Şimdi Ara

Polisiye/Gerilim Kitapları Okuyucuları (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
49
Favori
85.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lûtfen eklermisin. Aklından bir sayı tut'a başladım 100 sayfasındayım biraz sıktı ama merakla okuyorum ne olcak diye
  • bnde aklından bır sayı tutu bıtırdım sımdı gozlerını sımsıkı kapatı okuyorum sırada tess gerrıtsen ın kıtaplarına baslarız artık 3lu bır serı varmıs hangısıydı?
  • Beni de ekleyebilirsin.Bu aralar okuduğum bütün kitaplar bu kategorideydi.Şu an Çırak'ı okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

bnde aklından bır sayı tutu bıtırdım sımdı gozlerını sımsıkı kapatı okuyorum sırada tess gerrıtsen ın kıtaplarına baslarız artık 3lu bır serı varmıs hangısıydı?

Tess Gerritsen'ın serisini diyorsan ; Cerrah , Çırak , Günahkar , İkiz Bedenler diye gidiyor.
  • Ekle lutfen. Grange'in okumadigim kitabi yok sanirim ve bayilirim polisiyeye
  • ekle hocam.jean christophe grange bütün kitaplarını okudum tess geritsenin günahkarı da okudum ama grange'ın yanında sönük kalır.
  • Beni de ekle hocam, Tess Gerritsen hayranıyım adeta
  • Eklermisin hocam?
    Şu anlık olarak ağırlık sherlock holmes okuyorum çok sardı gerçekten harika bir kitap serisi filmlerini (iki filminide) en az 3 kere izlemişimdir.Gerçekten çok beğendiğim ve sevdiğim harika polisiye bir kitap okumayan arkadaşlara öneririm.

*Korku vadisi adlı kitabını okudum bitirdim ve Şu anda mavi yakut adlı kitabına başladım buda harika bir kitaba benziyor
  • TMMDIR BASLADIM SIMDI CERRAH.A DEVAMIDA GELIR ARTIK:)
  • beni de ekleyebilir misin?gerilim kitaplarını çok seviyorum.

şu an tami hoag okuyorum.
  • Grange'ın çevrilen 8 kitabını, T. Gerritsen'in Kan Gölü, Kemiklerin Bahçesi, Cerrah ile başlayan serinin ilk 7 kitabını, D. Brown'un tüm kitaplarını, Agatha C.'nin On Küçük Zenci, Mavi Trenin Esrarı, Cinayetler Kulübü, Dersimiz Cinayet kitaplarını, Gilbert Adair Şenlikli Bir Cinayet, A.C. Doyle Akıl Oyunlarının Gölgesinde, Bernhard Schlink Hafta Sonu, M. Chattam Kötü Ruh, Jeff Abbott Panik, Ted Dekker Kutsal Meclis, Oyun, Michael Palmer Beşinci Tüp, J. Katzenbach Psiko Analist, John Verdon Aklından Bir Sayı Tut, Paul Cleave Temizlikçi, Mezarcı, Keith Ablow Psikopat, S. Hamilton Travma kitaplarını okudum. Tami Hoag Ölümden Daha Derin kitabına başladım. kitaplarla ilgili konuşmak isterim ayrıca kendi okuma listeme sizin önerilerinizi de ekleyeceğim. herkese okurken bolca heyecanlanıp gerilmeler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 9 Mart 2012; 17:11:49 >
  • Konuyu açan arkadaş listeyi güncelleyebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin ilk zombi gerilim korku roman yazarından Zombilerin Dünyası tavsiye ederim. Güzel bir roman. Her hafta bir bölüm yayınlanıyor ve bir bölüm en az 10 sayfadan oluşuyor amerikan dizi film tadında.
  • Bugüne kadar okuduğum en iyi kitaplar: Aklından Bir Sayı Tut, Gözlerini Sımsıkı Kapat, İzlenemez, Uyuyana Kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Grange'ın çevrilen 8 kitabını, T. Gerritsen'in Kan Gölü, Kemiklerin Bahçesi, Cerrah ile başlayan serinin ilk 7 kitabını, D. Brown'un tüm kitaplarını, Agatha C.'nin On Küçük Zenci, Mavi Trenin Esrarı, Cinayetler Kulübü, Dersimiz Cinayet kitaplarını, Gilbert Adair Şenlikli Bir Cinayet, A.C. Doyle Akıl Oyunlarının Gölgesinde, Bernhard Schlink Hafta Sonu, M. Chattam Kötü Ruh, Jeff Abbott Panik, Ted Dekker Kutsal Meclis, Oyun, Michael Palmer Beşinci Tüp, J. Katzenbach Psiko Analist, John Verdon Aklından Bir Sayı Tut, Paul Cleave Temizlikçi, Mezarcı, Keith Ablow Psikopat, S. Hamilton Travma kitaplarını okudum. Tami Hoag Ölümden Daha Derin kitabına başladım. kitaplarla ilgili konuşmak isterim ayrıca kendi okuma listeme sizin önerilerinizi de ekleyeceğim. herkese okurken bolca heyecanlanıp gerilmeler :)

Helal olsun valla hocam bu kadar kitabı nasıl okudun çok şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

Grange'ın çevrilen 8 kitabını, T. Gerritsen'in Kan Gölü, Kemiklerin Bahçesi, Cerrah ile başlayan serinin ilk 7 kitabını, D. Brown'un tüm kitaplarını, Agatha C.'nin On Küçük Zenci, Mavi Trenin Esrarı, Cinayetler Kulübü, Dersimiz Cinayet kitaplarını, Gilbert Adair Şenlikli Bir Cinayet, A.C. Doyle Akıl Oyunlarının Gölgesinde, Bernhard Schlink Hafta Sonu, M. Chattam Kötü Ruh, Jeff Abbott Panik, Ted Dekker Kutsal Meclis, Oyun, Michael Palmer Beşinci Tüp, J. Katzenbach Psiko Analist, John Verdon Aklından Bir Sayı Tut, Paul Cleave Temizlikçi, Mezarcı, Keith Ablow Psikopat, S. Hamilton Travma kitaplarını okudum. Tami Hoag Ölümden Daha Derin kitabına başladım. kitaplarla ilgili konuşmak isterim ayrıca kendi okuma listeme sizin önerilerinizi de ekleyeceğim. herkese okurken bolca heyecanlanıp gerilmeler :)

Helal olsun valla hocam bu kadar kitabı nasıl okudun çok şaşırdım.

Türkçe öğretmeniyim, okulda tenefüslerde okuyorum, akşamları xbox dışında tvle işim olmadığından hanım dizi izlerken de okuyorum. günlük en az 60 sayfa okumaya çalışıyorum. haftada ortalama 1 kitap ediyor. 2010 kasımından itibaren kitap okumaya başladım diyebilirim bunda da en büyük etki grange-siyah kan kitabıdır.
  • bende polisiye mereraklısıyım. aklından bi sayı tut son, okuduğum kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: topitanem

bende polisiye mereraklısıyım. aklından bi sayı tut son, okuduğum kitap

beğendiniz mi? ben genel anlamda beğendim fakat katilin yazdığı şiirlerin gerçekle alakası olmaması ve romanın sonunda katilin ağzından ağaca asılan botların ve her cinayette yanında getirdiği sandalyenin cinayetlerinde yer alma nedenleri açıklanmamış, o yönden biraz havada kaldı kanısındayım. siz ne düşünürsünüz?
  • quote:

quote:

beğendiniz mi? ben genel anlamda beğendim fakat katilin yazdığı şiirlerin gerçekle alakası olmaması ve romanın sonunda katilin ağzından ağaca asılan botların ve her cinayette yanında getirdiği sandalyenin cinayetlerinde yer alma nedenleri açıklanmamış, o yönden biraz havada kaldı kanısındayım. siz ne düşünürsünüz?

aynı fikirdeyim.ters ayak izi seromanisi de biraz tuhaftı ama genede beni ters köşeye yatırdı. yeni kitabı çıkmış yazarın harflerle ilgili ilk fırsatta okumayı planlıyorum
  • quote:

quote:

quote:

aynı fikirdeyim.ters ayak izi seromanisi de biraz tuhaftı ama genede beni ters köşeye yatırdı. yeni kitabı çıkmış yazarın harflerle ilgili ilk fırsatta okumayı planlıyorum

john katzenbach - psiko analist kitabını da okumanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.