Şimdi Ara

POLİS TRAVESTİ ÇIKTI ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak şimdi aklıma geldi, meslekten ihraç edeceklerine malulen emekli etselermiş keşke..
  • Madem kendini kadin gibi hissediyormus, boyle bir egilimi varmis, ameliyatla kadin olup yasal olarak calissa daha iyi olurmus. Bir keresinde bir haber okumustum. Kadin olup ogretmenlik meslegine devam eden bir kisinin haberiydi.Ameliyatla kadin olup, ogretmen olarak calisabiliniyorsa, polis olarakda calisip hayatina devam edebilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi millet yırtınıyor polis olmaya.Diğeri ek iş or*** yapıyor.Askerde bizim kısa dönem çavuş vardı oda polisti.Anlatırdı gırgırına İstanbulda çocukları tartaklayıp ellerinden esrar kokain alıp daha sonra kendileri çekerlermiş.Aynı çavuş gece ben nöbetteyken hava almaya dışarı çıktı.Baktım nevri dönmüş esrardan,arkadaşlara haber verdim suyun altına sokup zor bela kurtardık.Olayı ört bas ettik gitti.Şimdi o çavuş görevde bin bir türlü *ok yiyordur.Heryerde bunlar gibi çürükler illaki var.Olmayan yer yok.Keşke bu gibi denyolar ilk başta farkedilsede polisin adını şanını lekelemese.Benim nazarımda polis demek asker demek benim için bam başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

adam tro çıktı rıza baba.

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Madem kendini kadin gibi hissediyormus, boyle bir egilimi varmis, ameliyatla kadin olup yasal olarak calissa daha iyi olurmus. Bir keresinde bir haber okumustum. Kadin olup ogretmenlik meslegine devam eden bir kisinin haberiydi.Ameliyatla kadin olup, ogretmen olarak calisabiliniyorsa, polis olarakda calisip hayatina devam edebilirdi.

He emin ol transeksüele iş imkanı tanıyan bir ülkede yaşıyoruz. Binlerce travesti-transeksüelin sokaklarda bayıldıkları için müşteri beklediğini düşünmüyorsun herhalde? Bu ülkede değil travesti veya transeksüel, insanların eşcinsel olduğu öğrenildiğinde bile işine son veriliyor.
  • polise gıcık olanlar hıncını çıkarmak için gitseler buna sadece bu nedenle bile parayı kırar valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNiDüNYa

Bakıyorunda kimse yaların dememiş

Aslinda fena durmuyor,aslinda kiz nasil ss'li diye konu acsak millet inanir baslar yalarinnn demeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fettan Ceyda Tel no: 0536 917 59 99

arayın bakalım kendisi çıkacak mı nerak ettim?

POLİS TRAVESTİ ÇIKTI !
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin8584

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Ulan bu ülkede nice gençler Polis olmak içik çırpınıyor.Cemaat üyesi olmadıkları için polis olamıyorlar ve hayalleri yıkılıyor.Teşkilatta aksine nerde çer çöp adam var tro var topluyorlar.İşin ilginci mülakatta felan belli olmamışmı ne bok olduğu bu adamın ?

misal ben boyum 1.83 kilom 97'ydi 2 buçuk ayda sırf polis olayım diye 14.5 kilo verdim mülakatta elediler elenme sebebim duygusal dengesizlik
    dengesiz diye 30 kişiyi elediler benim gruptan herkese aynı yalan

bu Nasıl oluyo Yani ne yaptılarda bunu anladılar sorun nerede tam ? Bağırıp bağırıp duygularınlamı oynuyorlar nedir ? Tepkimi bekliyorlar

yok hocam bağıran söven olmadı kimseye zaten dediğim gibi herkese duygusal dengesiz dediler mülakata girdim anlat dediler ne yapıyorsun ne yaptın şimdiye kadar felan filan bende anlattım işte şu şu tarihte doğdum şu kadar kardeşim var felan herşey olumlu güzel geçti sonra bizi bir yere çağırdılar duygusal dengesiz dediler.Kazanan herkes dengeli kısacası;)

•  POLİS TRAVESTİ ÇIKTI !
  • verilen numero iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 10 Temmuz 2012; 18:46:23 >
  • Paralel Evrende Dexter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Fettan Ceyda Tel no: 0536 917 59 99

POLİS TRAVESTİ ÇIKTI !

Travesti polis bu muymuş gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Fettan Ceyda Tel no: 0536 917 59 99

POLİS TRAVESTİ ÇIKTI !

Travesti polis bu muymuş gerçekten ?

Evet hocam buymuş daha çok resmi var.Google sağ olsun hemen bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

Harbi millet yırtınıyor polis olmaya.Diğeri ek iş or*** yapıyor.Askerde bizim kısa dönem çavuş vardı oda polisti.Anlatırdı gırgırına İstanbulda çocukları tartaklayıp ellerinden esrar kokain alıp daha sonra kendileri çekerlermiş.Aynı çavuş gece ben nöbetteyken hava almaya dışarı çıktı.Baktım nevri dönmüş esrardan,arkadaşlara haber verdim suyun altına sokup zor bela kurtardık.Olayı ört bas ettik gitti.Şimdi o çavuş görevde bin bir türlü *ok yiyordur.Heryerde bunlar gibi çürükler illaki var.Olmayan yer yok.Keşke bu gibi denyolar ilk başta farkedilsede polisin adını şanını lekelemese.Benim nazarımda polis demek asker demek benim için bam başka...

Hocam o polisin adını soyadını hatırlıyorsan ihbar etsene, eğer devam ediyorsa pislikleri varsa postayı yesin. Sonra böyle polisin adını kirletiyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

Polis buymuş
     POLİS TRAVESTİ ÇIKTI !

not:resmi google gorsellerden buldum,yanlis anlamayin...

Harbiden polis buymuş

• amanıınnn
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.