Şimdi Ara

Polisi şok eden manzara [HABER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adana 'da sokakta kibritle oynayan iki çocuk, polis memuruna ait otomobili yaktı. Kaskosuz aracın motor aksamı kullanılmaz hale geldi.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi TOKİ konutlarında yaşandı. Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis lik Şubesi'nde görevli polis memuru Ahmet Akyüzlü, geçen hafta 15 bin lira banka kredisi alıp 26 bin liraya ikinci el bir otomobil aldı. Site bahçesine park edilmiş 01 GD 913 plakalı otomobilin yanında oyun oynayan 6 yaşındaki A.Ç. ve 9 yaşındaki A.C.A., ellerindeki kibritle otomobilin yanında bulunan çöpleri tutuşturdu. Bu sırada alevler polis memuru Ahmet Akyüzlü'nün otomobilinin ön kısmına sıçradı.

Alev alan otomobil söndürüldü ancak motor aksamı kullanılmaz hale geldi. Polis memuru otomobilinin yandığı görünce büyük üzüntü yaşadı. Banka kredisi bile ödemediğini anlatan Akyüzlü, otomobili geçen hafta aldığını ve işlerinden dolayı kasko yaptıramadığını söyledi. Akyüzlü'nün şikayeti üzerine 2 çocuk ve aileleri Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü...

CİHAN

ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? herhalde benim başıma gelse çok üzülürdüm ve pek de yapacak birşey yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonchild01 -- 2 Temmuz 2013; 21:33:57 >

• O arabayı yakan çocukların aileleri yapılacak masrafı karşılamak zorundalar.
  • Yapacak sey nasil yok, zararini ailesinden alacaksin mecbur , dava acar alir , zaten anlasirlar ,

Kaskosuz anahtar cevirmemek lazim , buda ders olur polis memuruna, ayrica kredi veren banka kaskoyu zorunlu tutar bu polis memuruna nasil vermisler acaba krediyi :)

Gerci maas aldigi bankadan aldiysa verirler , sikinti halinde maastan yapistiririz diyerek :)
  • Yazık olmuş ana baba ilgilenmiyor çocuk dışarıda kibritle oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Yapacak sey nasil yok, zararini ailesinden alacaksin mecbur , dava acar alir , zaten anlasirlar ,

Kaskosuz anahtar cevirmemek lazim , buda ders olur polis memuruna, ayrica kredi veren banka kaskoyu zorunlu tutar bu polis memuruna nasil vermisler acaba krediyi :)

Gerci maas aldigi bankadan aldiysa verirler , sikinti halinde maastan yapistiririz diyerek :)
    Tüketici kredisi kullanmış olabilir...
  • Cocuklarin oynayacaklari alan kalmadi suc aramamak lazim ama 6 ve 9 yasindaki cocugun kibritle oynamasi normal degil tabii. Ailelerinin masrafi karsilamasi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Cocuklarin oynayacaklari alan kalmadi suc aramamak lazim ama 6 ve 9 yasindaki cocugun kibritle oynamasi normal degil tabii. Ailelerinin masrafi karsilamasi gerek.
    kibritle araba nasıl yanar arkadaş?
  • Çocuğun cezayi ehliyeti olmadığından velisinden de birşey alamaz.
    Ayrıca kasko olsa bile bu olayda tek kuruş ödemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 2 Temmuz 2013; 22:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Cocuklarin oynayacaklari alan kalmadi suc aramamak lazim ama 6 ve 9 yasindaki cocugun kibritle oynamasi normal degil tabii. Ailelerinin masrafi karsilamasi gerek.
    İyi ki erkenden fark edilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Çocuğun cezayi ehliyeti olmadığından velisinden de birşey alamaz.
    Eşek gibi de ödeyecek velisi o aracın masrafını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Çocukların cezai ehliyetleri olmadığından(Suçuna göre cüzzi cezalar da var) suç örgütleri çocuk istismar ederler.
  • Benim aklıma daha farklı şeylerde geliyor ama bilip bilmeden yorum yapmak da istemiyorum.
  • Yahu ben puromu yakmak icin kibrit ariyorum bulamiyorum. Bu cocuklar nereden buluyor yahu
  • Kibritle olucak is degil.

Lastigi yaktilar herhalde.
  • Bir araç kibritle oynarken yanarmı?
    Aklıma Anadol geldikçe kibritle oda yanmaz
  • quote:

Ya tabi tabi sen oyle san
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

Ya tabi tabi sen oyle san

Alıntıları Göster
    Sonrada kasko gereksiz diyenler çıkar... Sanki polis olmasan o çocukları bulabilceksin. Oturur bi bardak su içersin üstüne.

• Radyator bolumunden atmislar diyolarda ordan atarsan asagi duser
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Çocukların cezai ehliyetleri olmadığından(Suçuna göre cüzzi cezalar da var) suç örgütleri çocuk istismar ederler.

Bu olayda ailelerin sorumluluğuna gidilecek, ev başkanının gereken özeni göstermediği için hasara katlanması gerekecektir.
  • yanmaz ama inekler tarafından yenebilme ihtimali var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.