Şimdi Ara

Polisaj makinesini aldım.Nasıl pasta,cila çekerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
38.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fleischman

Yav arkadaşlar şu bim de satılan polisaj makinasının markasını bilen daha önce kullanana var mı ?

O sadece oyuncak hiç bir şekilde pasta yapilmaz onunla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bimde satılan Einhell markalı ürün ama işe yaramaz o ürünler hem güçsüz hemde kullanması yorar masa aleti gibi sürekli titrer. Almaya değmez illa alıcaksan Gene aynı markanın Einhell 1100 watlık modelini al.
  • Bilgi için teşekkür ederim dostlar
  • fazla abartmayın . düşük hızda biraz bastırarak bütün kaportada gezdirceksin makinayı . yüksek hız yakar boyayı . youtube da how to videolarını izlersen mantığını kavrarsın. ama hurda bir parçada bir deneme yapsan hiç fena olmaz . onun haricinde kullanılan kimyasallara çok para vermen gerekiyor ki güzel iş çıksın ortaya. meguiars ve mothers ürünlerini kullandım tavsiye ediyorum. yaşım 25 daha önce hiç deneyimim olmadan youtube dan görerek hem polisaj hemde dremel aldım . şuan arabamdaki derin çiziği bile rötüş zımpara kullanarak halledebiliyorum. keza metal saatleri ve camlarını istediğim gibi zımparalayıp cilalıyorum . biraz bilgi biraz cesaret istiyor bu işler. şunusa söylim boyayı yakmak çok kolay değil aptal olmak lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 13 Ekim 2014; 14:25:59 >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar,

bu pedlerin 80mm 130mm gibi değerleri olması ne işe yarar bilgi verirsen çok sevinirim.
  • Mantigi bu sekilde. Geri kalani tamamen el becerisi ve tecrube.
     Polisaj makinesini aldım.Nasıl pasta,cila çekerim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.