Şimdi Ara

Polisi şok eden manzara [HABER] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Türk Ceza Kanunu ve Çocuk Mahkemelerinin Kuruluşu, Görev ve Yargılama Usulleri Hakkında Kanuna göre; Fiili işlediği zaman 11 yaşını bitirmemiş olanlar hakkında kovuşturma yapılamaz ve ceza verilemez" (wikipedia-cezai ehliyet)
  • Çocuklara ceza verilmez muhtemelen ama ailesinin hasarı karşılaması gerekmekte , çocuklarına sahip çıkması gerekiyor
    Ücret karşılanmazsa boş yere adamın parası çöpe gidecek ve bu haksızlık olur
  • Nasıl o kadar tutuşabilmiş anlam veremedim. Hevesi kursağında kalmıştır adamın. Velileri masrafı karşılamak zorun bence de.

Çocuklar kibritin yanında yanıcı bir madde ile falanda mı oynuyorlardı acaba
  • Kaskonun önemini bir kez daha anlamış oldum.
  • Kaskoda bu olayla ilgili bir madde varsa ödeme olur, yoksa havagazı.
  • o polis bir sekilde cocuklarin ailesinden o parayi alir merak etmeyin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Yapacak sey nasil yok, zararini ailesinden alacaksin mecbur , dava acar alir , zaten anlasirlar ,

Kaskosuz anahtar cevirmemek lazim , buda ders olur polis memuruna, ayrica kredi veren banka kaskoyu zorunlu tutar bu polis memuruna nasil vermisler acaba krediyi :)

Gerci maas aldigi bankadan aldiysa verirler , sikinti halinde maastan yapistiririz diyerek :)

araç kredisi değilde tüketici kredisi çekmiş ise kasko zorunluluğu kalkar .
  • Arkadaşlar sadece cezaya değil tazminata da odaklanmak gerekir.

O çocuklardan sorumlu kişiler(ki aileleri oluyor) çatır çatır ödeyecekler adamın zararını. Bırakın çocuğu, ineğiniz olsa, gitse yan komşunun bahçesindeki çiçekleri yese, adamın zararını ödeyeceksiniz. Ne diyeceksiniz, ineği yargılayamayız mı? Borçlar Kanununda kusursuz sorumluluk halleri düzenlenmiştir, yani hiçbir kusurunuz olmasa dahi kanunda sayılı hallerde sorumluluğunuz devam eder. İşverenin sorumluluğu, araç sahibinin sorumluluğu gibi. Burada da çocuğunu gözetmekle yükümlü anne baba, yükümlülüğünü yerine getirmediği için 3. kişinin uğradığı zararı karşılamakla mükellef.

Ceza hukuku bakımından ise yanlış anlaşılan bazı şeyler var, yaşı küçük çocuğa suç işletmek o suçun cezasız kalacağı anlamına gelmez. Çocuk orada bir araçtır, o aracı kullanan kişinin cezai sorumluluğu olur. Yani eğer çocuğun ailesi o arabanın sahibi olan polise zarar vermek için çocuğunun eline kibrit verip, yavrum git şi arabanın altında oyna, yak ateşi dediyse ve bu durum ortaya çıkarsa, elbette git yak ateşi diyen kişi sorumludur, yargılanır, cezalandırılır.

• millet çocuğunun başında bekleyip bakmıyor ki. mahallede bisiklete henüz öğrenmiş çocuk gelip benim aracın arkasına devrildi neyseki direksiyon plastik stopları çizdi ve tamponu çatlattı. hiç bişey demedim, annesi dedikodu ile meşgul gülmekte idi. avm lerde şayitsinizdir sürekli kaybolan çocuklara. artık yönetim o kadar bıkmış ki sık sık çocuklarınızı yanınızdan ayırmayın anonsu veriyor.
  • ben haberi duyunca şimdi kafama takıldı yanan kibriti motora atınca kibrit bosluklardan aşağı düşmemiş midir düşmemiş olsun motordaki parça ve parçların üzerine düşünce yakacak enrjiyi nerden bulmuştur çünkü kalın bir platiğin üzerine düşerse sonmesi gerekir
  • quote:

A.Ç. ve 9 yaşındaki A.C.A., ellerindeki kibritle otomobilin yanında bulunan çöpleri tutuşturdu. Bu sırada alevler polis memuru Ahmet Akyüzlü'nün otomobilinin ön kısmına sıçradı.

Herkes kibritle nasıl araba yanmış diye soruyor. Haberin içinde mevcut zaten nasıl yandığı. Göz doktoruna görünmenizi tavsiye ederim.
  • En fazla 2 yıl içinde zararını fazlasıyla alır.
  • Banka kredi verirken arabaya rehin koymaz mi..? Ve ilk once kaskosunu yapip krediyi oyle vermez mi..? Arac nasil kaskosuzmus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğur,doğur at sokaga
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.