütün Türkiyedeki insanları sevmiyorum bu yüzden demene benziyor. Yani yaşlısı genci hepsi terörist bu 70 milyonun demekten hiçbir farkı yok. Sen 250.000 polisi aynı kefeye koyuyorsun. Hepsi kötü olsaydı emin ol bu kadar huzurlu dolaşabilirdin.

Ben çevirmenin birisinde polis sırf beyefendi hız ihlalini aştınız diye polisin ağzını burnunu kırmak için yeltenen adam gördüm. 2 kişinin yaptığını herkese bağlamayı çok seviyorsunuz.

1.si gece gece polis geldi diye birşey yok gece kurallar değişmiyor. Haksızsın
    2.si ehliyetin yok haksızsın
    3.sü millet şikayet etmiş plaka vermiş belli yoksa seni cuk oturmuş gibi orda bulamazlar
    4.sü eğer siz ters ters cevap verdiyseniz polisin kendini savunması doğal eğer adam gibi konuştuysanız siz haklısınız
    5.si kendi özel işleri derken ? yemek falan mı yediler yoksa koçan mı doldurdular.
    6.sı sen sus ehliyetin yok direksiyone geçmişsin diyen polis eğer seni mahkemeye yollasaydı abin hapis cezası(sonra para cezasına çevrilecek) alacaktı
    7.si ceza yazarım diye tehdit etmemiş size biraz olsun ders verir nitelikte uyarmış ve cea yazmamış.

Bu kadar olaydan sonra polis hala suçlu sevmiyorum yazmışsın. Ben birşey diyemiyorum. Ben polis olsaydım direk size cezayı basar mahkemeye yollardım kusura bakmayın ama hakediyorsunuz

arkadaşım orda beni en çok sinirlendiren bizi oyalamaları ve bizi bekletirken, diğer polisin sanki biz yokmuş gibi tüm sülalesinin arayarak vaktimizi çalması. Telefonu kapadıktan sonra başka birini arayarak bizim tc lerimizi sorgulattı.
    Biz tek bişey demeden bizi terslemesi de çok saçma. Ayrıca o kadar kötü muamele den sonra adamın bizi tehdit etmesini uyarı olarak düşünmek fazla iyi niyetlilik olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Ç.

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

Ne kadar polisi, askeri sevmiyorum diyen varsa (polis sevmeyenler genelde solcu oluyorlar) toplayıp terör bölgesine götüreceksin. Bir müddet o kargaşada yaşayacaklar. Hatta oldukları yerden güvenlik birimlerini de çekeceksin. Başıboş kalınca anlayacaklar hocam polisin kıymetini. O yüzden bunlara laf anlatmaya gerek yok

olmayan bişeyi çekemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

Ne kadar polisi, askeri sevmiyorum diyen varsa (polis sevmeyenler genelde solcu oluyorlar) toplayıp terör bölgesine götüreceksin. Bir müddet o kargaşada yaşayacaklar. Hatta oldukları yerden güvenlik birimlerini de çekeceksin. Başıboş kalınca anlayacaklar hocam polisin kıymetini. O yüzden bunlara laf anlatmaya gerek yok

Şunu yazıyorsan açıklamasını da yapacaksın. Güvenlik birimi yok da ne demek?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

Şunu yazıyorsan açıklamasını da yapacaksın. Güvenlik birimi yok da ne demek?

@behzat ç.

yukarıda Türk polisi hakkında olur olmadık yazılar yazan arkadaşlarla mücadele etmeye çalışma.onların fikirleri sabitleşmiş.Çünkü polisimiz Amerika standartlarında değil.Yetkisi yok. Babam 1968 yılında göreve başlamış ve 1992 yılında emekli olmuş bir polis memuru. Yani yetkilerin tam olduğu zaman. söylediğine göre memlekette polis dendiği zaman lafa besmeleyle başlarlardı. Hele birde aynı yere jandamanında geldiini düşünürsen tam şenlik oluyordu. Şimdiki polislerde otorite yok.Amerikan polisinden neden it gibi korkuyor amerikan halkı sizce? adamlarda vurma yetkisi var. Bizim polis neden beğenilmiyor? ağzını açmaya kalksa emir gelmesini beklemek zorunda. Yukarıdaki bazı arkadaşları vereceksin amerikan polisinin eline, sonra seyredeceksin cümbüşü bakalım kimin ülkesinin polisi kıymetli oluyor o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

polise acımadım , çocuğada acımadım

bu elemanı nerede görsem saçma sapan şeyler yazıp konuyu baltalamaya çalışıyor. troll'lük parayla değilde bu kadarda evde durulmaz çık bir temiz hava al insanlarla takıl olmuyor böyle alkolog olmuyor
  • haberin veriliş biçimi zaten sübliminal, ve adamlar istedikelrine ulaşmışlar, millet gene bir birine girmiş.

Olay aslında silahı olan her erkek yada kadının başına gelebilir. Adamın çocukları tartışır, çocuklardan biri babaya diklenir babada kendini kaybedip çocuğu vurur öldürür sonra intihar eder ama bu adam polis değil bakkal yada ayakkabıcı olursa haber değeri normaldir.

Ama yukarıda ki gibi bir durum söz konusu olunca işler değişir, çünkü çocuğu vuran bir polis yada askerdir. Kolluk kuvvetidir. Hemen yazar kadrosu devreye girer ve adamın yaptığı iş göze sokulur polis baba çocuğunu vurdu, asker baba silahıyla 4 el sıktı gibi. bunun haber değeri daha yüksektir. Ayrıca karşı tarafa bir nefret uyandırma isteniyorsa ki bu haberde bariz ortada gayet güzel bir şekilde işlenir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

Senin olayın neye benziyor biliyor musun?

Polisin pkk sempatizanlarıyla defalarca karşı karşıya geldikten sonra bütün Türkiyedeki insanları sevmiyorum bu yüzden demene benziyor. Yani yaşlısı genci hepsi terörist bu 70 milyonun demekten hiçbir farkı yok. Sen 250.000 polisi aynı kefeye koyuyorsun. Hepsi kötü olsaydı emin ol bu kadar huzurlu dolaşabilirdin.

Ben çevirmenin birisinde polis sırf beyefendi hız ihlalini aştınız diye polisin ağzını burnunu kırmak için yeltenen adam gördüm. 2 kişinin yaptığını herkese bağlamayı çok seviyorsunuz.

1.si gece gece polis geldi diye birşey yok gece kurallar değişmiyor. Haksızsın
    2.si ehliyetin yok haksızsın
    3.sü millet şikayet etmiş plaka vermiş belli yoksa seni cuk oturmuş gibi orda bulamazlar
    4.sü eğer siz ters ters cevap verdiyseniz polisin kendini savunması doğal eğer adam gibi konuştuysanız siz haklısınız
    5.si kendi özel işleri derken ? yemek falan mı yediler yoksa koçan mı doldurdular.
    6.sı sen sus ehliyetin yok direksiyone geçmişsin diyen polis eğer seni mahkemeye yollasaydı abin hapis cezası(sonra para cezasına çevrilecek) alacaktı
    7.si ceza yazarım diye tehdit etmemiş size biraz olsun ders verir nitelikte uyarmış ve cea yazmamış.

Bu kadar olaydan sonra polis hala suçlu sevmiyorum yazmışsın. Ben birşey diyemiyorum. Ben polis olsaydım direk size cezayı basar mahkemeye yollardım kusura bakmayın ama hakediyorsunuz

eee bizede het şat kiiıl demek düşer.

• 999 bin 999 polis varsa 999 bin 999 poliside sevmiyorum. Hepsi ukala artistin önde gideni. Yaşayan bilir. Gerçi burada çoğunluk yaş ortamalası düşük oldugu için anlamaz ama.
  • quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

Benimde başıma geldi böyle bir olay,

Ben araba kullanırken çok dikkatliyimdir. Asla 90 ibrenin üstüne çıkmam. Bir keresinde ana yoldan ilçeye giderken beni durdurdu trafik polisi. Gelip sorduğu soruya bak ; Ne hız yapıyorsun lan?
    Benimde sirim tepemden attı. Sen banamı lan dedin dedim. Kes sesini ehliyetini ver dedi. İyi tamam al ehliyetimi dedim. Gerekeni yapacağım dedim, ne yapacaksın dedi şikayet edeceğim seni dedim. Senin benimle bu şekil konuşmaya hiç hakkın yok. Benim arabada ses kayıt sistemi ve 7/24 kamera sistemi var her türlü kanıtlarım dedim. Ehliyeti verdi kusura bakma devam et tamam yok birşey dedi. Bende fazla kurcalamadım. Ama keşke kurcalasaymışım.

O gün bu gün tüm trafik polislerine gıcıklığım var.

• Polisi kötüleyenler nedense başlarına birşey geldiğinde polisten yardım isterler.
  • quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

+1

• quote:

babasına elindeki çay bardağını fırlattı.

Ne çocuk adammış ne de polis adammış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

++ ayrıca cemaatçi polislerden nefret ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR.

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

++ ayrıca cemaatçi polislerden nefret ediyorum..

Artık yüzde 95 cemaat'den "mezun" polisler var ülkemizde..
    TSK'dan başka hicbir kuruma güvenmiyorum ve güvenmem.

• quote:

quote:

quote:

polisleri hiç sevmiyom

solcularla ne alakası var anlamadım yani onu demenle ne kadar sığır olduğunu belli ettin bravo

• Çok hacı ..
  • Polisin iyi olanı da var kötüsü de var
  • Polisleri sevmememin nedeni hükümetin maşası olmuş olmaları. İşçiye, öğrenciye insanlık dışı müdahalelerini gözden gelemiyorum. Ha bazılarına iyi olmuş diyorum ancak hakkını aramaya çalışan bireyi öldüresiye dövmeleri öyle sanıyorum ki herkeste bir öfke yaratıyor.
    Bir de Teğmen Mehmet Ali Çelebi'yi araştırın, polis ne de güzel korudu bu vatandaşını görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 15 Eylül 2011; 11:32:08 >
  • Adam polis, bütün gün sizin için uğraşıyor, sabahlara kadar nöbet tutup uyumuyorlar, eve gidiyor olay çıkıyor geri çağırıyorlar. Bütün bu stresin, sıkıntının içinde günde 2-3 saat anca uyuyabiliyor. Önce karısıyla şiddetli bir tartışma yaşamış. Adam o kadar olaydan sonra zaten kaldıramıyor. Daha sonra dikkat ederseniz gece nöbetinden geliyor tam yatacak çocukları kavga ediyor gidip onları ayırıyor. Sonra büyük oğluyla tartışmaya giriyor ve çay bardağı fırlatıyor! Bu ne demektir ya biz böyle birşey yapsaydık zamanında komadan çıkamazdık. Adam zaten sinirli, stresli bütün gün çalıştı uykusuz. Bunun üzerine deliye dönüp, cinnet geçirmesi çok normal. Herkesin psikolojisi bunları kaldırabilecek kadar güçlü olamıyor. Adama çok acıdım gerçekten. Her olayı da polisliğe bağlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 15 Eylül 2011; 11:37:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.