Şimdi Ara

Polis megafonundan fıkra gibi anonslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baba ben bunları baska bir otomobil forumundada okumustum alıntı bu
  • Çok sağolun arkadaşlar

Vefa'da benim dükkanın yanında berber var. Bir trafik zabıtası orda Turgut abide traş oluyor. Çekiciyle her geçerken de "Turgut hayırlı işler" diyor. Tabi bütün sokak yerlerde
  • Yıllar önce, üniversite yılları, 1994 falan

Arkadasın yeşil Renault 12'si ile Konak'a gittik,
    Katlı otoparkın arkasında sağda durduk, arkadaşın biri indi, önceki gün satın aldığı takım elbisenin pantolon boyunu düzelttirmiş, onu alacak.
    Biz de araçta bekliyoruz.
    Polis aracı geldi ve anons etti "Yeşil reno devam et"
    biz yürüdük ve otoparkın çevresinde bir tur attık geldik, aynı yerde durduk.
    2 dakika sonra polis otosu yine geldi ve anonsu;

"Yeşil reno, yeşil reno, ben gönderiyom, sen yine geliyon, ben ne anladım bu işten"

Bu esnada çevredeki herkes de yeşil renoya, yani bize bakıyor...
  • benim en komik duyduğum anons ankara ivedik kaçak yarışlarındaydı bizim bi şahinci arkadaş vardı atrkasından sivil ekip arabası geliyo adama el hareketi yaptık akıllı git polis diye bu akıllı sıfıra yat demişiz anlıyo ve bi anda sıfıra yatıyo polis arkasında adam anons ediyo beyaz şahin sağa çek dur tabi adamda 2 tane pıoneer vccs sub son ses açık duyarmı devam sıfıra bu sefer polis korktu adamın üstüne doğru savrülüyo geriye taktı tam kaçıyım dedi arkasınada bi bmw ci sıfıra yatmazmı... adamdan gelen anons aynen şöyle sansürlüycem kusura bakmayın
    -DURUN OLAN O... Ç....

TAbi duyan kim adam en son kendini arabana aşşağı attı...
  • quote:

"Yeşil reno, yeşil reno, ben gönderiyom, sen yine geliyon, ben ne anladım bu işten"

• Geçen akşamüstü ofisimin tam karşısındaki kavşakta trafik sıkıştı. Çok geçmeden yoğunluğun araçlardan değil oradaki hayat kadınlarından kaynaklandığını anlayan trafik ekiplerinin anonsunu aynen aktarıyorum: "O..pu devam et ,o...pu! Devam et." Ablalar motor ya, plakaya ceza yaz bir de bari! "
  • Ah bir polis olsamm..patatesci süpermiş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Geçen akşamüstü ofisimin tam karşısındaki kavşakta trafik sıkıştı. Çok geçmeden yoğunluğun araçlardan değil oradaki hayat kadınlarından kaynaklandığını anlayan trafik ekiplerinin anonsunu aynen aktarıyorum: "O..pu devam et ,o...pu! Devam et." Ablalar motor ya, plakaya ceza yaz bir de bari! "

süpermiş yaws
  • güzel..
  • Bende size bi tane anlatayım. yayaların kırmızı ışıkta geçmelerine ceza gelmesinin ardından polisler vatandaşları uyarıyor biliyorsunuz. urfada orta yaşlarda bir kadın yaya kırmızı ışıkta karşıya geçerken polis arkadan bağırır:
    - Bacım nereyeeeee??
    Kadın cevap verir:
    - Eltime gidiyim sağaneee

• quote:

Orjinalden alıntı: screech_

Bende size bi tane anlatayım. yayaların kırmızı ışıkta geçmelerine ceza gelmesinin ardından polisler vatandaşları uyarıyor biliyorsunuz. urfada orta yaşlarda bir kadın yaya kırmızı ışıkta karşıya geçerken polis arkadan bağırır:
    - Bacım nereyeeeee??
    Kadın cevap verir:

• Göztepe Soyak Sitesi'nin önünden yürüyorum. Birden polis bir BMW'yi durdurdu. Polislerden biri indi, diğeri de içeriden bakıyor. Ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye düşündüm. İçerideki polis birden megafonla 'önüne dön, kendi tipine bak seni soytarı' dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: screech_

Bende size bi tane anlatayım. yayaların kırmızı ışıkta geçmelerine ceza gelmesinin ardından polisler vatandaşları uyarıyor biliyorsunuz. urfada orta yaşlarda bir kadın yaya kırmızı ışıkta karşıya geçerken polis arkadan bağırır:
    - Bacım nereyeeeee??
    Kadın cevap verir:

Fazla söze ne gerek var. Yurdum insanı

• çok süper ya paylaşımlara devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Geçen akşamüstü ofisimin tam karşısındaki kavşakta trafik sıkıştı. Çok geçmeden yoğunluğun araçlardan değil oradaki hayat kadınlarından kaynaklandığını anlayan trafik ekiplerinin anonsunu aynen aktarıyorum: "O..pu devam et ,o...pu! Devam et." Ablalar motor ya, plakaya ceza yaz bir de bari! "

süpermiş yaws

• quote:

Orjinalden alıntı: beyondparadise

Göztepe Soyak Sitesi'nin önünden yürüyorum. Birden polis bir BMW'yi durdurdu. Polislerden biri indi, diğeri de içeriden bakıyor. Ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye düşündüm. İçerideki polis birden megafonla 'önüne dön, kendi tipine bak seni soytarı' dedi.

• Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel

• gkhn abi dursun ya görmezden gel
  • arkadaşlar bı gün istanbulvatan dayım.trafık sıkışık bende en sagdan tıgramla ılerlıyom.torpıdonun üsdündede at yarısı büldenin ögle saatlerı.neyse ekıp sagda mıllete bakıyo bende hemen yanlarından gecdım(benım arac bıraz modıfıyelı durdururlarmı dedım kendıme)bısey demedıler ama galıba ganyan bultenını gormüş olacakkı.aynen anons şu kırmızı opel saga cek bülteni al gel

• Bunlarda benden...

phhh!...adanali devam et!
    - phsss!..adanali kime diyom devam eeeeyyyt!
    - aaaauueee!..ulen kulaana salgam mi kaçti kime diyom yürüsene! ( phhh & phsss ; megafondan çikan tiz sesler )
    --------------------------------------------------------------------------------
    - 34 vg 0983 sagaaa çekhh
    - 34 vg 0983 sagaaa çekhh
    - sola demedik öküzzzzzzz saga çekhh
    --------------------------------------------------------------------------------
    polisler arabayi sürenin tipine göre hitap etmesini de bilirler ;
    - sarisin bayan saa çeker misiniz diyorum lütfen..
    - beyefendi... biyikli... bekleme yapma
    - deri ceketli.. et benli.. hade..
    - duymuyormusun lan gözlüklü zibidi
    kadikoy kusdili'ndeki dort yol agzinda trafik çok sikisik oldugu için surekli polis otosu bekler. trafik polisleri megafonla bagirarak trafigi idare ediyolar iste. neyse bagiriyo eleman
    -"34 pts 723 lutfen saga çek"
    o sirada ordan geçmekte olan oteki trafik otosu megafonla espiri yapiyor bunlara:
    - "lutfenini yiyim senin, bu ne kibarlik lan mistafaa?"
    atakoy'de bir arkadasimda sabahlamistim. sabah otobuse bincem ama mekani bilmedigim için duragi sorcak birilerini ariyorum. kimseler geçmiyo, neyse sonunda bir polis otosu gordum. tarif ettiler duragi:
    - "su bakkali gec ilerle, agacin ordan saga kir ordan sola..."
    tesekkür edip yurumeye basladim. biraz yürümemistim ki arkadan bir megafon:
    -"oglum agacin ordan sola kirsana lan, bak bak bak dinniyomu hiç, huss alooo"
    duragi bulana kadar ekip otosu arkamdan bagirip durdu.
    bir trafik polisi incisi daha...bu sefer ankara'dayiz, ziya gokalp'deki ust gecitten gecmekteyiz. altimizda, pamukbank'in önünde duran ekip otosunun megafonundan cikanlar aynen soyle:
    -" ticari devam et ms 489 devam et! isitme engelli devam et!"

(bilmeyenler için: isitme engelli vatandaslarimizin arac plakalarinda ozel bir isaret bulunmakta)
    -------------------------------------------------------------------------------
    çekici 03 ff 333 arabayı bulunduğu yerdenb kaldırın
    ekip haydar bağırma fazla zaten bozuk hoparlörün

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.