Şimdi Ara

POLO 1.0 ALINIRMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüklü ve Yokuş kullanımın %50'nin altında ise alınır.Üstünde ise ALINMAZ.O Motor Yük altında Uzun otoban tırmanışlarında hem kafayı yedirtir hemde yakıtı içer.
  • 38 e ıkıncı el ve yerıne 2015 0 km ı20 var bu cıvarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Polodaki 1.0 motor atmosferik oldugundan cok iyi gitmez. Trafigi az ve nispaten duz bir yerde yasiyorsan fazla sikinti olmaz, hemde az yakar. Ama yokuslarda ve hizlanmalarda mutlaka hantalligi hissedersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarı ile aile kullanımı için olacak dolayısı 1.0 araba uzun yollarda 3-4 kişi + bagaj kesinlikle çekmez. Evin ikinci arabası olacak ve şehir içinde kullanılacak olsa idi tavsiye edilirdi ama bu şekilde alınmaz.

b segmenti diğer modellerin 1.2 motorlarına bakmanızı öneririm. Örneğin Ford Fiesta 1.25
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Ben ve arkadaşım gitcez yollar düz ve boş olcak zaten radarlarıda bol biyer o yüzden performans pek aramıyorum yakıt ekonomisi istiyorum almalımıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Ben ve arkadaşım gitcez yollar düz ve boş olcak zaten radarlarıda bol biyer o yüzden performans pek aramıyorum yakıt ekonomisi istiyorum almalımıyım

Acemisiniz, 2 kişi kullanacaksınız. Muhtemelen işe, okula gitmek için, az yakan, yeni ve ucuz bir araba arıyorsunuz. Yol güzergahınızda 1.0 polu'nun sizi üzeceğini düşünmüyorum.

Mevcut paranız ile yeni dizel yok zaten.

Ben o bütçe ile corsa 1.3cdti aldım. Ama aracım 2012 36binde idi.

Polonun yakıtı normal, konforlu bir araç, baz donanım olması sebebiyle çok eksiği var ama günlük 40 km için yeterli.

Bence alın, biraz pişince ileride satar, gönlünüzce bir araç alırsınız. 2. el temiz araç bulmak çok zor.

Ha biraz daha koyarım derseniz 41-44 bin aralığında tüm b sınıfı araçların başlangıç modelleri size uyar.

Ya da A sınıfı 0 araç bakın.

• biuu kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim peki 3-4 sene sonrada fiyasa yapacak bi arabamı malum 1.0 zor satarsın diyolar

• ilk araç + acemilik için 0 araç biraz riskli sonuçta ufak tefek kullanım hatalarından kaporta işlemi görme ihtimali olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Sağolasın kardeşim peki 3-4 sene sonrada fiyasa yapacak bi arabamı malum 1.0 zor satarsın diyolar

Satılmayan araç yoktur hocam. Eninde sonunda satılır. İcabında 0 aldığın yere verir, takas yaparsın.

Bu şirket aracı diyebileceğimiz bir araç. 3 sene sonra fiyatlar nereye gider bilemem ama şirket aracı olmadığını ispat ederseniz, daha rahat satarsınız illaki.

Zaten araç 1.0 motor olduğu için 1 senede 7bin tl gibi zarar ettirmiş. Bu aracı 0 almanızı tavsiye etmezdim ama 7bin tl ucuz olduğu için alın dedim zaten.

Ki aracı 0 alan kişi de zarar etmeyecek, geçen yıl fiyatı ile 3 aşağı 5 yukarı size satacağı fiyattan almıştır.

Siz bütçe ve kriterleri yazmadan direk 1.0 gider mi diyede konu açınca size pek yardımcı olacak mesajlar gelmemiş.

Bence ilk mesajlarınızı güncelleyin. (Günde 40 km yapıyorum bütçem şu şeklinde.) Belki daha içinize sinecek modeller öneren çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

bu saatten sonra hala VW alan olursa şaşırırım , hile ile yükselen bir firma, distribütörü tam sansar.

Vw aracım hiç olmadı, bahsedilen olay tdi (dizel aracında ) yani o da passat ve jetta araçlarında olduğu söyleniyor. Ne yani 1,0 benzinlide de mi aynı olay var diyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.