Şimdi Ara

Polislik için mülakatım var [mülakattan çıktım, torpil var gelin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yarın öğlen 1 de ankarada polislik için mülakatım var var mı öneriler ?

edt: sabah 10 gibi redbull iyi gelir mi?

15.06.2016 edit: Arkadaşlar kısa ve net bi şekilde anlatcam bugunu. içeri alındık dosya kontolu oldu 15 er gruplar halinde ön sağlığa alındı. kimseyi elemediler ve 15li halde spora aldılar. ben 43 sn ile 100 tam puan yaptım ve bi polise rica edip abimi aradım haber veriyim diye abimde amcam icerideki komisyon müdürünü aramıs bilgilerini vermis dedi. ben istemiyodum normalde ama yapcak bisey yoktu. İçeri girdim onumde arkası kapalı kagıtlar sagdada daha once cekılmısler vardı. orda bana dogru donuk en ustte acık bi kagıt vardı benden onceki buraya bıraktı heralde diyerek bakmadım bile torpil gelmedi aklıma. bi soru cektım anlamadım 3 defa okudum ıcımden. Komisyon müdürü dedi ki; dogudaki sokaga cıkma yasagı insanların özgürlügünü kısıtlar mı dedi. bende kesinlikle dedim o an müdür evet dedi ben hayır dedim. neden hayır dedi bende sonucta onların canı icin yapılan bi yasak dedim. sen dısarı cıkamıyosun bu senın ozgurlugunu kısıtlar mı dedi evet dedim. polis olmak istiyomusun dedi. evet efendim dedim. tamam lan ozaman hadi cık dısarı dedi gülerek. sizce napmıstır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biplemez -- 15 Haziran 2016; 20:29:42 >

• Dostum orada nelerle karşılaşıyorsun ne oluyor merak ediyorum. Mülakattan sonra bilgilendirirsen sevinirim.
  • Hedefi vur.
    Seri ol.
    Hızlı koş.
    Cesur ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki hocam editlerim
  • Akademide mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

Akademide mi
    neden pmyo? pomem varken veya askeri okullar
  • Hocam benim arkadaş girmişti sorunu kendin seçiyorsun önemli olan makul cevaplar vermek aşırı idealist hayalperest vs cevaplar kurulda pek kabül görmüyormuş arkadaşıma basit bir soru gelmiş ;

Çalıştığın bir işin mevcut mu , polisliği neden istiyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uğurlar diləyirəm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    askeriyeyi hic düsünmedim polislik her zaman daha cazip geldi. pomem olmama sebebi ise 4 yil üniversite okumayi bos yere görüyorum. pomem pmyo mezunlari esit oluyo. hedefim 2 yil pmyodan sonra aciktan okuyup kpss ile komiserlik

• Benimde 23ünde var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • odalov_vagif kullanıcısına yanıt
    tesekkürler

• Hiç kasma. Dayın var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Hiç kasma. Dayın var mı?

dayıya gerek var mı ? her gün polisimiz ölüyor onlardan birinin yerine geçer yarın, ah be bunları söyleyecek duruma geldik ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO6

quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Hiç kasma. Dayın var mı?

dayıya gerek var mı ? her gün polisimiz ölüyor onlardan birinin yerine geçer yarın, ah be bunları söyleyecek duruma geldik ya

Alıntıları Göster
    Hannibal Lecter ile selfie çek ve onlara kimin patron olduğunu göster.
  • Selamun aleykum

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Hocam benim arkadaş girmişti sorunu kendin seçiyorsun önemli olan makul cevaplar vermek aşırı idealist hayalperest vs cevaplar kurulda pek kabül görmüyormuş arkadaşıma basit bir soru gelmiş ;

Çalıştığın bir işin mevcut mu , polisliği neden istiyorsun?

Sorunu kendin seçiyorsun diyorsunuz. Yani şunu mu diyorsunuz orada birçok soru var ve istediğinizi seçip cevaplandırıyorsunuz. Doğru mu anladım? Bu yazdığınız iki soru herkese mi soruluyor yoksa arkadaşınız mı seçti? Seçmediğimiz soru soruluyor mu? Sadece seçtiğimiz sorular mı soruluyor? Seçimden bağımsız olarak herkese sorulan sorular yok mu? Peki başka neler yaşanıyor orda hocam?
  • Yüzü geçkin kapalı soru var ve şansa bi tane soru çekilip numarasını söylüyoruz sonra soruyu okuyup cevap veriyoruz fakat birine cevap vermeden baska biri baska soru soruyor

• Üzülerek söylüyorum ki torpilin yoksa girme ihtimaliniz %20-25 bile değildir belki. Hakkınızda hayırlı olsun inş.

• Biplemez kullanıcısına yanıt
    Aynen bunun gibi anlatmıştı bu sorunun cevabına göre 1-2 soru daha soruyorlarmış alaka durumu olmayabilir genede...

• domatesadam kullanıcısına yanıt
    ygs puanıma güveniyorum acikcasi 314. spordan 100 aldigim zaman isim basit gibi aslinda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.