- polis- alkollümüyüz genç? - genç- seni bilmem ben bi tek attım evden çıkarken..
* - iyi aksamlar gencler alkol aldıkmı? - (bos raki sisesini gostererek) valla bitti, yenisini almaya gidiyorduk
* polis : (kimliğini arabanın camına dayayarak) - polis ! arkadaş : (kimliğini arabanın camına dayayarak) - vatandaş
* - polis - alkol var mı alkol? - vatandaş - bira kaldıysa polise versenize
* - alkol aldik mi? - eh ictik bisiler - ne kadar ictin? - onu birazdan alkolmetre soyleyecek, hadi uflet bakalim - iyi ufle o zaman
* araba takla atmıştır ve ters durmaktadır trafik polisi yaklaşır cama eğilir ve sorar : - polis - beyefendi takla atmışınız - alkollü şoför - atmışsam atmışım sana ne !
* - iyi aksamlar. - ooo iyi aksamlar polis bey. biz gecerken ugramistik bir gorelim diye, gidelim artik. - yok gitme gel gel. - rahatsiz etmeseydik. - ehliyet ruhsat lutfen - peki.
* - gencler alkol aldik mi - aldik ama icmedik memur abi - tamam gec
* - gencler ufleyin bakalim su cihaca - ohhhhşşşş, ayyhhşş - ne kadar ictiniz lan - en son corç buş'a kafa tutuyoduk memur abi
* - gencler alkol aldik mi - valla seni bilemeyiz de biz aldik abi - nasi lan - abi bilseydik senin icin de alirdik iki uc sise
* - Gençler Aldıkmı? - Ayyh polis amca ben çok aldım - Ne kadar aldın yavrum? - 22 cm vardı valla polis amca - Oha kızım alkol dedik - He pardon
* - gençler alkol aldıkmı? - valla isterseniz alalım
ALINTIDIR
DAHA ÖNCE VERİLDİYSE ÖZÜR
güzel
quote:
- polis - alkol var mı alkol? - vatandaş - bira kaldıysa polise versenize
çok komik ya
Gençler Aldıkmı? - Ayyh polis amca ben çok aldım - Ne kadar aldın yavrum? - 22 cm vardı valla polis amca - Oha kızım alkol dedik - He pardon
KOPTUM!!!
cok güzelmis.
quote:
Orjinalden alıntı: eser_akar
Gençler Aldıkmı? - Ayyh polis amca ben çok aldım - Ne kadar aldın yavrum? - 22 cm vardı valla polis amca - Oha kızım alkol dedik - He pardon