Şimdi Ara

POLİS TRAVESTİ ÇIKTI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polisler kendi arasında ne gırgır yapıyordur şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

Orijinalden alıntı: legend066

quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

Fb

imzanı ne zaman görsem gülüyorum

Bende guluyorumda,disardan nasil duruyor,degistomirsem mi acaba?

Yok, böyle kalsın. İmzana puanım 9 kanka

• Saati 150 mi ne lan bu Rus mu
  • Oha. Bi bu eksikti !
  • Adana mı arkadaşlar? Ona göre okuycam.
  • Ben polisim heryerde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBlitzkriegx -- 10 Temmuz 2012; 14:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Ulan bu ülkede nice gençler Polis olmak içik çırpınıyor.Cemaat üyesi olmadıkları için polis olamıyorlar ve hayalleri yıkılıyor.Teşkilatta aksine nerde çer çöp adam var tro var topluyorlar.İşin ilginci mülakatta felan belli olmamışmı ne bok olduğu bu adamın ?

insanların cinsel tercihlerine bok püsür diyerek kimse kimseyi yargılayamaz. Allah onu öyle yarattıysa Allah dururuken yargılamayı sen kim oluyorsun da yapabiliyorsun!!

Cinsel tercih diye bir şey olamaz.Bu yoldan sapmışlıktır.Ahir zamanın göstergelerinden biri bu da işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

aklıma south parktaki sergeant yates geldi

+1
  • Polis buymuş
     POLİS TRAVESTİ ÇIKTI !

not:resmi google gorsellerden buldum,yanlis anlamayin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

quote:

+1

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

quote:

quote:

Ulan bu ülkede nice gençler Polis olmak içik çırpınıyor.Cemaat üyesi olmadıkları için polis olamıyorlar ve hayalleri yıkılıyor.Teşkilatta aksine nerde çer çöp adam var tro var topluyorlar.İşin ilginci mülakatta felan belli olmamışmı ne bok olduğu bu adamın ?

insanların cinsel tercihlerine bok püsür diyerek kimse kimseyi yargılayamaz. Allah onu öyle yarattıysa Allah dururuken yargılamayı sen kim oluyorsun da yapabiliyorsun!!

Cinsel tercih diye bir şey olamaz.Bu yoldan sapmışlıktır.Ahir zamanın göstergelerinden biri bu da işte.

sana göre sapmışlık olabilir, başkasına göre gayet normal. sana ne! sana tasası ne! sana zorla mı ilişki teklif ediliyor sanki.. başkasını aşağılamak istiyorsanız bunu insanların kendi iradeleri ile olan tercihleri üzerinden yapın, yoksa tipim nasıl konularından öteye geçmiyor yorumlarınız.. gülünç oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

quote:

quote:

sana göre sapmışlık olabilir, başkasına göre gayet normal. sana ne! sana tasası ne! sana zorla mı ilişki teklif ediliyor sanki.. başkasını aşağılamak istiyorsanız bunu insanların kendi iradeleri ile olan tercihleri üzerinden yapın, yoksa tipim nasıl konularından öteye geçmiyor yorumlarınız.. gülünç oluyor.

Tipim nasıl konularının sadece 1 tanesine yorum yaptım.O da iyi niyetli bir yorumdu.Ben istediğim yorumu yaparım.Seni ilgilendirmez.Şimdi alıntı yapmayı bırak.Tartışma bitti.

• quote:

misal ben boyum 1.83 kilom 97'ydi 2 buçuk ayda sırf polis olayım diye 14.5 kilo verdim mülakatta elediler elenme sebebim duygusal dengesizlik
    dengesiz diye 30 kişiyi elediler benim gruptan herkese aynı yalan

• Bakıyorunda kimse yaların dememiş
  •  POLİS TRAVESTİ ÇIKTI !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadir.Can

bi bu olmamisti ulkede.

• adam tro çıktı rıza baba.

• quote:

Adam işi bittikten sonra suçluyu tutukluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin8584

quote:

misal ben boyum 1.83 kilom 97'ydi 2 buçuk ayda sırf polis olayım diye 14.5 kilo verdim mülakatta elediler elenme sebebim duygusal dengesizlik
    dengesiz diye 30 kişiyi elediler benim gruptan herkese aynı yalan

bu Nasıl oluyo Yani ne yaptılarda bunu anladılar sorun nerede tam ? Bağırıp bağırıp duygularınlamı oynuyorlar nedir ? Tepkimi bekliyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.