Şimdi Ara

Polo 1.2 DSG mi, Golf Manuel mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dsglerde ariza orani yuzde 3 falan degil kardes saglam gazozlamislar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı çoğunlukla siz kullanacaksanız Polo olabilir ama. Golf ile Polo arasında konfor, genişlik ve güvenlik arasında uçurum var. Polo daki o saymış olduğunuz fazla özelliklerin hiçbirini kullanmayacaksınız. Otomatik kararan dikiz aynası ve cc lazım araçlara. Ama geri kalan çok da önemli değil. Örn: far ve yağmur sensörü :)

Yerinizde olsam Golf alırdım. Comfortline paketli.
  • DSG birgün mutlaka patlayacaktır ama İstanbul şehiriçinde manuel kullanılmaz artık. Şehirdışı uzun km gidecekseniz Golf öncelikli. Donanıma takılmayın hiç.
    Ayrıca B sınıfı fiyatı için tercih ediliyor daha çok. Çok donanımla doldurmak geri alamayacağınız para akıtmak demek.
  • Golf derim
  • Kesinlikle 1.2 golf comforline surus konfor paketiyle 62000 alabilirsiniz...diger 2 sini hic düsünmeyin bence.

• Sıfır araçlarda dsg endişesi neden taşınıyo? Garantili dğl mi bunlar? Hatta garanti uzatılır uzun süre binilir ben mi bişeyleri yanlış biliyorum acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • El arabası almışsın hayırlı olsun. Bi de dsgli. Biraz binince konularını görürüz seninde. %3 kim dediyse iyi yalan söylemiş.
    Hayır arkadaş araca binmiyor musunuz bayide. Test sürüşünü boşver içine binen adam bile anlar. Golfün yanında polonun işe yaramaz olduğunu. İstediğin kadar doldur aracı. 2 3 Oyuncakla aracın golften iyi olamayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

El arabası almışsın hayırlı olsun. Bi de dsgli. Biraz binince konularını görürüz seninde. %3 kim dediyse iyi yalan söylemiş.
    Hayır arkadaş araca binmiyor musunuz bayide. Test sürüşünü boşver içine binen adam bile anlar. Golfün yanında polonun işe yaramaz olduğunu. İstediğin kadar doldur aracı. 2 3 Oyuncakla aracın golften iyi olamayacak.

+1
  • Ewet arkadaşlar hepinize tşk ederim.Beni bir hatadan döndürdünüz.Polo siparişimi iptal edip
    1.2 tsi golf comfort manuel
    sürüş konfor
    ısık görüş
    keyless
    17"dijon jant
    usb blouetooth aux in
    pasifik mavi içi bej
    şeklinde değiştirdim.
    Buu denli kararsız kalmamın tek sebebi poloda dsg olup golfte olmamasıydı(65 bın tlyi aşmamak üzere).Onuda daha gencız bıraz daha basar çekeriz artık
  • Woltagess kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam çok doğru karar hazırda buna yakın araç yokmuymuş golflerde genelde oluyor.
  • Maalesef hazırda böle bir araç yok bide bnm için özel üretilmesi hoşuma gidiyo.banttaki adımlarını gemiye binişini yol boyu seyahatini takip edebiliyorsun.Keyifli bekleyiş😂 bide keylesslimarac pek gelmio özel istemek gerekiyo

• Comfortline manual golf .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 6 Kasım 2015; 22:15:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.