Şimdi Ara

Polo 1.4 aracımdaki yan ayna kısmındaki ayna düsmüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracım vw polo 1.4 tdı 2008 model aynam kayıp düstü galiba sabah uyandıgımda yoktu.Kendim o ölcüde ayna kestirip taktım silinkonla yapıstırdım fakat net gostermiyor aracların aynaları galiba farklı oluyor nereden temin edebilirim aracamın modeline gore aynayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dusmemis calmislar hocam gecmis olsun. ozellikle polo ve c3 lerde cok cok fazla yasaniyor bu olay.

Cikmacilardan bulursunu ya da ozel servislere bi danisin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Dusmemis calmislar hocam gecmis olsun. ozellikle polo ve c3 lerde cok cok fazla yasaniyor bu olay.

Tesekkur ederim hocam ama aynayı kim ne yapar yahu :)) hadi komple yan aynayı calsa tamam dicemde sadece ayna gitmis gittim camcıda ayna kestirdim o olcude ayna taktırdım ise yaramadı haliyle olcak is degil vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

Dusmemis calmislar hocam gecmis olsun. ozellikle polo ve c3 lerde cok cok fazla yasaniyor bu olay.

Tesekkur ederim hocam ama aynayı kim ne yapar yahu :)) hadi komple yan aynayı calsa tamam dicemde sadece ayna gitmis gittim camcıda ayna kestirdim o olcude ayna taktırdım ise yaramadı haliyle olcak is degil vallahi

Hocam tek size olmuyor merak etmeyin.Luks araclarin bile ayna camini caliyorlar.

Sebep cok basit.Ya sizden calip satiyorlar ya da kendi aynasini kiranlar sizden calip kendi aracina takiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

Hocam tek size olmuyor merak etmeyin.Luks araclarin bile ayna camini caliyorlar.

Sebep cok basit.Ya sizden calip satiyorlar ya da kendi aynasini kiranlar sizden calip kendi aracina takiyorlar.

Anladım hocam cevabınız icin tesekkur ederim

• Hocam yan aynalar daha fazla alanı göstermek için, kör noktayı azaltmak için dış bükey üretilirler. Ondan dolayı camcıdan kestirdiğiniz ayna fonksiyonunu tam olarak yerine getiremez.

Parçacılarda veya internetteki parçacılarda bulursunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atb0788 -- 21 Aralık 2016; 20:33:51 >
  • hocam sadece ayna ( yani cam ) olarak satılıyor. parçacılara ya da camcılara sorun. 40-50 lira civarı olması lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.