Şimdi Ara

Polislerin sadece erkeklere kimlik sorması erkeklere yönelik bir ayrımcılıktır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
6
Favori
7.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajdan kadınların gerçek yüzünü göremiyoruz ki hocam onlarda da at hırsızı tip olanı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslantr55 A kullanıcısına yanıt

olsun ona bile razıyım

• 2 nedeni var

1 sokakta gbt yaptığın 1000 erkekten en az 30-40 aranan çıkma potansiyeli var. bu sayı kadınlarda 1000' de 1 falan anca çıkar.

2 sokakta çalışan kadın polis sayısı az, kadın şüphelinin üst araması vs çok zahmetli olduğundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 15 Haziran 2020; 16:1:14 >
  • Tam üstüne geldi bu konu... Daha dün başıma geldi ya, Ben, eşim ve baldız Kızılay'a doğru yürüyoruz, ekip çevirdi sadece benden kimlik istedi. Eşim kimliğini çıkarmaya yeltendi, memur sizinkine gerek yok dedi iyi mi! Pislik çıkmasın diye ses etmedik devam ettik yolumuza... İyiymiş valla! La mağazalarda tesettürlü namuslu bacı kılığında bir sürü hırsız dolanıyor amk!

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Sen eşine dokunmlarına izin verebilirsin ben vermem.

Bende onu diyorum bayan personel olsun diye sen nerenle okudun?

• Beni şaşırtan kısım kadınların haklarını kadınlardan daha ateşli savunan erkeklerin olması.
    Bir erkeğin dezavantajlı olduğu konuda hangi kadın eşitlik diye arkanızda durdu? Kadınlar hangi avantajından eşitlik diyerek feragat etti?
    Kendi zararına olan şeyleri destekleyen erkekler nasıl bir zihniyetin ürünü?
    Bu boş işleri bırakın böyle davranmakla birşey elde edemezsiniz anca Meriç oluyor sizden başka bir konuma gelemezsin.

• yıkığa bak hele kendine bakmadan milleti yargılar olmuş  

• Sahi, konuyu görünce fark ettim ki ben dahil sadece biz erkeklere kimlik soruluyor, çevriliyoruz. Daha hiç kadın veya kızın gbt veya çevrilmesini görmedim :D

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Bari insan taklidi yap...

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Sen daha öncede insan insana karşılıksız neden iyilik yapsın falan diyordun. O yüzden yorma kafanı. Doğuştan (üst beyin) sahip olduğumuz empati ve vicdan ile kazandığımız ahlak ile, aileden ve çevreden öğrendiğimiz toplumsal ahlak gelişmediğinde yapacak birşey yok. Anti sosyal kişilik bozukluğu olanları kısırlaştırmak gerek sadece.

• cingozzz kullanıcısına yanıt
    Suç erkeklerde abi ' bilakis büyük şehir hayatında yaşayan erkekler sorgulamiyorsa gerçekleri goremiyorsa suç kendisindedir'. Bu arada şehir derken kimseyi kucumsemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece bazı şeylere daha fazla şahit olunduğu için söylüyorum. Kızlar her ne kadar efendi kibar erkek seviyorum dese de kendisi üzerinde hakimiyet kurmuş erkeklerden hoşlanır. Aslında erkeği güçlü yapan budur. Toplum dayatmalarindan kurtulmak gerekiyor bu noktada çünkü Türk toplumunda erkek eşi ne derse yapmak zorunda gibi bir algı var. Çoğu kişi toplum baskısı yüzünden evleniyor. Ayrıca bu yasalarda erkeğe yer yok kim ne derse desin. Feminist tipler erkek dusmanidir ve gunumuzde erkeklerin değeri hiçe sayiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ForNx kullanıcısına yanıt

bunları twittera yazsana kardeş, boş yere ban yiyecen şimdi burdan?

• mesele ban yemek değil mesele uyuyan canavara göz yummayı bırakmak hep sakin kalıp ezilen taraf olmaktan ve bunun adını işinde gücünde sessiz erkek olup başkalarının medyasının oyuncağı olmak koyuyor ve konu burada açılmış cesaret işidir paylaşılması riskli yerde paylaşmak twitter da istediğim kadar bağırayım kimin umrunda?

• Erkekler olarak eziliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 88mph -- 16 Haziran 2020; 14:2:47 >
  • Kadın polisler ne iş yapıyor çok merak ediyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 16 Haziran 2020; 14:18:6 >
  • Okumadım ama şöyle bir bilgi car:

Cezaevlerinde 250 bin 764 erkek, 10 bin 285 kadın ve 2 bin 982 çocuk bulunuyor. Erkek mahkum 25 kat fazla. Daha çok aranması doğaldır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.