Yaşanmaz bu ülkede herkes yurtdışına çıksın da bir nefes alalım yahu. Hem orda eğitim daha kallavi, hatunlar daha özgür, kıyafetler iç gıcıklayıcı ciks, gece eğlenceleri partiler, biralar vergisiz ühüü Bi çıkın da bir nefes alalım kalablık olduk sanki. |
Polislerin sadece erkeklere kimlik sorması erkeklere yönelik bir ayrımcılıktır (6. sayfa)
-
-
Feministler erkek düşmanı değil bu çok büyük yanılgı
Feministler efendi erkek düşmanı Piç ten yediği kazıgın acisini efendi erkekten çıkartır. Şuana kadar Piç adamların aldatıldığına şahit olmadım. Aldatılmayan tek bir efedini erkeği de görmedim bu onların doğasında var.
Nafakayı etik bulmuyorum ama çok kadının nafaka parasıyla tatil yaptım işime gelmiyor desem yalan olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehxpal -- 15 Haziran 2020; 21:54:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kan davasına öldürülüyoruz one ne yapacağız
Kan davasında hep erkekler öldürülür
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece en çok beğeni almış yorumları okudum da... harbiden bizim insanımız kıt beyinli. yazık, acıyorum. bunu kendine dert edinecek kadar ezik olmak ayrı bir seviye aciziyet. bu toplumdan bir halt olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
piçten yediği kazığın acısını efendi erkekten çıkartıyosa o efendi erkek cevabını ve tepkisini sert bir şekilde verecek he veremiyosa o efendi olanın ezikliğidir. sert olmak ve biraz da kaba olmak lazım kadınlara karşı. her zaman kibar olun kibar olun diye beynimize kazıtmaya çalıştılar ve hala da söylüyolar. bende hep şunu diyorum. kadın milleti bana istediği gibi davranabilirken istediğini söylerken ben onlara kibar davranacak değilim öyle bi zorunluluğum da yok. oldu o zaman kadın benim adamlığıma erkekliğime laf etsin ön yargıyla bir sürü hakaretler etsin. adam yerine koymasın hayvanmmışım gibi davransın ama ben ona kibar davraniyim. böyle bir olaya hassiktir ordan derim ben
-
Destekliyorum
88mph PM'den ulaşabilir misiniz
-
CIMER'den şikayet geri alınamıyor maalesef.
-
Nedir bu kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık adı altında erkekleri dışlamak anlamıyorum, arkasından yürürsün sapık olursun, önünden yürürsün gaspçı olursun, yanından yürürsün kapkaççı olursun, yanına oturursun metroda felan sapık olursun kosgeb kadınlara fazladan destek verir her yerde bu kadınların ön planda tutulması nedir ya? Hani eşitlik hani feminizm?
-
Merhaba
Hocam şu şekilde iptal edebilirsiniz. Tekrar kusura bakmayın, özür dilerim Özel Mesajınızı açabilir misiniz veya Bana özel Mesaj atabilir misiniz lütfen
CİMER ŞİKAYET İPTALİ NASIL YAPILIR?
CİMER bünyesinde yaptığınız başvuruyu iptal etmek için iki farklı yol bulunmaktadır. Öncelikle bunla arasında en çok başvurulan yöntem ALO 150 CİMER hattını aramanızdır. Bu numarayı arayarak başvuru numaranızı söylemeniz durumunda şikayetinizi veya başvurunuzu geri çekme şansınız bulunmaktadır.
İkinci yol olarak da yeni bir başvuru oluşturmanız gerekmektedir. Burada CİMER yapılan başvuruyu iptal etmek için, iptal etmek istediğiniz başvuruya ait tarih ve sayı bilgilerini belirterek yeni bir başvuru yapılması gerekmektedir. Bu iki yöntemle de CİMER iptal talebi oluşturmanız mümkündür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 16 Haziran 2020; 9:50:53 > -
Sen deli misin cimer falan hiç işi yoktu senle mi ilgilenecek? Ne diye alttan alıyorsun.
Hocam kendimi olayın akışına fazla kaptırmışım aldatılan eş ile çok fazla empati yapmışım sonradan okuyunca fark ettim.
-
Yeni başvuru ile iptal isteğimi belirttim.
-
Hocam gerçekten teşekkür ediyorum. Kusura bakmayın 3 aydır evden çıkmayınca konuları çok içselleştirmişim farkında değildim. Daha dikkatli olacağım
Rica etsem 10 dakikalığına özel mesaj açabilir misiniz ?
-
Özel mesajı açtım ama cevap yazamam. DH VPN kullananlara özel mesaj göndertmiyor nedense.
-
Güvenlik ile ilgili sanırım vpn aktif olduğunda özel mesaj erişim olmuyor.
Mobil'den girebilirsiniz ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.
-
Ok özel mesajını aldım. Dediğinide yapıcam.
-
Ya kaptırsan ne olur kaptırmasan ne olur? Aklına birşey gelen cimere yazıyor. Ben mesleki bir soru sordum cimere beni ilgili bakanlığa yönlendirdiler bakanlıktan cevap 2.5 ayda geldi. Adamların işi gücü bunla uğraşacak. Cimeri salla savcılığa elden dilekçe verse adam kovar boş işlerle uğraştırma diye.
Ciddi bir suç olmadıkça seninle mi uğraşacaklar? Zaten coronadan dosyalar birikmiş dağ gibi olmuş.
Birisi forumdan beni cimere şikayet edecekti o zamanlar kpss peşindeydim şikayet ediyorum dedi tamam dedim benim sabıkam yok ama sen beni yakarsan bende seni yakarım dedim. Mahkemede adın adresin okunacak dedim. Benim sicil bozulduktan sonra gerisi gelir dedim.
Aradan 3 sene geçti ses yok. Gerçi o eleman ölmüş hastalıktan.
Aynı dusuncedeyiz efendi erkeksen arkadaş olursun sadece bu doğa kanunu. Ama ülkede Meriç çok ve medya erkekleri kolelestiriyor itaat edeceksin diyor 'gizliden gizliye bu mesajları veriyor aslında. Sen erkeksin o sana herşeyi söyleyebilir karşılık vermeyeceksin düşüncesi empoze ediliyor'. Survivor da daha geçenlerde erkek bir yarışmacı kadın bir yarışmacıya bağırdı ama kasti değil erkeklere de bağırıyor sinirlendiğinde çünkü ' ama oyun dışı kaldı günlerce gündem oldu. Bu ülkede heleki medyada erkeğin gram önemi yok. Var diyen de meriçtir başka da birşey demiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kadınların hüküm oranının düşük olmasının nedeni kadınların suç işlememesi değil. İşlediği neredeyse hiçbir suçtan ceza almaması. Ben yüzlerce haber okudum. Kadın kocasını doğruyor, parçalarını çuvalla bahçeye atıyor hiçbir ceza verilmedi kadına biliyor musun. İnanılır gibi değil. Taciz tecavüz iftirası atan hiçbir kadın akp döneminde hapis cezası almadı. Bütün vakalarda serbest bırakıldı. Sen The Red Pill belgeselini bir izle. Bu, dünya genelinde olan bir sorun. Mesela Türkiye'de kaç tane kadın, özellikle kadın öğretmenler 18 yaş altı erkek çocukla basıldı. Aç oku bakalım kaç tanesi ceza aldı. Tam tersi olsa erkeğe en az 10 yıl hapis verirlerdi.
Yani senin paylaştığın istatistiksel durum da erkeklere yönelik bir ayrımcılığın sonucu. Kadınlar melek değiller. İstanbul Üniversitesinde Seda Yelkenci adlı feminist bir kız, masum bir erkeğe tecavüz iftirası attı. Sonra iftira olduğu ortaya çıktı. Kıza hiçbir ceza verilmedi. Muhammet Reşit e tecavüz iftirası atan kıza hiçbir ceza verilmedi.
Yüksel Kurta onlarca kadın komplo kurup taciz iftirası attılar. Adam intihar etti ve öldü. Ana akım medya bunu paylaşmadı bile. Ayrıca ona bu iftirayı atan kadınlara da hiç bir ceza verilmedi yine. Kadınlara işledikleri suçlardan dolayı ceza veriliyor olsaydı o paylaştığın oranlar yüzde 50 yüzde 50 olurdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X