Şimdi Ara

Polisiye/Gerilim Kitapları Okuyucuları (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
49
Favori
85.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıralar baya Agatha Christie okuyorum. Müthiş bir yazar. Hiçbir kitabında, merak unsuru herşey açıklanana dek hiç eksilmiyor. Ve tüm kitaplarında sonucu öğrendiğimde ağzım açık kalıyor. Kurgusu da mükemmel, kısacık bile olsa sıkılmıyorsunuz. Gerçekten ünvanını hakediyor.
    "Doğu Ekspresinde Cinayet" ve "On Küçük Zenci" en çok bilinen kitapları(On Küçük Zenci'yi okumadım) ama açıkçası bence ünlendiği için bu kadar iyi oldukları varsayılıyor. Ben "Son Ev'deki Tehlike" ve "Cinayet Alfabesi" ni öneririm. Şimdiye kadar 8 kitabını okudum. Dha onlarca kitabı var. Bende sizden tavsiye bekliyorum.
  • Arkadaşlar elimde

Tess Gerritsen - Siliniş
    Harlan Coben - Kayıp
    Harlan Coben - Geçmişle Dans
    Harlan Coben - Geri Dönüş
    Harlan Coben - Asla Vazgeçme
    Harlan Coben - Orman
    Harlan Coben - Büyük Vuruş

kitapları mevcut, bir süredir okumuyordum hızlı bir giriş yapmak istiyorum hangisinden başlayayım okumaya?
  • hiç polisiye roman okumadım. önereceğiniz roman var mı? Sherlock serisi hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

Bu sıralar baya Agatha Christie okuyorum. Müthiş bir yazar. Hiçbir kitabında, merak unsuru herşey açıklanana dek hiç eksilmiyor. Ve tüm kitaplarında sonucu öğrendiğimde ağzım açık kalıyor. Kurgusu da mükemmel, kısacık bile olsa sıkılmıyorsunuz. Gerçekten ünvanını hakediyor.
    "Doğu Ekspresinde Cinayet" ve "On Küçük Zenci" en çok bilinen kitapları(On Küçük Zenci'yi okumadım) ama açıkçası bence ünlendiği için bu kadar iyi oldukları varsayılıyor. Ben "Son Ev'deki Tehlike" ve "Cinayet Alfabesi" ni öneririm. Şimdiye kadar 8 kitabını okudum. Dha onlarca kitabı var. Bende sizden tavsiye bekliyorum.

Agatha christie on küçük zenci okuduklarım arasında en güzeliydi. 8 kitabını okudum demişsin o civarlarda agatha christie çok güzel geliyor bütün kitaplarını okuyacağım felan diyorsun sonra 15ten sonra sıkmaya başlıyor. Yani en azından bana öyle oldu daha da okumuyorum.
    @the phantom of the opera
    Tess gerritsen veya grange kitaplarına bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Arkadaşlar elimde

Tess Gerritsen - Siliniş
    Harlan Coben - Kayıp
    Harlan Coben - Geçmişle Dans
    Harlan Coben - Geri Dönüş
    Harlan Coben - Asla Vazgeçme
    Harlan Coben - Orman
    Harlan Coben - Büyük Vuruş

kitapları mevcut, bir süredir okumuyordum hızlı bir giriş yapmak istiyorum hangisinden başlayayım okumaya?

Siliniş'ten önce Rizzoli & Isles serisinin önceki kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.
  • Seride önceki kitapları okudum hocam ama pek o seriye devam edesim gelmedi şuan Siliniş'i sonraya bırakıcam sanırım.
  • Grange'ın bütün kitaplarını okudum.

En iyisi Leyleklerin Uçuşu kitabıydı.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Münihe Kadar 6 Mezar - Mario Puzo
    Kızıl Nehirler - Grange bunları aldım hocam. Marionun kitabına başladım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

Mario Puzo'nun kitabı da güzeldir hocam.
  • Güzel gidiyo kısa ama kitap :)
  • Böyle bir konu uçup gitmemeli
  • Polisiye okumak artık bana boş geliyo zevk almama rağmen.
    Şu yaşımda daha yapıcı düşünsel romanlar okumam yarayıma diye düşünüyorum.(Tabi Grange'nin romanlarını okurum)
  • ülkemizde malesef pek heyecan uyandıran konu değil hocam kitap. herşeyin basitine kaçıyoruz
  • Grange'dan yeni kitap haberi yok mu arkadaşlar ?
  • Tess Gerritsen'den Buz Gibi Soğuk'u yeni bitirdim.Mefisto Kulübü ve Ruz Koleksiyoncusu da müthiş kitaplardı ama sanki birbirinden esinlenilmiş gibi bir havası vardı.Gerritsen Buz Gibi Soğuk kitabında müthiş bir gerilim, dozunda bir macera ve tabiki polisiye sunmuş.Harika bir kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Howard_12

Tess Gerritsen'den Buz Gibi Soğuk'u yeni bitirdim.Mefisto Kulübü ve Ruz Koleksiyoncusu da müthiş kitaplardı ama sanki birbirinden esinlenilmiş gibi bir havası vardı.Gerritsen Buz Gibi Soğuk kitabında müthiş bir gerilim, dozunda bir macera ve tabiki polisiye sunmuş.Harika bir kitap.

Okuduktan sonra serinin en beğendiğim kitapları arasına girmeyi başarmıştı. Ben de çok sevmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

hiç polisiye roman okumadım. önereceğiniz roman var mı? Sherlock serisi hariç.

Grange kitaplarına bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

hiç polisiye roman okumadım. önereceğiniz roman var mı? Sherlock serisi hariç.

Agatha Christie romanları
    Örnek= Son Ev'deki Tehlike,On Küçük Zenci,Ölüm Adası,Doğu Eks. Cinayet, Acı Kahve vs..
  • quote:

bunlar bitti sırada METRO 2033 var bakalım
  • quote:

quote:

bunlar bitti sırada METRO 2033 var bakalım

Metronun oyununu biliyorum, kitabı olduğunu bilmiyordum. Okuyunca yazarsanız hocam güzelse bende okurum.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.