Şimdi Ara

Polo 1.4 85 ps tiptr. dsg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Polo Buemotion 1.2 tdı 75ps daha mantıklı..41.300tl

fakat bu para bu sınıfa verilir mi düşünmek lazım..yazık günah..

Golf 1.4 TSI 122 PS Comfortline 43.700

auris 1.6 elegant 45.900,comfort extra 41.900,comfort extra+A/T 44.100

o kadar parayı c sınıfına yatırmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan34

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Polo ve İbiza'larda kullanılan Dsg'ler problemli.Tavsiyem Jazz alın.Jazz almayacaksanız bu sınıfta tam otomatik şanzımana sahip Aveo,Corsa gibi araçları tercih edin.

aveo donanım olarak iyide kaporta kağıt gibi geliyo ve çok yakıyo ve 2.el çok zayıf,corsa'da açıkçası ufak geldi içi,sığamadım

Aveo Euroncap'ten 5 yıldız almış sınıfının en güvenli araçlarından biridir.Tam otomatik olduğu için fazla yakar ama herhangi bir şanzıman arızasında yarı otomatik araçlardan daha az masraf çıkartacağı kesin.Corsa küçük geldiyse bir üst sınıf araçlara bakmanızı tavsiye ederim.Sonuçta alacağınız araç B segmenti bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

illa polo alınacaksa

Polo Buemotion 1.2 tdı 75ps daha mantıklı..41.300tl

fakat bu para bu sınıfa verilir mi düşünmek lazım..yazık günah..

Golf 1.4 TSI 122 PS Comfortline 43.700

auris 1.6 elegant 45.900,comfort extra 41.900,comfort extra+A/T 44.100

o kadar parayı c sınıfına yatırmayın..

Mantıklı bakılırsa doğru söylüyosun bu paralar çok aslında....40 binlere çıkmayalım 35 üst limit olsa hangi seçenekler olur...
  • Aslında hiç uğraşmayıp clio 3 hb 1.2 alıcan..26.900 liste fiyatı
  • Ne bileyim ben Jazz'dan yanayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Ne bileyim ben Jazz'dan yanayım.

İyi diyosunda jazz fiyatına çıkılınca da başka alternatiflerde devreye giriyor....jazz iyi araba lafım yok ama dediğim gibi o paraya seçenek artıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Ne bileyim ben Jazz'dan yanayım.

İyi diyosunda jazz fiyatına çıkılınca da başka alternatiflerde devreye giriyor....jazz iyi araba lafım yok ama dediğim gibi o paraya seçenek artıyor.

O zaman ortaya çıkan seçeneklerden en beğendinizi alın. Polo yerine Golf'te alabilirsiniz.
  • tamam jazz biraz pahalı ama polo o fiyatı hiç mi hiç haketmiyor. Jazz'ın güvenlik donanımı tam en azından, motoru iyi, konfor donanımları iyi. jazz fun cvt 39binse comfort polo dsg nin ederi 31bin falandır.
  • quote:

35-40 arası.ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur tabi ki :)

40 bine golf alınır polo değil.
    Bir de lpg attırılır tadından yenmez.
  • Gözlerim yaşardı. Demekki yalnız değilmişim. Ben de otomatik küük hacimli olarak jazz, swift, yeni aveo, colt öneriyorum. Clio 4 beklenebbilir ama otomatiği (EDC) çıkmayabilir veya geç gelebilir.
  • Alternatif olarak yeni kasa c3 e de bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfgti06 -- 31 Ağustos 2012; 10:27:26 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfgti06 -- 31 Ağustos 2012; 10:27:06 >
  • İbiza 1.2 TSİ+dsg iyi bir tercih olabilir...Dış tasarım güzelde iç tasarım idare eder...Hem performaslı hemde fabrika verilerine bakınca rakiplerine göre daha az yakıyor... 0-100: 9.7 saniye Şehiriçi tüketim:7lt ŞehirDışı:4.4lt
  • Bu arada jazz'ların cam tavanı ne kadar sağlam acaba..Tavana saksı düşse falan..Aklıma geldi
  • quote:

jazz'ı bende düşündüm ama arabanın dışarıdan önü arkası yok gibi,colt baktım o da aynı geliyo bana.otomatik olarak ortalama bu fiyatlara fazla seçenek yok gibi.corsa'ların da içine bindim bana ufak geldi.

jazz ve coltun ön kısmının küçük olmasına olanak sağlayan şey cvt şanzımandır bir avantajdır bence bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

İbiza 1.2 TSİ+dsg iyi bir tercih olabilir...Dış tasarım güzelde iç tasarım idare eder...Hem performaslı hemde fabrika verilerine bakınca rakiplerine göre daha az yakıyor... 0-100: 9.7 saniye Şehiriçi tüketim:7lt ŞehirDışı:4.4lt

dsg'yi de kimse beğenmiyo,dendiği kadar problemlimi kullananlar yazsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

jazz'ı bende düşündüm ama arabanın dışarıdan önü arkası yok gibi,colt baktım o da aynı geliyo bana.otomatik olarak ortalama bu fiyatlara fazla seçenek yok gibi.corsa'ların da içine bindim bana ufak geldi.

jazz ve coltun ön kısmının küçük olmasına olanak sağlayan şey cvt şanzımandır bir avantajdır bence bu.

Allah korusun önden kaza olsa öndeki arabaya yapışırsın gibi geliyo
  • Valla 2004 polo vardı eskiden. 4-5 sene kullandım. Yine 2011 modeli idi sanırım, 1.2 motor kullandım. Genişliği dışında kayda değer bir şeyi yok. Hb araç takıntınız yok ise c sınıfı alın derim. Ben polo'dan sonra c sınıfı araç aldığımda daha önce neredeymişiz dedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.