Şimdi Ara

Polo 1.4 85 ps tiptr. dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısmetse Polo 1.4 85 ps tiptr. dsg almaya karar verdik.Araçla ilgili yorumlarınız nedir.(Bu arada araç bayilerde şu an yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersan34 -- 30 Ağustos 2012; 12:26:37 >

• Donanımı zayıf, motoru eski çok yakan, dsg şanzumanlı bir polo fiyatını kesinlikle haketmiyor. Tavsiye etmem, çok daha iyi seçenekler var.
  • jazz'ı bende düşündüm ama arabanın dışarıdan önü arkası yok gibi,colt baktım o da aynı geliyo bana.otomatik olarak ortalama bu fiyatlara fazla seçenek yok gibi.corsa'ların da içine bindim bana ufak geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan34

jazz'ı bende düşündüm ama arabanın dışarıdan önü arkası yok gibi,colt baktım o da aynı geliyo bana.otomatik olarak ortalama bu fiyatlara fazla seçenek yok gibi.corsa'ların da içine bindim bana ufak geldi.

bütçe?
  • Araç fiyat performans güvenlik donanım olarak öne çıkan araçlar sizce hangisi..ayrıca otomatik olması lazım.
  • 35-40 arası.ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur tabi ki :)
  • İbiza TSİ 1.2 dusunebilirsiniz. Performansi 1.4 den daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda jazz bu sınıfta en iyilerden birisidir. Test etmeden tipine göre yaklaşmayın bence. Toyota yarisin de benzinlileri uygun ve pazarlıkla 2-3 bin daha düşüyorlar. Suzuki swift donanım, motor ve fiyat olarak çok iyidir, kalite olarak da iyidir. Esp, 6 hava yastığı vs standart donanımda. Poloda bunların hiçbirisi yok, motor olarak daha kötü ama yine de daha pahalı. Onun dışında 40bin'e toyota auris 1.6 comfort extra otomatik alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

Honda jazz bu sınıfta en iyilerden birisidir. Test etmeden tipine göre yaklaşmayın bence. Toyota yarisin de benzinlileri uygun ve pazarlıkla 2-3 bin daha düşüyorlar. Suzuki swift donanım, motor ve fiyat olarak çok iyidir, kalite olarak da iyidir. Esp, 6 hava yastığı vs standart donanımda. Poloda bunların hiçbirisi yok, motor olarak daha kötü ama yine de daha pahalı. Onun dışında 40bin'e toyota auris 1.6 comfort extra otomatik alabilirsiniz.

Aurisin otomatiği 40 bin olduğunu bilmiyodum.Aurislerde hoşuma gidiyor ancak 1.6 yakıt tüketimi ve vergi vs.düşündürüyor.suzuki donanım olarak iyide 2.eli zayıf diye düşünüyorum.
  • Polo'lar bu kadar kötümü ya gerçekten
  • Auris 1.6 Comfort Extra Kampanyalı fiyatı 41,900
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uurum

Honda jazz bu sınıfta en iyilerden birisidir. Test etmeden tipine göre yaklaşmayın bence. Toyota yarisin de benzinlileri uygun ve pazarlıkla 2-3 bin daha düşüyorlar. Suzuki swift donanım, motor ve fiyat olarak çok iyidir, kalite olarak da iyidir. Esp, 6 hava yastığı vs standart donanımda. Poloda bunların hiçbirisi yok, motor olarak daha kötü ama yine de daha pahalı. Onun dışında 40bin'e toyota auris 1.6 comfort extra otomatik alabilirsiniz.

Aurisin otomatiği 40 bin olduğunu bilmiyodum.Aurislerde hoşuma gidiyor ancak 1.6 yakıt tüketimi ve vergi vs.düşündürüyor.suzuki donanım olarak iyide 2.eli zayıf diye düşünüyorum.

Aurislerde bayiiler iyi indirim yapıyor. 1.33ler 35bin civarına, 1.6 lar da 38-39binlere alınabiliyor. Birkaç bayii ile görüşüp sıkı pazarlık yapın derim.
    Suzukiyi de pazarlıkla 35bin civarına alabilirsiniz. 1-2 yaşındakiler de 31 binlerden gidiyor. İkinci çok kötü değil. Ayrıca yakıt tüketimi ve vergi avantajı var. Polodan en az 1,5litre az yakar. 50bin km de 3-4bin tl daha az benzin parası, 3 yılda da yaklaşık 900tl daha az vergi ödemiş olacaksınız. Polodan her türlü mantıklı. Bir kere esp si hava yastıkları yeter polodan mantıklı olması için.

• polo güzel araç ama donanimi kırpa kırpa neredeyse lastikler standart diyecekler 1.4 motor ancak lpg için alınır ,dsg iyidir ama garantisiz bomba gibidir..Jazz iyi arabadır ama oda ucuz sayılmaz donanimi falan iyi de olsa tipine bir türlü ısınamadım sırf bunun için bile 1.4 dsg polo alınabilir diyorum...
  • Polo ve İbiza'larda kullanılan Dsg'ler problemli.Tavsiyem Jazz alın.Jazz almayacaksanız bu sınıfta tam otomatik şanzımana sahip Aveo,Corsa gibi araçları tercih edin.
  • 35 - 40 bin bütçe diyorsun senin yerinde olsam 45 bin tl ye zorla bütçeni git Caddy Trendline al manuel daha bol donanımlı daha güvenli bir araç poloya göre ayrıca çokda geniş araç kullanıyorum benimki Dsg trendline tavsiye ederim ...
  • KULLANANLARA SORMAK LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

35 - 40 bin bütçe diyorsun senin yerinde olsam 45 bin tl ye zorla bütçeni git Caddy Trendline al manuel daha bol donanımlı daha güvenli bir araç poloya göre ayrıca çokda geniş araç kullanıyorum benimki Dsg trendline tavsiye ederim ...

45 bin lira verdikten sonra başka bir araç bakarım,caddy hiç düşünmüyorum,yine de sağol önerin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Polo ve İbiza'larda kullanılan Dsg'ler problemli.Tavsiyem Jazz alın.Jazz almayacaksanız bu sınıfta tam otomatik şanzımana sahip Aveo,Corsa gibi araçları tercih edin.

aveo donanım olarak iyide kaporta kağıt gibi geliyo ve çok yakıyo ve 2.el çok zayıf,corsa'da açıkçası ufak geldi içi,sığamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

35 - 40 bin bütçe diyorsun senin yerinde olsam 45 bin tl ye zorla bütçeni git Caddy Trendline al manuel daha bol donanımlı daha güvenli bir araç poloya göre ayrıca çokda geniş araç kullanıyorum benimki Dsg trendline tavsiye ederim ...

45 bin lira verdikten sonra başka bir araç bakarım,caddy hiç düşünmüyorum,yine de sağol önerin için.

Sen bilirsin , Ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

polo güzel araç ama donanimi kırpa kırpa neredeyse lastikler standart diyecekler 1.4 motor ancak lpg için alınır ,dsg iyidir ama garantisiz bomba gibidir..Jazz iyi arabadır ama oda ucuz sayılmaz donanimi falan iyi de olsa tipine bir türlü ısınamadım sırf bunun için bile 1.4 dsg polo alınabilir diyorum...

seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.