Şimdi Ara

Polise / Adliyeye gitmelimiyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tesekkur ederim guzel tavsiyeniz icin yarin zaten annem mudurle konusacak boyle yapabilirim aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darp izleri yok fakat darp edildigmi herkes gordu normal tehdit ve can guvenligmin olmadigi icin sikayet etsek dava vs olmazmi uzarmi olay

• Benim başıma da buna benzer bir olay gelmişti.Ama çok az hırpalamıştı bir adam.Yine de çok gururum incindi.Hırs yaptım kickboxa yazıldım 6 ay kadar gittim sonra box a yazıldım.Buna benzer bir olay daha başıma geldi bu sefer ben dövdüm. Pislik , mikrop insan çok fazla ne yazık ki.Sen hiçbir şey yapmasan da gelip böyle sataşırlar işte sana.

Sana tavsiyem hiç korkma cesur ol.Annene babana abine söyle bu durumu , gerekirse seni okul çıkışında alsınlar.Bütün öğretmenlerine , o çocukların öğretmenlerine ve okul müdürüne söyle.Böyle serserilerin okulla bir alakaları yok zaten.Disipline göndermeye çalış.

Ayrıca asla bununla yetinme , polise git. Şiddet , sükuneti bozmaktan polise ifade ver.Polis gerekeni yapar.Tespit edildikten sonra da dava aç.Bak bakalım nasıl sana yalvarıp ayaklarına kapanıyor. Biraz üstüne gidersen kuzu olur kuzu. Bakma polis ilgilenmez diyen negatif insanlara.O sana vuran , şiddet uygulayan veletler mahkemeye çıkıp ceza almasa bile , o korku bile emin ol onlara yeter.Zaten sana 500 metreden fazla yaklaşma yasağı koyarlar.Geçmiş olsun.

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim disiplin cezasi alacaklar ama hadi beni yakalayip doverler diye korkuyorum cikista falan ?

• Kırıkkaleli zat kullanıcısına yanıt
    Seni koruyabilecek kimse yok mu veya servise falan yazıl.Öğretmenlerine söyle.Polise gittikten sonra öyle bir şey yapamazlar.Ayrıca azıcık cesur ol. Korkaklıgını yenmeye çalış.Yaptıkları yanlarına kar olmasın.Emin ol onlar senden daha çok korkacaklar polise gidersen.

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Evim biraz yakin oldugu icin servise gerek kalmiyor ama ogretmenler korkma bisey yapamazlar diyor ayrica polis okula gelirmi bildigimiz sinifa giripte

Bir bok yapamazlar korkma.

• yok mu bi abin tanıdığın falan gelsin pataklasın çocukları ?
    Garip marip degil hocam o kadarını düşünme sen.Keyfine bak. Bak zaten hocan da demiş bir şey yapamazlar diye.

Bu arada sana ekstra bir önerim : kickboxa yazıl.Minumum 2 sene git.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Malesef abim ve cevrem yok ama sagolsun bir abi yardimci olacagini soyledi

• 18 yaşından küçük olduğun için ki karşı tarafta öyle kolluk kuvveti hiç bir şey yapamaz senin için darp raporu alır dosyanı savcılığa gönderir direk adli süreç başlar şikayetçi olursan mahkeme görülür. Annen baban şikayetçi olma konusundada söz sahibi değiller reşit olmasan bile kendin şikayetçiyim dedin mi işlem yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Koruma talep et

Bu tipler malwsef 2004 2005 senelerinde de vardi. Lise okuyanlarin beyni hep ayni seye calisiyor turkiyede. Ben lise 1 de benzer olay yasamistim. 3 kisilik cakal grubu satasmak icin yer ariyordu ayni siniftaydik. Geldiler cattilar bana. Durduk yere laf attilar ustume geldiler. Ne olduysa ogretmen masasinin oraya gittim yasladim sirtimi dolaba bunlar saldirmaya basladi. 3 kisiyle bas etmistim. Saglam giristim ucunede taabi bir kac tekme yumruk yedim ama lise bitene kadar daha da yaklasamadilar. Normal konusmaya devam etmistik. Boyle bir anim bu da.

o tipler hala mevcut kendimden örnek vereyim.
    ben liseye başlayınca 4. sınıf olan 3 keko vardı.kantinde masa tenisi oynarken kandinteki kızlara hava atmak için artislik yapmışlardı o an hiç duraksamadan 1'ini indirdim diğer ikisiyle ayakta yumruklaşıyoruz.sol elimle tutuyorum sağ elimle yumruk üstüne yumrukluyorum ama 2. kişide arkadan tekme tokat dalıyor bana.sonra hocalar ayırdı müdüre gittik falan filan okulda duyuldu bu olay.lisedekier bunlarla dalga gelçeye başladı 9. sınıftan birinden dayak yediler diye ( zaten lisede hep kavgalar abartılır bildiğimiz gibi ) 2 hafta sonra bunlar tekrar gaza geldiler ders aralarında beni gözetliyorlar.baktım rahat bırakmayacaklar 1 hafta içerisinde okul çıkışı teker teker yakaladım dövdüm,bu sefer çok kolaydı çünkü uzun yıllar karate ve kick box yapmıştım teke tekte zorlayamadılar (spor hocam bu kavga olaylarını duyunca lisansımı kaybettim ).ondan sonra lise bitene kadar bu olay dilden dile dolaştı bir dahada bana karışan eden olmadı.neredeyse üniversiteden mezun olacam o 3 keko hala lise çıkışı kız kesiyorlar

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Su an devir kotu kardesim. Kavgaya karismamak lazim. Eskiden tekme tokat yumruk ne varsa kavga edilirdi. Simdi silah bicaj asagisi kesmiyor. Ulkenin gidisati berbat cokmus artik ulke ve ulkede ki herkes berbat.

• pokajy P kullanıcısına yanıt
    İste yapicagin sey bu, yanliz derken korkmadan kendinden emin bir sekilde diyiceksin.Eline saglik yazanin.

• Kardes ister kor ol ister elin ayagin tutmasin eger yapilanlara karsi hic bir tepki gostermezsen o yapanlar 1 deil 5 olurlar sinifta gorenler gidiyim bende dalasiyim bu bebeye mantigina girerler sana tavsiyem her kim olursa olsun sana vurulan birşey de karsilik ver en azindan bir yumruk at olecek deilsin cevrede veya sinifta 10larca adam var zaten ayircaklar elbet.bu hareketinden sonra kimse ugrasmaz zaten

• Hocam profilinde 1994 doğumlusun yazıyor. 94 doğumlu olup da liseye nası gidiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.