Şimdi Ara

Polis similator oyunu tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim işletim sistemim ortalarda,çok iyide değil kötü de değil.

-Police force 2-1 tarzında olmasın,trafik olayları değil, cinayet,narkotik,çete çökertme gibi olaylar çözmek istiyorum

--arabaları biz kullanalım

---silah kullanmaya meyilli bir oyun olsun.

• L.A.Noire oyna.Her türlü olayı çözersin.Cinayet falan hepsi var.Delil toplarsın.Adamı sorguya alırsın.Kaş göz mimiklerinden yalan söylediğini anlarsın.Açığını yakalayıp itiraf ettirirsin.Gideceğin yere ister partnerine sen sür deyip hemen ışınlanırsın.İstersen arabayı kendin kullanırsın.Üstelik oyunun türkçe yamasını da yaptılar.Ama eski bilgisayarlarda fena kasıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 22 Ocak 2014; 1:54:05 >
  • eskiden bi oyun vardı nesquik'in içinden çıkıyordu adını hatırlayamadım ama o öyle bir oyundu :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

L.A.Noire oyna.Her türlü olayı çözersin.Cinayet falan hepsi var.Delil toplarsın.Adamı sorguya alırsın.Kaş göz mimiklerinden yalan söylediğini anlarsın.Açığını yakalayıp itiraf ettirirsin.Gideceğin yere ister partnerine sen sür deyip hemen ışınlanırsın.İstersen arabayı kendin kullanırsın.Üstelik oyunun türkçe yamasını da yaptılar.Ama eski bilgisayarlarda fena kasıyo.

sağol,eski bilgisayar derken kastın ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb55

quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

L.A.Noire oyna.Her türlü olayı çözersin.Cinayet falan hepsi var.Delil toplarsın.Adamı sorguya alırsın.Kaş göz mimiklerinden yalan söylediğini anlarsın.Açığını yakalayıp itiraf ettirirsin.Gideceğin yere ister partnerine sen sür deyip hemen ışınlanırsın.İstersen arabayı kendin kullanırsın.Üstelik oyunun türkçe yamasını da yaptılar.Ama eski bilgisayarlarda fena kasıyo.

sağol,eski bilgisayar derken kastın ne

Eski bilgisayar derken mesela benim amd 5.200 çift çekirdek , 9600 ekran kartı , 2 gb ram olan bilgisayara bi kere yüklemiştim.Fena kasmıştı.
  • tşkrler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.