Şimdi Ara

Polo 1.2 DSG mi, Golf Manuel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Polo 1.2 TSI DSG Full paket (+Sunroof, +kış paketi, + ACC) mi yoksa Golf Comfortline Manuel veya midline DSG mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfullahk -- 5 Kasım 2015; 23:14:24 >

• Comfortline golf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo ile Golf'ü karşılaştırmak bile hata. Eğer gerçekten ikisi arasında kaldıysanız Golf Comfortline almak daha mantıklı
  • Muhteşem zor bir soru :D fiyatları aynı zaten araçların.Güvenlik ve kalite için golf, şehir içi rahat kullanım için acc polo.
  • Golf manuel Çek 3 ten 2 ye uza gitsin :)

• arkadas daha cok dsg ile manuel arasında kalmış gibi geldi bana.sanırım sana bır puan tablosu lazım
    (bence)
    dsg 80/100 puan
    manuel 50/100 puan
    B segmenti 60/100
    C segmenti 75/100

bu puan tablosuna göre 140 puan polo,125 puan golf diyerek polo alırdım.
  • manuel golf dsg piyangosuna bulasmadan kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.2 tsi mi tdi mi diyenlere..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dsgnin kuru tip şanzımanlarında sorun %3 civarında diye biliyorum.Piyasadaki en makul şanzıman bence
  • Kardeşim Kesinlikle Golf Confortline

• arkadaslar polonun kaporasını verdım arac ıspanyada bantta bnm ıcın uretıme basladılar.Yinede 1000 tl kaporayı yakıp golfe mı gec dıyosun
  • Golf Comfort +1

• Yarın gidip poloyu iptal et golf alıcam dıcem bakalım sövme kapasitesi ne kadar arkadaşın :D
  • Olusturdugunuz polo 65 bin civarindadir.Genislik on planda degilse polo alin derim.Alacaginiz golf cok bos olacak cunku.Son olarak poloya u-led farlarida eklettirin
  • İkisinin de manuelini sorsanız belki düşünürdüm de, bu şekilde kesinlikle golf derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef lounge donanımına u led eklenmıyo en dolusu bu sekılde
  • en fulü
     Polo 1.2 DSG mi, Golf Manuel mi ? Polo 1.2 DSG mi, Golf Manuel mi ?

• Hocam golf comfortline 1.2 ise kesinlikle sürüş konfor ve ışık görüş ekletip al zaten sizin poloyla aynı paraya gelir golfte şu sıralar %5 %6 indirim bulabilirsiniz şuan maddi durumunuz el veriyorsa bayiilerden hazır araç soruşturun bulabilirsiniz. Ama kesinlikle sürüş konforsuz golf comfortline almayın.
  • manuel al kafan rahat etsin, dsg bozuldu mu kol gibi fatura çıkarır, + manuel araçta bakımlar daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woltagess

en fulü
     Polo 1.2 DSG mi, Golf Manuel mi ? Polo 1.2 DSG mi, Golf Manuel mi ?

Araç net fiyatı 35 araç net satış fiyatı 70.

1 araba devlete bir araba kendine b segmenti için tabi üstleri söylemiyorum onlarda 2 devlete 1 sana oluyor.Hey gidiiiiiiii...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En kotu baklava yerine en iyi tulumbayi yiyin hocam yani polo alin bence sunroof filan hos olur

Ya da bosverin filan tulumbayi en iyisi golf alin b ve c segmenti arasinda kalite farki var sonucta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.