arkadaşlar bı gün istanbulvatan dayım.trafık sıkışık bende en sagdan tıgramla ılerlıyom.torpıdonun üsdündede at yarısı büldenin ögle saatlerı.neyse ekıp sagda mıllete bakıyo bende hemen yanlarından gecdım(benım arac bıraz modıfıyelı durdururlarmı dedım kendıme)bısey demedıler ama galıba ganyan bultenını gormüş olacakkı.aynen anons şu kırmızı opel saga cek bülteni al gel
güzel altılı yaptınız mı bari
evet işin bide sonrası var.ekıbe bındım 1.cı ayak ne olur 2.ne olur dıye sordular.tapı bunlardan once ganyanla yanlarına gıttım arabaya ıcerı davet ettıler oturduk dedılerkı arabayı nasıl aldın bende ganyan la aldım dıyence(tapıkı ganyanla almadım)4 tane ıkılı yapdık..1 tane 3 lü ganyan.bıde cok saglam bı altılı yapdık yaklasık 80 ytl falan tutar yanılmıyosam..
tmm yeter yahu bugun eve sinirli geldim 1 damla sınır kalmadı
quote:
benim en komik duyduğum anons ankara ivedik kaçak yarışlarındaydı bizim bi şahinci arkadaş vardı atrkasından sivil ekip arabası geliyo adama el hareketi yaptık akıllı git polis diye bu akıllı sıfıra yat demişiz anlıyo ve bi anda sıfıra yatıyo polis arkasında adam anons ediyo beyaz şahin sağa çek dur tabi adamda 2 tane pıoneer vccs sub son ses açık duyarmı devam sıfıra bu sefer polis korktu adamın üstüne doğru savrülüyo geriye taktı tam kaçıyım dedi arkasınada bi bmw ci sıfıra yatmazmı... adamdan gelen anons aynen şöyle sansürlüycem kusura bakmayın -DURUN OLAN O... Ç....
TAbi duyan kim adam en son kendini arabana aşşağı attı...
abi kusura bakma da ben bundan pek bişey anlamadım
abi lütfenini yiyim senin olayı komedi yaw
yaw çok güzel devam etmek lazım bu konuya
dün yolda yürürken bende komik anonslardan birine şahit oldum
seyyar bak sana diyorum al arabanı oradan yoksa zabıta yı çağırıp arabanı bağlatırım
quote:
Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL
Bunlarda benden... çekici 03 ff 333 arabayı bulunduğu yerdenb kaldırın ekip haydar bağırma fazla zaten bozuk hoparlörün
bu plaka bizim memleketten yaw ayrıca bizim ilçeden
yaww bu konu ÜST KONU olmalı bence süper şeyler var yaaa
1 tane de benden:
Polis abimiz bereketin önüne çeker arabayı camdan bi yarım döner söyler. 5dk gecer, dalgınlıkla telsizi kapar anonsu patlatır .... 1-2 1-2 usta sogan koyma usta..
Seneler önce caddede park edip 3. sırayı oluşturmuştum, peder beyin dükkanında otururken polis otosundan o ses yükseldi.. " 05 DR.... nereden aldın ehliyeti, park etmeyi bilmiyon mu sen " Tabi kızara bozara arabanın başına geçtim, yaş o zamanlar 18-20, çevre esnafa karşı fena karizmayı çizdirmiştim.
senin tigra turuncu değil miydi ya
quote:
Orjinalden alıntı: opelim
arkadaşlar bı gün istanbulvatan dayım.trafık sıkışık bende en sagdan tıgramla ılerlıyom.torpıdonun üsdündede at yarısı büldenin ögle saatlerı.neyse ekıp sagda mıllete bakıyo bende hemen yanlarından gecdım(benım arac bıraz modıfıyelı durdururlarmı dedım kendıme)bısey demedıler ama galıba ganyan bultenını gormüş olacakkı.aynen anons şu kırmızı opel saga cek bülteni al gel
quote:
Orjinalden alıntı: asilx
senin tigra turuncu değil miydi ya
quote:
Orjinalden alıntı: opelim
Neye dikkat ediyon
bir forum sayfasının tuner toplantısına polis megafonlu bi araç gelmişti anons yaparak siren falan da var o biçim tabi başta herkes şok sonra koptuk hepberaber
Bir tane de benden komşumun başından geçen bir olayı anlatayım;
Gaziantep'in en işlek caddesi olan hükümet konagında trafik polisi mehmet amcanın çok mu çok klüstür Anadolunu durdurup polis sorar : -Ehliyet lütfen cevap: - yoktur beyim... polis: - ya ruhsat? - yoktur beyim... polis sonra: - kimliğini ver der: mehmet amca: - o da yok der bu sırada trafik olduğunca tıkanmış trafik akışı kesilmiştir. Trafik polisi uğraşamayacağını anlayınca başından savmak için hadi bu seferlik görmememiş olayım der .Tabi bizim mehmet amca duran aracı tekrar çalıştırmak için polise: -eee yit de gidelim beyim.... der.
Orjinalden alıntı: Emins
- Başka bir anons: Mecidiyeköy'de bir sabah, polis otosu arabanın birine sesleniyor, 'Zabahınan ceza yazdırma' (Sabah ile demek istiyor).
- Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme