Şimdi Ara

Polislik için mülakatım var [mülakattan çıktım, torpil var gelin] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Biplemez

Yüzü geçkin kapalı soru var ve şansa bi tane soru çekilip numarasını söylüyoruz sonra soruyu okuyup cevap veriyoruz fakat birine cevap vermeden baska biri baska soru soruyor

Hocam doğru mu anladım anlatayım. Birçok kağıt var orada. Her kağıtta bir soru var. Biz bir kağıt seçiyoruz ve kağıtta yazan soruyu okuyup cevabını veriyoruz. Peki sadece 1 tane mi seçiyoruz yoksa birden fazla mı? Bir de birine cevap vermeden başka biri başka soru soruyor demişsiniz bu nasıl oluyor? Seçmediğimiz soruları mı soruyorlar? Tamamen seçimlerimiz dışında olan sorular da geliyor mu? İyice bir aydınlatır mısınız hocam? Polislik de hedeflerimden de o yüzden merak ediyorum.
  • evet sadece 1 soru cekiyoruz. kendimizden eminligi kontrol ediyolar aslında dogru cevap pek önemli degil. cevap verdikten sonra baska konu ile ilgili herhangi bi soru soruyolar sans eseri. sonra baska bi soru. tabi bu komisyona bagli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polislik hakkında bilgi almak için PM atabilirsiniz
  • Merakla bekliyoruz editi hakkında hayırlısı olur inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: odalov_vagif

uğurlar diləyirəm

Aha Azeri geldi. Blok.
  • Hocam dise ne kadar onem.veriyolar bakarmisin? benim ondeki iki disim biraz onde de

• Ben de girmiştim o mülakata . parkur mülakatında heyecan yapma . ust uste takla attiktan sonra bekle bi tane odunun ustunde ilerliyorsun onun için bekle çünkü basin donuyor, direk cikarsan dusersin ve basa donersin suren biterse de elenirsin . onun disinda da en son heyetin onune cikiyorsun avukat, hukukcu, emniyetciler filan var yuksek rutbeliler ama heyecan yapmayip onda da efendice durursan elenmeden gecersin . efendilik cok onemli mulakatta . ne derse kopruyu gecene kadar tamam efendim de elemezler .

• airnavy kullanıcısına yanıt
    hocam o eski parkur ama tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

quote:

uğurlar diləyirəm

Aha Azeri geldi. Blok.

Azeri deyil. Azərbaycan Türkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Ben de girmiştim o mülakata . parkur mülakatında heyecan yapma . ust uste takla attiktan sonra bekle bi tane odunun ustunde ilerliyorsun onun için bekle çünkü basin donuyor, direk cikarsan dusersin ve basa donersin suren biterse de elenirsin . onun disinda da en son heyetin onune cikiyorsun avukat, hukukcu, emniyetciler filan var yuksek rutbeliler ama heyecan yapmayip onda da efendice durursan elenmeden gecersin . efendilik cok onemli mulakatta . ne derse kopruyu gecene kadar tamam efendim de elemezler .

Geçen sene dediğin hatayı yapıp elenmiştim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Ben de girmiştim o mülakata . parkur mülakatında heyecan yapma . ust uste takla attiktan sonra bekle bi tane odunun ustunde ilerliyorsun onun için bekle çünkü basin donuyor, direk cikarsan dusersin ve basa donersin suren biterse de elenirsin . onun disinda da en son heyetin onune cikiyorsun avukat, hukukcu, emniyetciler filan var yuksek rutbeliler ama heyecan yapmayip onda da efendice durursan elenmeden gecersin . efendilik cok onemli mulakatta . ne derse kopruyu gecene kadar tamam efendim de elemezler .

Geçen sene dediğin hatayı yapıp elenmiştim .

Hayırlısı olsun hocam . zaten orada elenmesen bile çok çalışkan biri değilsen ösym'nin pmyo için hazırladığı test sınavında elenirdin . sorular hem zor hem de alınacak polis sayısı bi hayli az. benim dönemimde 2000 erkek alınacaktı fakat o sıralamaya giremedim . sınava giren sayısı da çok fazla o yüzden zorlaştırdılar biraz .

edit : o hataya çoğu kişi düşüyor o yüzden forumun pmyo için açtığı konuda ısrarla o kısım için uyarıyorlardı oradan dikkate alıp geçmiştim o mülakatları + benden önce o mülakata giren arkadaşlarım vardı onlardan da tüyo alıyordum . bu gibi durumlarda çok araştırmak, sormak gerek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 15 Haziran 2016; 15:50:20 >

• quote:

quote:

quote:

uğurlar diləyirəm

Aha Azeri geldi. Blok.

Ben Türk olarak görmüyorum sizi kusura bakma. Bu ülkeye gelip sonra burada da biz kardeşiz ayağına yatma lütfen.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

uğurlar diləyirəm

Aha Azeri geldi. Blok.

Ben Türk olarak görmüyorum sizi kusura bakma. Bu ülkeye gelip sonra burada da biz kardeşiz ayağına yatma lütfen.

Mən Türkiyədə deyiləm. Bakıdəyim. sən niyə beləsən

• İleride bir gün polis olursan unutma: Sen halkı koruyosun, iktidarı değil
  • odalov_vagif kullanıcısına yanıt
    Takma kafana, azerbaycan türküsün sen

• Ailen ne tepki veriyor bu duruma ? Mülakatlar epey kolay geçer aslında kart çekip soru sorarlar akabinde renk körlüğü vs ile alakalı test üzerine de mekik, şınav yaptırıyorlardı eskiden şimdi durum nedir bilmiyorum.

Bunlardan bağımsız önerim polis olma. Maaşı cazip gelebilir fakat her şey para değil şu hayatta. Birilerinin hırsı uğruna can verdiğinde 5 dk havuz medyasına konu olursun sonra gömer geçerler üzerine halay çekerler kusura bakma durum bu. Eğitimini tamamlaman ve 4 yıl sonra yine aynı düşüncede isen kpssyle polisliğe başvurman benim önerim ama sen bilirsin.
  • Mülakatı geçemezsen "LANET OLASI AYNASIZLAR!" diye bağırıp koşarak uzaklaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDenier -- 15 Haziran 2016; 17:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Karadenizli

Takma kafana, azerbaycan türküsün sen

çox təşəkkür edirəm

• Benimde 24'ünde Dua edin lan bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Dostum orada nelerle karşılaşıyorsun ne oluyor merak ediyorum. Mülakattan sonra bilgilendirirsen sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Üzülerek söylüyorum ki torpilin yoksa girme ihtimaliniz %20-25 bile değildir belki. Hakkınızda hayırlı olsun inş.

quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Polislik hakkında bilgi almak için PM atabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Karadenizli

Merakla bekliyoruz editi hakkında hayırlısı olur inşallah

edit eklendi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.