Şimdi Ara

Polisiye/Gerilim Kitapları Okuyucuları (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
49
Favori
85.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Orijinalden alıntı: topitanem

quote:

quote:

bende polisiye mereraklısıyım. aklından bi sayı tut son, okuduğum kitap

beğendiniz mi? ben genel anlamda beğendim fakat katilin yazdığı şiirlerin gerçekle alakası olmaması ve romanın sonunda katilin ağzından ağaca asılan botların ve her cinayette yanında getirdiği sandalyenin cinayetlerinde yer alma nedenleri açıklanmamış, o yönden biraz havada kaldı kanısındayım. siz ne düşünürsünüz?

aynı fikirdeyim.ters ayak izi seromanisi de biraz tuhaftı ama genede beni ters köşeye yatırdı. yeni kitabı çıkmış yazarın harflerle ilgili ilk fırsatta okumayı planlıyorum

john katzenbach - psiko analist kitabını da okumanızı öneririm.

duydum fakan bulunduğum ilde kitaplara ulaşmak sıkıntılı olduğu için anacak internet üzerinde alabiliyoruz yada il dışına çıktığım zamanlar. tavsiyeniz aklımda. teşekürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende polisiye mereraklısıyım. aklından bi sayı tut son, okuduğum kitap

beğendiniz mi? ben genel anlamda beğendim fakat katilin yazdığı şiirlerin gerçekle alakası olmaması ve romanın sonunda katilin ağzından ağaca asılan botların ve her cinayette yanında getirdiği sandalyenin cinayetlerinde yer alma nedenleri açıklanmamış, o yönden biraz havada kaldı kanısındayım. siz ne düşünürsünüz?

aynı fikirdeyim.ters ayak izi seromanisi de biraz tuhaftı ama genede beni ters köşeye yatırdı. yeni kitabı çıkmış yazarın harflerle ilgili ilk fırsatta okumayı planlıyorum

john katzenbach - psiko analist kitabını da okumanızı öneririm.

duydum fakan bulunduğum ilde kitaplara ulaşmak sıkıntılı olduğu için anacak internet üzerinde alabiliyoruz yada il dışına çıktığım zamanlar. tavsiyeniz aklımda. teşekürler

rica ederim, internetten alacağınız zaman kitapyurdu.com ve dr.com.tr sitelerine gözatın derim zira kitapçılardan daha hesaplı oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

Grange'ın çevrilen 8 kitabını, T. Gerritsen'in Kan Gölü, Kemiklerin Bahçesi, Cerrah ile başlayan serinin ilk 7 kitabını, D. Brown'un tüm kitaplarını, Agatha C.'nin On Küçük Zenci, Mavi Trenin Esrarı, Cinayetler Kulübü, Dersimiz Cinayet kitaplarını, Gilbert Adair Şenlikli Bir Cinayet, A.C. Doyle Akıl Oyunlarının Gölgesinde, Bernhard Schlink Hafta Sonu, M. Chattam Kötü Ruh, Jeff Abbott Panik, Ted Dekker Kutsal Meclis, Oyun, Michael Palmer Beşinci Tüp, J. Katzenbach Psiko Analist, John Verdon Aklından Bir Sayı Tut, Paul Cleave Temizlikçi, Mezarcı, Keith Ablow Psikopat, S. Hamilton Travma kitaplarını okudum. Tami Hoag Ölümden Daha Derin kitabına başladım. kitaplarla ilgili konuşmak isterim ayrıca kendi okuma listeme sizin önerilerinizi de ekleyeceğim. herkese okurken bolca heyecanlanıp gerilmeler :)

Helal olsun valla hocam bu kadar kitabı nasıl okudun çok şaşırdım.

Türkçe öğretmeniyim, okulda tenefüslerde okuyorum, akşamları xbox dışında tvle işim olmadığından hanım dizi izlerken de okuyorum. günlük en az 60 sayfa okumaya çalışıyorum. haftada ortalama 1 kitap ediyor. 2010 kasımından itibaren kitap okumaya başladım diyebilirim bunda da en büyük etki grange-siyah kan kitabıdır.

Bende öğrenciyimde pek zaman kalmıyor. Geçen sene martta başlamıştım okumaya. Bende Grange'dan Leyleklerin Uçuşu, Gerritsen'den Cerrah, Arthur Conan Doyle'dan Kızıl Soruşturma, Stuart Woods'dan Ölüm Adası, Kirli İş ve Demir Orkide, Shane Gericke'den Kanlı Oyunlar, Glenn Meade'den Buz Kapanı, Agatha Christie'den Filler de hatırlar ve Esrarengiz Sanık, Jeff Abbot'tan Kuşku, Sebastian Fitzek'ten Kıymık, John Verdon'dan Aklından Bir Sayı Tut'u okumuştum polisiye olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymayavas8989

Bugüne kadar okuduğum en iyi kitaplar: Aklından Bir Sayı Tut, Gözlerini Sımsıkı Kapat, İzlenemez, Uyuyana Kadar...

O zaman bu türden fazla kitap okumadın herhalde ?

• Grange'ın kitapları iyi güzelde sonu genelde çok vasat kitaba başlıyorsun gidişat mükemmel sonu aynı türk işi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEXTER41 -- 21 Mart 2012; 10:26:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Grange'ın çevrilen 8 kitabını, T. Gerritsen'in Kan Gölü, Kemiklerin Bahçesi, Cerrah ile başlayan serinin ilk 7 kitabını, D. Brown'un tüm kitaplarını, Agatha C.'nin On Küçük Zenci, Mavi Trenin Esrarı, Cinayetler Kulübü, Dersimiz Cinayet kitaplarını, Gilbert Adair Şenlikli Bir Cinayet, A.C. Doyle Akıl Oyunlarının Gölgesinde, Bernhard Schlink Hafta Sonu, M. Chattam Kötü Ruh, Jeff Abbott Panik, Ted Dekker Kutsal Meclis, Oyun, Michael Palmer Beşinci Tüp, J. Katzenbach Psiko Analist, John Verdon Aklından Bir Sayı Tut, Paul Cleave Temizlikçi, Mezarcı, Keith Ablow Psikopat, S. Hamilton Travma kitaplarını okudum. Tami Hoag Ölümden Daha Derin kitabına başladım. kitaplarla ilgili konuşmak isterim ayrıca kendi okuma listeme sizin önerilerinizi de ekleyeceğim. herkese okurken bolca heyecanlanıp gerilmeler :)

Türkçe öğretmeniyim, okulda tenefüslerde okuyorum, akşamları xbox dışında tvle işim olmadığından hanım dizi izlerken de okuyorum. günlük en az 60 sayfa okumaya çalışıyorum. haftada ortalama 1 kitap ediyor. 2010 kasımından itibaren kitap okumaya başladım diyebilirim bunda da en büyük etki grange-siyah kan kitabıdır.

Bende öğrenciyimde pek zaman kalmıyor. Geçen sene martta başlamıştım okumaya. Bende Grange'dan Leyleklerin Uçuşu, Gerritsen'den Cerrah, Arthur Conan Doyle'dan Kızıl Soruşturma, Stuart Woods'dan Ölüm Adası, Kirli İş ve Demir Orkide, Shane Gericke'den Kanlı Oyunlar, Glenn Meade'den Buz Kapanı, Agatha Christie'den Filler de hatırlar ve Esrarengiz Sanık, Jeff Abbot'tan Kuşku, Sebastian Fitzek'ten Kıymık, John Verdon'dan Aklından Bir Sayı Tut'u okumuştum polisiye olarak.

okudumlarım arasında ted dekker hariç diğerlerini sevdim, sizin listenizdeki birçok yazara yabancıyım, okuma listeme ekleyebilirim. şu sıralar grange'ın türkiye fan topluluğundaki kara listesini okuyorum, ilginçve etkileyici kitaplar mevcut listede. bakmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEXTER41

Grange'ın kitapları iyi güzelde sonu genelde çok vasat kitaba başlıyorsun gidişat mükemmel sonu aynı türk işi...

mesela siyah kanın sonu gayet farklı değil miydi? keza siyah kan, leyleklerin uçuşunda da aynı fikirdeyim fakat taş meclisi, koloni, kurtlar imparatorluğu kitaplarında dediğinize katılırım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

okudumlarım arasında ted dekker hariç diğerlerini sevdim, sizin listenizdeki birçok yazara yabancıyım, okuma listeme ekleyebilirim. şu sıralar grange'ın türkiye fan topluluğundaki kara listesini okuyorum, ilginçve etkileyici kitaplar mevcut listede. bakmanızı öneririm

Evet yabancı olmanız normal çoğu pek popüler yazar değildir. Ama dediğiniz kara listeye bakacağım.
  • quote:

Konuyu açan arkadaş listeyi güncelleyebilir mi ?

aynen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEXTER41

Grange'ın kitapları iyi güzelde sonu genelde çok vasat kitaba başlıyorsun gidişat mükemmel sonu aynı türk işi...

mesela siyah kanın sonu gayet farklı değil miydi? keza siyah kan, leyleklerin uçuşunda da aynı fikirdeyim fakat taş meclisi, koloni, kurtlar imparatorluğu kitaplarında dediğinize katılırım.

Kişiye göre değişir tabi ama açıkcası ben çok etkilenmedim mutlaka baş rol oyuncusuyla katil arasında bir bağ çıkıyor mesela benide sonu hariç en çok etkileyen kurtlar imparatorluğu kitabıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavyelist

quote:

Orijinalden alıntı: seymayavas8989

Bugüne kadar okuduğum en iyi kitaplar: Aklından Bir Sayı Tut, Gözlerini Sımsıkı Kapat, İzlenemez, Uyuyana Kadar...

O zaman bu türden fazla kitap okumadın herhalde ?

evet alacakaranlık serisi ile kitap okuma alışkanlığı kazandım... eskiden sıkılırdım ... polisiye kitaplarına sardım 2 senedir araştırmaya devam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Konuyu açan arkadaş listeyi güncelleyebilir mi ?

aynen

bilgisayarım teknik serviste gelince listeyi güncelliycem

• kurtlar imparatorluğunda "beyin yıkama" diye duyduğum tabirin ne olduğunu görmüştüm, hikayesi ilginçti ama sonu yeşilçamdaki filmlerin sonu gibi acıklı ve cacıklı tarzda olmuştu
  • Bilimsel gerilim mecera önerebileceğiniz kitaplar nelerdir?
    Dan Brown, Adam Fawer tarzı.
  • Arkadaşlar silahlara karşı bir ilgim var bu yüzden bol silah içeren polisiye bir kitap önerirmisiniz? Umarım anlatabilmişimdir.
  • trevanian'ın kitapları silahlar açısından beklentinizi belki karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Bilimsel gerilim mecera önerebileceğiniz kitaplar nelerdir?
    Dan Brown, Adam Fawer tarzı.

Dan Brown gibisini bulmak zor. bilgi ve komployu onun gbi harmanlayanı görmedim, bir ihtimal işinize yarayabilir diye söylemek istiyorum: ted dekker kırmızı-siyah-yeşil üçlemesi ve max barry ironi kitaplarını araştırın.
  • Yeni çıkan bir kitap...
    Sanırım ilk Türk BAYAN polisiye yazarının kitabı...
    Çok sürükleyici ve akıcı karakterler çok sağlam bir solukta okunacak bir kitap....

www.dr.com.tr
    D&R - Kültür Sanat ve Eğlence Dünyası
    http://www.dr.com.tr/00000,999,999/Ara=gece+gelen+%C3%B6l%C3%BCm

• Evet 'GECE GELEN ÖLÜM 'sürükleyici ,heyecan verici bir roman
    tavsiye ederim
  • Bende Bende... Polisiye okumaya agatha cristie ile başladım. Sonra tesadüfen elime Aklından bir sayı tut geçti okdum ve beğendim hemen ardından aynı adlı yazarın ikinci kitapı Gözlerini sımsıkı kapat'ıda okudum oda harikaydı. Tavsiye türk polisiye verilmiş yukarıda :Günay Gafur onuda okuyucam...
    listeye eklerseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyDro-X-GEN -- 29 Mart 2012; 21:09:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.