bence polis olmaktan vazgeç, annemi kurtarıyım derken başına başka işler gelebilir. malum polislik riskli ve çok zor bir meslek. Bence üniversite'de iyi bir yeri kazanmayı hedefle, çok çalış bunun için. Bu sene olmazsa seneye kazan. Eminim bu şekilde anneni daha mutlu edersin. Belki belli bi süre elinize az para geçer ama eminim annen bu fedakarlığa hazırdır, ve sen bu fedakarlığın karşlığını daha sonra fazlasıyla ödersin.
quote:
Orijinalden alıntı: TIME BANDIT
boy 1.85 kilo 120 kilodan kaybediyorum sanırsam veririm ama azim edersem
Boy kilo farkı 15 kilo olmalı, ayrıca göbek varsa hemen erit çünkü göbekli polislere soruşturma açıldı. Daha atletik olmak gerek.
üniversiteye gidersen hangi bölümü seçmeyi düşünüyorsun??
puanın, yapabileceklerin dahilinde...
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_d20 üniversite mezunu polis memuruna 1.900 civarı alıyorlar yüksekoklu bilemem (oha.gif)
Babam yüksekokul mezunu polisti 300 tl daha fazla y.Okul mezunu polislere bence polis ol kardeş 1.900 maaş 3 asgari ücrete yakın TR standartlarında kral para 900 ytl yesen 10 senede 100 milyar birikir kral olursun
quote:
Orijinalden alıntı: veliveliveli bence polis olmaktan vazgeç, annemi kurtarıyım derken başına başka işler gelebilir. malum polislik riskli ve çok zor bir meslek. Bence üniversite'de iyi bir yeri kazanmayı hedefle, çok çalış bunun için. Bu sene olmazsa seneye kazan. Eminim bu şekilde anneni daha mutlu edersin. Belki belli bi süre elinize az para geçer ama eminim annen bu fedakarlığa hazırdır, ve sen bu fedakarlığın karşlığını daha sonra fazlasıyla ödersin.
Polis karakollarına ve polislerin bulunduğu mekanlara falan babam vesilesiyle çok girdim ve sana katılmıyorum polislerin çoğu pc ile alakası yok biraz pc biliyorsan masabaşı çalışırsın ayrıca zilyon tane bölüm var polislikte tehlikesiz bölümlerde var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme